• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2505.837 0.88
  • Dolar: 32.5714 0.31
  • Euro: 34.7096 0.03

KOÜ’de 19 proje sergilendi

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümü Öğretim Görevlisi Doktor Canan Perdahçı’nın başkanlığında 19 öğrencinin yaptığı proje, Projelerimiz 1 Sergisi adlı programda sergilendi
KOÜ’de 19 proje sergilendi

YOĞUN KATILIM

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümü Öğretim Görevlisi Doktor Canan Perdahçı ve öğrencileri, elektrik mühendisliğine katkı sağlamak amacıyla 19 proje yaptı. Elektrik Mühendisliği okuyan öğrencilerin mesleğe ısınması amacıyla Öğretim Görevlisi Doktor Canan Perdahçı’nın başkanlığında hazırlanan 19 proje, Projelerimiz 1 Sergisi adlı programda sergilendi. KOÜ Pelsan Aydınlatma Laboratuvarı’nda düzenlenen programa Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, KOÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayşen Basa Arsay, KOÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr.Nurettin Abut, Pelsan Aydınlatma Yönetim Kurulu üyesi Yurdem Göğüş, Kaya Elektro Teknik’te görevli Elektrik Mühendisi Bilal Kamanoğlu ile Elektrik Mühendisi Kıvanç Daylan ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi. Katılımcılar, protokol konuşmasının ardından sergiyi gezdi. Projede emeği geçen öğrencilerden, proje hakkında bilgi aldı.

 

toplu-(1)-004.jpg

 

PATRON OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Öğretim Görevlisi Doktor Canan Perdahçı, emeği geçen öğrencilere teşekkür ederek, projeyi yapma amaçlarını anlattı. Perdahçı’nın ardından kürsüye çıkan, KOÜ Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr.Nurettin Abut, “Böyle projelerin artmasını arzu ediyoruz. Bir güzel durum da Sanayi İl Müdürümüzün ve firmalarımızın desteği. Sizleri iyi yetiştirmeyi ve sizleri birer patron olarak görmek istiyoruz” ifadelerin kullandı.

 

GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ

Abut’un ardından kürsüye çıkan Pelsan Aydınlatma Yönetim Kurulu üyesi Yurdem Göğüş, “Pelsan Aydınlatma olarak 37 yıldır aydınlatma üretiyoruz. Sektördeki devrimlere ayak uydurmuş büyük firmalardan biriyiz. Analog makineden dijital makineye geçiş gibi bir geçiş de bizim led ışıklara geçmemiz oldu. Burada en büyük emek mühendislerin. Artık sistem tasarımı yapıyoruz. Sektörün daha çok mühendise ihtiyacı var. Gelişmeleri ancak mühendislerle, aydın insanlarla yapabiliriz. Bu yüzden yatırımı geleceğe yönelik yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

proje-(1).jpg

 

GELECEK SİZLERİ BEKLİYOR

Göğüş’ün ardından kürsüye çıkan Kaya Elektro Teknik’te görevli Elektrik Mühendisi Bilal Kamanoğlu, “Sizin yaşlarınızdayken burada olmayı hiç hayal etmemiştim. Burada edindiğiniz bilgilerle geleceğe yatırım yapacaksınız. Yeni teknoloji ürünlerden faydalanacaksınız. Gelecek sizleri bekliyor” diye belirtti. Son olarak kürsüye çıkan Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, “Burada farkında olmadan kamu, üniversite ve özel sektörü birleştirmişiz. Otuz yıllık devlet memuruyum fakat her sabah ilk iş günüm gibi heyecanlı bir şekilde işe gidiyorum. Sizlerin de iş hayatınız böyle olsun” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim