• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2245.417 0.05
  • Dolar: 32.3316 0.07
  • Euro: 35.165 -0.11

‘’Kocaeli, ülkemizin şah damarıdır’’

Başkan Karaosmanoğlu, Kartepe Köseköy’de yer alan Borusan Lojistik Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlarla öğlen yemeği yedi.
‘’Kocaeli, ülkemizin şah damarıdır’’

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Köseköy’de yer alan Borusan Lojistik Merkezi’ni ziyaret ederek çalışanlarla öğlen yemeği yedi. Otomotiv lojistiğinde lider ve öncü şirket olarak 2004 yılında Türkiye’nin tek çok markalı Araç Lojistik Merkezini (PDI tesisini) kuran Borusan Lojistik’i ziyaretinde uzman kadrosu ile otomotiv sektörünün dev oyuncularına hizmet vermekte olduğu sunumunu alan Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kocaeli, ekonomiye can suyu olmuş bir kenttir.Ülkemizin adeta şah damarıdır. Bu nedenle her açılan fabrika, her hizmete giren yeni üretim bandı, ülkemiz ve kentimiz için yeni bir başlangıç ve yeni istihdam kaynakları, aynı zamanda yeni üretim ve gelir kaynaklarıdır” dedi.

 

“2023, 2053 VE 2071’İN MÜREFFEH TÜRKİYE’SİNE ULAŞACAĞIZ”

Bugün Kocaeli, kişi başına düşen geliri en yüksek il olarak öne çıkıyorsa; bunda hiç kuşkusuz, sanayicilerimizin, iş insanlarımızın ve çalışanlarımızın büyük katkısı ve emeği vardır diyerek sözlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, hükümetimizin yürüttüğü akılcı politikalar ve uyguladığı teşvikler bugün ülkemizin parmak ile gösterilir şekilde dünyanın ve bölgemizin sayılı güçlerinden birisi haline gelmesini sağlamıştır. İnşallah istikrarlı yürüyüşümüz sürecek ve el birliğiyle 2023, 2053 ve 2071’in müreffeh Türkiye’sine ulaşacağız. Biz yarını bugünden plânlamazsak çocuklarımıza güvenli bir gelecek bırakamayız. Bu nedenle, bugün çok kıymetli. Bugün alacağımız kararlar çok kıymetli. Bugün hayatımız için atacağımız adımlar çok önemli. Hepimize bu noktada görev düşüyor” şeklinde konuştu.

 

“İNOVATİF HAMLELERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Ülkemizin selameti için inşallah çalışacağız vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Sanayide, endüstride ve teknolojide söz sahibi bir ülke olacağız. Allah birliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi daim kılsın. Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. İnşallah milletimizin bu seçimde Cumhurbaşkanımızı büyük bir ama bizim ilaç kuyruklarında, tüp kuyruklarında beklediğimiz o yıllara dönmeye tahammülümüz de, lüksümüz de yok. İstikbal için istikrar için. 24 Haziran çok önemlidir” açıklamasını yaptı. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de yer aldığı ziyarette, müşterileri için her zaman yüksek katma değerli işler ürettikleri ifade eden Borusan Lojistik Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Cem Savcı, “Bu doğrultuda inovatif hamlelerimize devam ediyoruz. Şirketimiz 2015 yılı içinde bu hamlelere bir yenisini ekleyerek  İzmit / Köseköy’de 200 bin metrekare devasa alan üzerine kurulu araç lojistik merkezine radyo frekansı kullanarak nesneleri tekil ve otomatik olarak ayırt edebilen RFID sistemini entegre ettik” dedi.

 

“YAKLAŞIK 600 ARAÇLIK FİLOMUZ İLE HİZMET VERİYORUZ”

Borusan Lojistik ayrıca araç parkı operasyonları kapsamında müşterilerine; tahliye, yükleme, stevedoring hizmetlerinin yanında, gemi içi lashing, araç yıkama, küçük ebattaki hasarların onarımı, etiketleme, stok ve envanter yönetimi gibi katma değerli hizmetler sunuyoruz. Borusan Lojistik, Türkiye’de 105 kara nakliye ofisi, 15 transfer merkezi ve yaklaşık 600 araçlık filosu ile yurt içi karayolu hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Yabancı Ülkeler Lojistik Hizmetleri kapsamında, Ortadoğu ülkelerinde, Birleşik Arap Emirlikleri'nde, Hollanda'da ve Kazakistan'da Borusan Logistics markasıyla sürdüren Borusan Lojistik % 100 kendisine ait şirketler ile 3PL hizmetleri veriyoruz” bilgisini verdi. Ziyarette Borusan Lojistik Dağıtım Depolama Operasyon Müdürü Mahmut Güven’de yer aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim