• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 14°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8904.8 2.14
  • Altın: 2240.205 -0.18
  • Dolar: 32.3363 0.08
  • Euro: 35.099 -0.28

Kocaelispor Türkiye Gündeminde

Türkiye'nin dört bir yanından Kocaelispor'a destek sürüyor.
Kocaelispor Türkiye Gündeminde

Türkiye'nin dört bir yanından Kocaelispor'a destek sürüyor. Sosyal medyada organize olan Kocaelispor taraftarları #KocaelisporYaşıyor etiketiyle duygularını paylaşıyor.
Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, Trabzonspor, Ankaragücü, Sakaryaspor gibi takımlar da Kocaelisporlulara destek vererek tweet atmaya devam ediyor. #KocaelisporYaşıyor etiketi şuan Türkiye gündeminde 1.Sırada.

GELİRLER KOCAELİSPOR’A

Bu hafta oynanacak Kocaeli Birlikspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maç gelirlerini, maddi imkansızlıklar içinde bulunan, Türkiye'de spor camiasında beni Erhan YILMAZ yapan, Türkiye'nin 5. Büyük takımı KOCAELİSPORUMUZA bağışlayacağım.

İlker Çakır, '50 bin TL vermeye hazırım'

Çakır yaptığı kısa açıklamada "Kocaelispor çok büyük bir camiadır. Bu duruma düşürenlere sitem ediyoruz ancak halkı harekete geçirmek gerek. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Şehir istese 2-3 saatte bu borç kapanır. Ben de elimden geleni yapmaya hazırım. 50 bin Tl vermeye hazırım" diye konuştu.

Adana Demirspor’dan Kocaelispor’a Destek Eli

TFF 1.ligde zor günler geçiren ve hatta parasızlık yüzünden lüsans çıkartamayan Adana Demirspor’dan Kocaelispor’a destek geldi.

FIFA Disiplin Kurulu, geçmişte forma giyen Sırp futbolcular için Kızılyıldız Kulübü’ne olan borcunu hala ödemeyen yılların armadası Kocaelispor’a 22 bin İsviçre Frankı para cezası verdi..
Yeşil siyahlı kulüp, 13 Kasım tarihine kadar 800 bin Euro (2 milyon 720 bin TL) tutarındaki borcunu ödemediği taktirde 6 puan silme cezası ile karşı karşıya kalacak..
Kulüp yönetimi, kendilerine bildirilen tarihte bu parayı yatırmazsa ikinci bir tarih verilecek.. Bu tarihte de borç ödenmezse küme düşürülecek..
Bu nedenle Kocaelispor Yaşasın kampanyası başlatıldı ve dayanışma kampanyasına ilk destek Adana Demirspor’dan geldi..
Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, 21 Ekim Cuma günü Adana’da oynanacak olan Elazığspor maçı hasılatının tamamının Kocaelispor’a verileceğini duyurdu..
NTVSpor dün gece ilgili haberinde Başkan Sedat Sözlü ve Adana Demirspor camiasına teşekkür etti.. 

Kocaelispor'a bir destek de Çarşı'dan

Kocaelispor’un küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalıncı hem kentimizde hemde Türkiye’deki futbol severler sosyal medya üzerinden destek olmak için seferber oldular. Beşiktaş’ın efsane taraftar grubu olan Çarşı’dan da Kocaelispor’a büyük destek geldi. Çarşı taraftar grubu, Kocaelispor’un yanında olduklarını belirterek, “FİFA’ya Hodri Meydan diyoruz! Kocaelispor yalnız değildir” paylaşımında bulundu.

Kocaelispor'a bir destek de UltrAslan ve GFB'den geldi

Puan silme ve küme düşürülme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kocaelispor'a sosyal medyadan adeta destek yağıyor. On binlerce kişinin tweet atarak destek verdiği Kocaelispor'a üç büyüklerden de destek gecikmedi.

Galatasaray'ın taraftar grubu UltrAslan, "Elbet Bugünler Geçecek, Kocaelispor Düşmeyecek... Kocaelispor ve Kocaelispor Tribünleri Asla Yalnız Değildir! #KocaelisporYaşasın" paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe'nin taraftar grubu GFB ise 'Sensiz lig olmuyor Kocaelispor' yazılı bir pankart fotoğrafı paylaşarak, Kocaelispor'a destek verdi.

2-194.jpg3-181.jpg4-121.jpg6-031.jpg

5-067.jpgceyhun.jpg

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim