• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 8992.5 2.11
  • Altın: 2299.076 1.02
  • Dolar: 32.3237 0.22
  • Euro: 35.0632 -0.15

Küçük Sanayi Sitesi İçin İlk Adım Atıldı

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve GelişimProjesi ile ilgili Sazlıdere Mevkiinde oturan vatandaşlarla bir araya geldi.
Küçük Sanayi Sitesi İçin İlk Adım Atıldı

Cumhuriyet Mahallesi Sazlıdere Mevkiinde yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi hakkında
vatandaşlarla belediye kültür salonunda bir araya gelen başkan Demirci, projenin detaylarını
anlattı. Kensel Dönüşüm ve Gelişim alanı içerisinde oturan vatandaşlarla gerçekleştirilen toplantıda Küçük Sanayi Sitesi Projesi’nin yanısıra Bakanlar Kurulunca ilan edilen Kentsel Dönüşüm alanı hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
YENİ YAŞAM ALANI OLUŞTURULACAK

Çayırova’nın geneline bakıldığında orta düzeyde küçük sanayi işletmelerinin binaların altında
cadde ve sokak aralarında hizmet vererek ciddi bir sorun oluşturduğunu ve Küçük Sanayi Sitesi’nin Çayırova için olmazsa olmazlardan biri olduğunu söyleyen Demirci, bu projenin hayata geçirilmesi adına ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini açıkladı. Belediye Kültür Salonu’nda Şehir Plancısı Zinnur Büyükgöz ile birlikte projeyi vatandaşlara anlatan Demirci, Sazlıdere bölgesinde yaşayan vatandaşların hemen yine aynı bölgenin bitişiğinde yapılacak modern bir site alanına yönlendirileceğini söyledi. Vatandaşlarla uyum içerisinde çalışma adına her bir katılımcıya ayrı ayrı söz vererek fikirlerini de alan Demirci, projenin ilerlemesinde vatandaşların desteğinin olması gerektiğini de sözlerine ekledi. Bölgede projenin muhatabı olan herkesin yeni yapılacak konutlarda oturma şansının olduğunu ifade eden Demirci, vatandaşa sormadan hiç bir adımın atılmayacağının da sözünü verdi.
ELE VEREREK PROJE HAYAT BULACAK
Demirci, “Bugün burada ilk olarak değerlendirme ve fikir alışverişinde bulunma adına bir araya
geldik. Karşılıklı güven ve hoşgörü içerisinde el ele vererek Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesini hayata geçirmemiz gerekiyor. Şehirler günden güne büyürken donanımlı ve sistematik bir şekilde yapılandırılmalı. Bizlerde bu bilinçle 4 yılda birçok projeyi halkımızı mağdur etmeden hayata geçirdik. Şekerpınar bölgesinin kronik sorunu olan, adeta kangrene dönüşen imar problemini çözdük. Yine Kent Meydanı için hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi sırada Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi var. Bunu da en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Bu anlamda siz değerli vatandaşlarımızla bir bütün olarak hareket etmek istiyoruz. Burda yapılacak sanayi sitesi ile ilçemizin merkezinde, mahallelerimizin köşe bucak noktalarında hizmet veren tamirci ve imalatçı esnafını tek bir noktada toplamayı arzuluyoruz. Sazlı Dere Mevkiine yapılması planlanan sanayi sitesinin yapımına başlandığı an hemen o bölgede yeni yaşam alanınında temelini atmış olacağız. Ayrıca projenin muhatabı olan hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz.” dedi.

s08a0788.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim