• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 8971.03 1.87
  • Altın: 2286.413 0.46
  • Dolar: 32.329 0.23
  • Euro: 35.0661 -0.12

Kocaeli'nin sorunlarını çözeceğiz

Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyeti 65 ncİ Hükümet kabinesinde yer alarak, Milli Savunma Bakanlığına getirilen Kocaeli Milletvekili Sayın Fikri Işık, Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulundu.
Kocaeli'nin sorunlarını çözeceğiz

Valilik önünde Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılanan  Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık, ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzalayarak ,Sayın Valimiz ile Valilik Makamına geçti.  Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Sayın Bakanımızı 65 nci Türkiye Cumhuriyeti hükümetinde Kocaeli Milletvekilimiz ve Milli Savunma Bakanımız olarak ağırlamanın ve karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Sayın Bakanımızın zengin birikimi, güzel kişiliği ve memlekete hizmet noktasındaki gayretinin yeni bakanlık bünyesinde de ülkemiz ve ilimiz adına önemli kazanımlar sağlayacağına yürekten inanıyorum. Kendileri Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yaklaşık 2 yıla yakın çalışma döneminde hem ilgisine göre bakanlığın, hem de Kocaeli’nin bütün sorunlarında bizlere yön veren, yol gösteren destekleyen tavrını da özellikle belirtmek istiyorum. Kocaeli’de ki kamu hizmet kalitesi, insanlarımızın yaşam düzeyi ve her alanda daha iyiye ve ileri götürme gayretimiz de Sayın Bakanımız hep yanımızda oldular. Bu desteklerinin artarak devam edeceğine inanıyorum. Tekrar hoş geldiniz diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” diyen Sayın Valimizin ardından Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık ise yaptığı konuşmalarında; “65 nci Hükümette Milli Savunma Bakanı olarak görev aldıktan sonra kendi şehrimize ilk defa resmi ziyaret yapıyoruz. 22 Temmuz 2007 yılında yapılan milletvekili genel seçimlerinde milletvekili seçildikten sonra hep şehrimizin ve ülkemizin hizmetinde olma gayreti içerisinde oldum. 25 Aralık 2013 tarihinde 61 nci Hükümette Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görev aldım. 62 nci Hükümette de aynı görevde devam ettim. 63 ncü tek seçim Hükümetinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görevimizi sürdürdük. Yeni kurulan 65 nci Hükümette Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımızın taktirleriyle Milli Savunma Bakanlığı görevine getirildik. Bu görevin en iyi şekilde yerine getirilmesi noktasında gayretimizi sürdüreceğiz. 65 nci Hükümette Milli Savunma Bakanı olarak görev almamızın önemli sebeplerinden biri Kocaeli milletvekili olmamdır. Elbette Milli Savunma Bakanı olarak Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ihtiyaçlarının karşılanması, harbe hazırlık düzeyini en üste çıkarmak ve ordumuzun caydırıcı gücünü en iyi noktaya taşımak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Özellikle bu şehrin bir insanı olarak Sayın Valimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, teşkilatımızla el ele şehrimizin sorunlarının çözümü için çalışacağız.

Bugün verdiğimiz iki polis şehidimize, dün verdiğimiz 6 polis şehidimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar” dileyen Sayın Bakanımız konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’na günün anısına el işlemesi bir tabak hediye etti. Bir süre Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu’nun makamında sohbet eden Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık, bir sonraki programı olan Büyükşehir Belediye Başkanlığına gitmek üzere makamdan ayrıldılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim