• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9131.16 0.56
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3712 0.12
  • Euro: 34.9966 -0.12

Köşker’den hizmet sunumu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Proje ve hizmetlerimizle modern bir kent kimliği kazandırdığımız Gebze’deki çalışmalarda her zaman yanımızda ve destekçimiz olan teşkilatlarımıza, değerli Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi
Köşker’den hizmet sunumu
AK Parti Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda; Gebze’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan proje ve hizmetlere ilişkin bir sunum gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Proje ve hizmetlerimizle modern bir kent kimliği kazandırdığımız Gebze’deki çalışmalarda her zaman yanımızda ve destekçimiz olan teşkilatlarımıza, değerli Gebzeli hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanlığının düzenlediği Genişletilmiş Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda; Gebze’ye kazandırılan ve kazandırılacak olan proje ve hizmetlere ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ndeki toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve eşi Ragibe Hanım, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Abdullah Eryarsoy,  AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,  AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri,  AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Senay Cebelli Önder, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, belediye başkan danışmanı Şakir Bitmez ve AK Parti ilçe teşkilatı yöneticileri ve üyeleri katıldı.

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Toplantının açılışında selamlama konuşması yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Mahalle koordinasyon toplantılarından bizlere gelen talepleri bizler de belediyemize iletiyoruz. Bugün gerçekten işler ve projeler hızla çözüme kavuşuyor. Belediye olsun, hükümet olsun işlerin en hızlı şekilde çözülmesi noktasında bizlere çok yardımcı oluyor” dedi. İlçe Başkanı Ayar konuşmasının sonunda, toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR

İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın konuşmasının ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in, hazırlanan slayt gösterimi eşliğinde gerçekleştirdiği hizmet sunumuna geçildi. Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve projelerde AK Parti teşkilatlarının gençlik kolları, kadın kolları ve ana kademede yer alan neferlerinin desteklerinin ve katkılarının olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Hassaten tüm dava arkadaşlarıma katkılarından ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” sözleriyle sunumuna başladı.  Gebze’ye kazandırılan projeleri vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda şekillendirdiklerini dile getiren Başkan Köşker, “Gebzelilerin ve pazarcı esnafımızın en büyük şikayetlerinden biri sokaklarda açılmak zorunda kalınan pazarlardı. Bunun için modern kente uygun kapalı Pazar yerleri inşa ediyoruz.

CUMA PAZARI MODERN PAZARA TAŞINACAK

Çok amaçlı bu Pazar yerleri mahalle sakinlerinin pazar ihtiyaçlarını karşılamalarının yanı sıra düğün, toplantı, gençler için spor aktivitelerini de gerçekleştirebilecekleri alanlar olarak yapıyoruz. Tatlıkuyu Kapalı Pazar yerimiz bitti ve artık bölge halkına hizmet veriyor bunun yanı sıra Adem Yavuz ve Mevlana Kapalı Pazar yerlerimizde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Mevlana Kapalı Pazar Yeri Cuma pazarının taşınacak ve Gebze’yi büyük ölçüde rahatlatacak. Devam eden projelerimizin yanı sıra önümüzdeki dönemlerde başlanacak olan Kirazpınar, Ulus ve İstasyon Kapalı Pazar Yeri projelerimizde hazır. Bu projeler hayata geçtiğinde Gebze’de sokaklarda artık pazar kurulmayacak” dedi.

MACERA VE AKSİYON PARKI AÇILIYOR

Gebze’yi ve ilçenin denize açılan kapısı konumundaki Eskihisar’ı bir cazibe merkezi haline getirecek olan ve en büyük projelerin başında gelen Macera ve Aksiypn Parkı’nın 23 Nisan’da hizmete açılacağı müjdesini yineleyen Başkan Köşker, “23 Nisanda resmi olamamak kaydı ile çocuklarımızın faydalanmaları güzel bir gün geçirmeleri için açacağız. Bu parkımızda gençlerimiz için tırmanma dağı dağ kızağı ve çeşitli bitkilerden oluşan yeşil alanlarla birlikte kafeteryalardan oluşuyor. Türkiye’de sadece Gebze ile birlikte dört yerde var. Bu sebeple buranın komşu illerden de insanları çekmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

GAZİLER ATLI BİNİCİLİK KULÜBÜ

Gençlere yönelik projelere de sunumunda yer veren Başkan Köşker, “Bunun yanı sıra mesire alanları projelerimiz var. Molla Fenari Mesire alanı burada gençlerimiz çok farklı branşlarda spor yapabilecekleri tesislerimiz olacak. Ovacık Mesire Alanı, Cuma Köy Mesire Alanı, Pelitli Mesire Alanı buralar bu yıl inşallah ihaleye çıkacağız. Gaziler Dağında Atlı Binicilik Kulübümüzde bu güne kadar 12 bin öğrencimize ücretsiz binicilik eğitimi verildi. Ovacık’ta da bir manej alanı daha yapıyoruz. Açık ve kapalı manej alalında oluşacak bu alan İstanbul’dan binicilik sporu ile ilgilenen insanları buraya çekecek. Amacımız Gebze’yi binicilik ve sportif faaliyetler noktasında bölgenin üssü haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

2023’TE METRO GELİYOR

Ulaşım projelerine de ayrı parantez açan Başkan Köşker, “Gebze’de trafiğin çözümü için tramvay projesi vardı fakat Gebze’deki kot farkları ve eski yerleşim yerlerinde sokakların dar oluşu sebebiyle Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin aldığı çok önemli bir kararla metro projesi geldi. İlk ihalesi yapılan metro projesinin ikinci ihalesi gerçekleşecek ve 2023’te inşallah hazır olacak. 2023’ten sonra metronun gelmesi ile trafikteki yük ciddi bir şekilde azalmış olacak” ifadelerini kullandı.

BİLİM SANAT MERKEZLERİ

Gebze’ye devasa projeler kazandırmanın yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da ağırlık verdiklerini ifade eden Başkan Köşker, “Bilim Sanat Merkezlerimiz ile bölgenin kültürel, spor, eğitim ve sosyal hayatını katkıda bulunuyoruz. İstasyon ve Beylikbağı bilim sanat merkezlerimiz; kütüphaneler, eğitim merkezleri ve spor salonlarında oluşuyor. Bu sayede bölgenin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezini yapıyoruz. Düğün salonunda içinde barındıran bu merkezlerimiz kalıcı merkezler oluyor. Kirazpınar Bilim Sanat Merkezimizde yine projesi yapıldı kapalı pazar yerinin hemen yanında olacak ve Kirazpınar Mahallemizde Gebze’mizin en güzel mahallerinden biri olacak” dedi.  

PROJELERİN GERÇEK SAHİBİ GEBZELİLER

İcraatların ve projelerin temelinde Gebzeli hemşerilerin mutluluğu ve refahı olduğunu dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker soru-cevap bölümüne geçmeden sunumunu şu şekilde tamamladı: “Projelerimizi hayta geçirmemizde destek olan başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, Kaymakamımıza, İlçe Başkanımıza ve siz değerli Gebzelilere çok teşekkür ediyorum.”

d86f1797_1024x683.jpgd86f1806_1024x683.jpgd86f1782_1024x683.jpgd86f1854_1024x683.jpgd86f1851_1024x683.jpgd86f1807_1024x683.jpgd86f1926_1024x683.jpgd86f2078_1024x683.jpgd86f2085_1024x683.jpgd86f2494_1024x425.jpgd86f2495_1024x327.jpgd86f2497_1024x683-001.jpgimg_0004_1024x683.jpgimg_0065_1024x683.jpgimg_9979_1024x683.jpgimg_9983_1024x683.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim