• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2304.963 1.28
  • Dolar: 32.3151 0.29
  • Euro: 35.0881 0.10

Kocaeli'de bugün vefatlar

Kocaeli'de bugün vefatlar...
Kocaeli'de bugün vefatlar

Fevziye Ertürk vefat etti

Kandıra İlçesi Çerçilli köyünde ikamet eden çiftçilikle uğraşan merhum İbrahim Ertürk’ün eşi Fevziye Ertürk(85) yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle vefat etti. Evli ve dört çocuk annesi olan Fevziye Ertürk’ün cenazesi Çerçilli köyü camiinde kılınan öğle namazı sonrası köy mezarlığında toprağa verildi. 

Ümmü Şerife Gelmiş vefat etti

İzmit Kuruçeşme Hatipköy Mahallesi Piroğlu Sokak NO:14 adresinde ikamet eden SSK emeklisi merhum Murat Gelmiş’in eşi Ümmü Şerife Gelmiş(77) yaşlılığa bağlı rahatsızlıklardan dolayı vefat etti. Evli ve üç çocuk annesi olan Ümmü Şerife Gelmiş’in cenazesi Hatipköy camiinde kılınan öğle namazı sonrası Hatipköy mezarlığında toprağa verildi.

Sıddıka Özdemir vefat etti

İzmit Cedit Mahallesi Yeşil Yaprak Sokak No:12/1 adresinde ikamet eden Çiftçilikten emekli Nuri Özdemir’in eşi Sıddıka Özdemir(95) yaşlılık nedeniyle vefat etti. Evli ve altı çocuk annesi olan Sıddıka Özdemir’in cenazesi Bahtiyar camiinde kılınan öğle namazı sonrası Yuvacık mezarlığında toprağa verildi.

Gülümser Özer vefat etti

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi Begonya Sokak Lilyum Park Evleri C/Blok Daire/3 adresinde ikamet eden SSK emeklisi Necati Özer’in eşi Gülümse Özer(74) kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Evli ve beş çocuk annesi olan Gülümser Özer’in cenazesi Yahya Kaptan Akşemsettin camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Kent mezarlığında toprağa verildi.

Dursun Ponba vefat etti

İzmit Tüysüzler Mahallesi Kazım Koyuncu Sokak No/6 adresinde ikamet eden eski esnaflardan DursunPonba(86) kanser hastalığı nedeniyle vefat etti. Evli ve altı çocuk babası olan Dursun Ponba’nın cenazesi Tüysüzler camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Kent mezarlığında toprağa verildi.

Recep Özbay vefat etti

İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Şehit Baskı Sokak No:73 adresinde ikamet eden Almanya’dan emekli Recep Özbay(73) kalp krizi nedeniyle vefat etti. Evli ve üç çocuk babası olan Recep Özbay’ın cenazesi Yuvacık camiinde kılınan öğle namazı sonrası Yuvacık mezarlığında toprağa verildi. 

İsmet Derin vefat etti

Kandıra İlçesi İmralılar Köyünde ikamet eden SSK emeklisi İsmet Derin(71) solunum yetmezliği nedeniyle vefat etti. Evli ve bir çocuk babası olan İsmet Derin’in cenazesi İmralılar Köy camiinde kılınan ikindi namazı sonrası Köy mezarlığında toprağa verildi.

Avni Eralp vefat etti

İzmit Yuvam Akarca Mahallesi Flamengo Sokak No:12 adresinde ikamet eden Türk Telekomdan emekli Avni Eralp(61) lösemi hastalığı nedeniyle vefat etti. Evli ve iki çocuk babası olan Avni Eralp’in cenazesi Yahya Kaptan Merkez camiinde kılınan öğle namazı sonrası  Bağçeşme mezarlığında toprağa verildi.

Neriman Kahraman vefat etti

Körfez İlçesi HerekeAgah Ateş Mahallesi Yalı Caddesi No:7 adresinde ikamet eden Devlet Demiryollarında emekli Kazım Kahraman’ın eşi Neriman Kahraman(75) kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat etti. Evli ve iki çocuk annesi olan Neriman Kahraman’ın cenazesi Hereke Merkez camiinde kılınan öğle namazı sonrası  Yukarı Hereke mezarlığında toprağa verildi.

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim