• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 25°C Kocaeli
    • 24°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2504.628 0.84
  • Dolar: 32.501 0.30
  • Euro: 34.5626 0.18

"Kime Verecekseniz Verin Ama 400’ü Verin"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon hükümetlerinin ülkeyi hep geriye götürdüğüne vurgu yaptı ve ‘400 vekil’ çağrısını yineledi. Erdoğan, "Kime verecekseniz verin ama 400’ü verin" dedi.Cumhur...
Kime Verecekseniz Verin Ama 400’ü Verin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koalisyon hükümetlerinin ülkeyi hep geriye götürdüğüne vurgu yaptı ve ‘400 vekil’ çağrısını yineledi. Erdoğan, "Kime verecekseniz verin ama 400’ü verin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Otobüs ve Minibüsçü Esnafı ile ATO Congresium’da bir araya geldi. Şoför esnafına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’de işlenen Özgecan Aslan cinayetine değinerek, “Geçtiğimiz aylarda hepimizi derinden yaralayan bir Özgecan hadisesi yaşandı. Bu genç kızımız alçakça bir cinayete kurban gitti. Bunun münferit bir olay olduğunu biliyorum. Cani, canidir, caninin mesleği olmaz, eğitimi olmaz, sıfatı olmaz. Özgecan’ın katili başka bir mesleğin mensubu da olabilirdi. Bu konuda şoför esnafımıza, şoför esnafımıza yöneltilen eleştirileri doğrusu son derece haksız ve insafsız buluyorum. Ama bu olayı bir vesile olarak değerlendirerek şoför esnafının içindeki mesleğin adabına, ahlakına uygun davranmayanları çürük elmaları ayıklamanız gerektiğine inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde yine şoförlerimize yönelik terbiyesizce ifade edeler içeren tweetler atan bir hanımefendi yazarın hezeyanlarına şahit olduk. Kendince şoför esnafının ‘kitap okuru’ olmadığı iddiasından hareketle onlara hareket eden bu zihniyeti de huzurlarınızda kınıyorum. Mesleğinizin itibarını attırmak başka hiç kimsenin değil sizin elinizde. Hani sevgili Orhan Gencebay’ın bir şarkısında çok güzel şekilde ifade ettiği gibi, ‘Ben toprağın sinesinde insan denilen bir canım. Hem düşünür, hem severim. Budur taştan farklı yanım. Her maddenin zerresini bedenimde taşıyorsam ben ne bir taş ne bir ağaç, insanlığımla insanım.’ Sizlerin insanlığınızla insan olduğunuzu biliyorum. Bu konuda size güveniyorum. Sizler bu milletin adeta büyükelçileri, misyon şeflerisiniz. Çünkü aracınıza binen herkese sizler ahilik kültüründen gelen o incelikleri anlatıyorsunuz. Herkesin de sizlere ve yaptığınız işe saygıyla yaklaşmasını bekliyorum” diye konuştu.

"400’Ü VERİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koalisyon hükümetlerinin ülkeyi hep geriye götürdüğüne, Türkiye’nin yükselişe geçtiğini dönemlerin ise hep tek başına iktidarlarda olduğuna vurgu yapıp ‘400 vekil’ çağrısını yineledi. Erdoğan, "Gelin, Türkiye’nin istikrarlı gidişini kalıcı hale getirelim. Ben cumhurbaşkanı olarak her partiye eşit mesafedeyim. Kime verecekseniz verin ama 400’ü verin" dedi.

’PARALEL YAPI’ KIRMIZI KİTAP’TA

Erdoğan, dün gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısında, paralel yapının Milli Güvenlik Siyaset Belgesi’nin girmesiyle ilgili tavsiye kararı aldıklarını ve bu kararı Başbakanlığa gönderdiklerini de ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim