• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 8°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

KIZININ SEVGİLİSİNİ 3.KATTAN ATTI !

İstanbul'da, sevgilisinin evine giden Fatih Bölük, sevgilisi Cisem K.'nın ailesi tarafından öldüresiye dövülerek 3'üncü kattan atıldı.
KIZININ SEVGİLİSİNİ 3.KATTAN ATTI !

İstanbul’da, 21 yaşındaki Cisem K., sevgilisi Fatih Bölük’le kaçarak evlenmek için anlaştı. Sevgilisinin evine giden Fatih Bölük, Cisem K.’nın ailesi tarafından öldüresiye dövülerek 3′üncü kattan atıldı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.


Olay, dün Esenler, Tuna Mahallesi, 717 Sokak’ta meydana geldi. Polise yapılan bir ihbarda,  binaya giren hırsızın 3’üncü kattan düşerek yaralandığı belirtildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekibi hırsızlık iddiasını şüpheli buldu. Durum, İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bildirildi. Cinayet Masası dedektifleri yaralanan gencin, sabıkasının olmadığını tespit etti. Soruşturmayı derinleştiren dedektifler, kısa sürede olayı çözdü. Yapılan çalışmada Fatih Bölük’ün Tekirdağ’da oturduğu ve girdiği binadaki 21 yaşındaki Cisem K. ile sevgili oldukları ortaya çıktı.


BABA KARŞI ÇIKTI


Araştırmada, Fatih Bölük ve Cisem K.’nın 6 ay önce tanıştığı, 8 kez İstanbul’da görüştüğü belirlendi. İkilinin evlenmek için karar aldığı bilgisine ulaşıldı. Cisem K.’nın durumdan ailesine bahsettiği, ancak babasının, Fatih Bölük’ün maddi durumunun iyi olmadığı için evliliğe karşı çıktığı öğrenildi. Bunun üzerine, ikili son görüşmelerinde kaçarak evlenmeye karar verdi

.
‘EVE ERKEK ALDI’


İddiaya göre, Fatih Bölük, olay günü, sevgilisinin evine gitti. Cisem K.’nın tek kaldığı daireye çıktı. Ancak, genç kızın alt katta oturan amcası Kenan K., gencin eve girdiğini fark etti.  Kenan K., binanın giriş katında oturan kardeşinin yanına giderek, “Kızın eve erkek aldı” dedi. Bunun üzerine, İbrahim K.,  kardeşi ve yeğeni Tayfun T.,  Cisem K.’nın evine çıktı. Evdeki odaları arayan 3 kişi, Fatih Bölük’ü görünce, genci sopalarla dövdü. Saldırganlar, genci 3′üncü kattan attı.


KANI SIÇRADI


Elde edilen bu bilgiler üzerine, Cinayet Masası ekipleri; baba İbrahim K., amca Kenan K. ve genç kızın kuzeni Tayfun T.’yi gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürülğü’ne götürülen 3 şüpheli iddiaları reddetti. İfadesi alınan genç kız ise, ” Babam, Fatih’in arabası evi yok diye beni vermek istemedi. Biz de Fatih’le kaçmak için plan yaptık. Fatih’i, eve aldım, çıkmak için eşyalarımı hazırlıyordum.  Sonra bir anda, amcam, babam ve halamın oğlu içeriye girdi. Fatih’i balkonda kıstırdılar Amcam ve  babam sopalarla dövdü.  Halamın oğlu tokat attı. Sonra balkondan aşağı attılar.  Dayak sırasında Fatih’in kanı üzerime sıçradı. Balkonda da kan vardı. Babam, ‘Yaşananlarıla ilgili her şeyi unut. Polis sorarsa da birşey anlatma’ dedi.

Şüpheliler, Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Cisem K.,  ise Kadın Sığınma Evi’ne teslim edildi.

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim