• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:29Güneş 06:04Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:00Yatsı 21:29
    • 28°C Kocaeli
    • 25°C İstanbul
    • 28°C Ankara
    • 24°C Rize
  • BIST: 9699.07 0.56
  • Altın: 2430.366 0.04
  • Dolar: 32.529 0.08
  • Euro: 34.865 0.09

Kocaeli'de bugün vefatlar

Kocaeli'de bugün vefatlar...
Kocaeli'de bugün vefatlar

Mustafa Kuvel vefat etti

İzmit Cumhuriyet Mahallesi Plajyolu Şirinevler Hanımeli Sokak adresinde ikamet eden eski boksör Seka emeklisi Mustafa Kuvel (83) vefat etti. Evli ve 5 çocuk babası olan Mustafa Kuvel’in cenazesi Şirinevler Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

Melahat Gültekin vefat etti

İzmit Cedit Mahallesi Maslak Sokak adresinde ikamet eden Seka emeklisi tulumba ustası Abdulkadir Gültekin’in eşi Melehat Gültekin (80) vefat etti. Eski Milli Bisikletçi Ali Fuat, Albay Mehmet Ali ve Şengün Şirketler Grubu Müdürü Filiz Gültekin’in anneleri olan Melahat Gültekin’in cenazesi Mehmet Ali Paşa Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi.

İbrahim Koşdemir vefat etti

İzmit 28 Haziran Mahallesi Elmalık Sokak adresinde ikamet eden sobacı İbrahim Koşdemir (58) akciğer kanseri nedeniyle vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan İbrahim Koşdemir’in cenazesi Bekirpaşa Fatih Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Erikli Köy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Emin Ateş vefat etti

İzmit Zabıtan Mahallesi Kaptan Sokak adresinde ikamet eden SSK emeklisi Emin Ateş (88) vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan Emin Ateş’in cenazesi Yenidoğan Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Hasan Tarı vefat etti

Kartepe Avluburun Mahallesi Horon Sokak adresinde ikamet eden arıcılık Hasan Tarı (87) vefat etti. Evli ve 8 çocuk babası olan Hasan Tarı’nın cenazesi Avluburun Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Avluburun Mezarlığı’nda toprağa verildi.v

Nimet Mutlucan vefat etti

İzmit Karabaş Mahallesi Cebesoy Sokak adresinde ikamet eden emekli merhum PTT müdürü Ahmet Mutlucan’ın eşi Nimet Mutlucan (90) vefat etti. Rabak Fabrikasından emekli Mustafa Turgut Mutlucan ile birlikte 3 çocuk annesi olan Nimet Mutlucan’ın cenazesi Yeni Cuma Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağçeşme Mezarlığında toprağa verildi

Ayfer Tek vefat etti

Derince Dumlupınar Mahallesi İğde Sokak adresinde ikamet eden Gümrük’ten emekli Selahattin Tek’in eşi Ayfer Tek (45) kolon kanseri nedeniyle vefat etti. Ev hanımı ve 3 çocuk annesi olan Ayfer Tek’in cenazesi memleketi Eskişehir’de toprağa verildi. 

Hüsnü Peker vefat etti

İzmit Bayındırlık Kalıcı Konutlarında ikamet eden Petkim emeklisi Hüsnü Peker (70) vefat etti. Sanayi esnaflarından Coşkun Peker ile birlikte 3 çocuk babası olan Hüsnü Peker’in cenazesi Fatih Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kent Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İsmail Adsız vefat etti

Kandıra Belen Köyünde ikamet eden SSK emeklisi İsmail Adsız (72) vefat etti. Evli ve 3 çocuk babası olan İsmail Adsız’ın cenazesi Belenköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Köy Öezarlığı’nda toprağa verildi. 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim