• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 22°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 27°C Ankara
    • 23°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Koster ve Jokey'den eğitime destek

Dilovası'nda faaliyet gösteren Koster Yapı Malzemeleri ve Jokey Plastik tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşitirilen okullara spor malzemesi dağıtım töreni önceki gün Dilovası Kapalı spor salonunda gerçekleşti.
Koster ve Jokey'den eğitime destek

Dlovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan'ın da katıldığı törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, GEBKİM OSB Başkanı İbrahim Aracı, Jokey Plastik Genel Müdürü Hakan Özhuy ile Köster Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Cem Yelten ve okul müdürleri katıldı.

Spor malzemesi dağıtım törenin açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, "Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz spor malzemeleri dağıtım töreninde bizlere üç yıldır destek veren Koster Yapı Melzemleri ve Jokey Plastik yönetimine teşekkür ediyoruz. İlçemizde ki tüm okullarımızın önemli ölçüde spor malzemelerini üç yıldır aralıksız olarak karşılayan bu güzide firmalarımızın yönetim kurulu başkanları sayın Cem Yeltan ve Hakan Özhuy'a canı gönülden teşekkür ediyorum. Onların desteği ile okullarımızda ki spor faaliyetleri daha iyi bir şekilde yapılmakta ve daha çok çocuğumuz spora yönlendirilmektedir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.
Balay'ın ardından konuşan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ise "İlçemizde eğitim ve öğretim veren 27 okulumuzun spor malzemelerini sağlayan değerli sanayicilerimiz Hakan Özhuy ve Cem Yelten'e teşekkür ediyorum. Onlar ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza yaptıkları destek onların vatanseverliklerinin önemli birer göstergesidir. Dilovası yeni bir ilçe zaman içerisinde gelişerek büyüyor. Bu büyümede ve gelişmede özel sektörlerimizinde yerini alması bizleri mutlu ediyor. Eğitim ve spor gençlerimizin bedenen ve ruhen gelişimini en iyi şekilde gelişmesini sağlayarak ülkesine ve milletine bağlı birer genç olmasınada önemli bir vesiledir. Büyük Önder Atatürk'ün de dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta olur. Bizde bu sözden yola çıkarak gençlerimizin spora yönelmesine katkı sunmalıyız. Tekrar bu desteklerini bizlerden esirgemeyen Koster Yapı Malzemeleri ve Jokey Plastik yönetimine teşekkür ediyorum."dedi.
Son olarak konuşan Koster Yapı Malzemeleri Genel Müdürü Hakan Özhuy "Bizler geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak ve onların iyi birer vatan evladı olmalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımıza sunduğumuz bu destek ile inşallah geleceğe daha iyi birer evlatlar yetiştirmemize vesile olur. Onların iyi birer birey olmaları bizleri mutlu ediyor. Bizler de bu desteği vermemize vesile olan Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim ve İlçe Spor Müdürümüze ayrıca teşekkür ediyoruz."dedi.
Konuşmaların ardıdan Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve GEBKİM OSB Başkanı İbrahim Aracı, desteklerinden dolayı Hakan Özhuy ve Cem Yelten'e birer teşekkür plaketi verdiler. Plaketlerin ardından tüm okulların spor malzemeleri dağıtımı yapılarak ardından hatıra resmi çektirdiler. 

dha_9985.jpgdha_9980.jpgdha_9998.jpgdha_0016.jpgdha_0003.jpgdha_0006.jpgdha_0009.jpgdha_0020.jpgdha_0027.jpg
dha_0036.jpgdha_0041.jpgdha_0044.jpgdha_0052.jpgdha_0050.jpg

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim