• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9095.22 0.17
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

Kilometrelerce kuyruk oluştu!

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkmasını fırsat bilerek İstanbul dışına gidenler iki gündür dönüş yolunda çile çekiyor.
Kilometrelerce kuyruk oluştu!
Dün öğlenden sonra İstanbul yönüne doğru başlayan trafik akınında özellikle TEM ve D-100 karayolunun Kocaeli geçişi ile Sapanca- İzmit ve İzmit- Gebze arasında trafik bazı noktalarda kilitlendi. Araçlar adım adım yol alırken bu sabah azalarak da olsa de devam eden trafik yoğunluğunun, günün ilerleyen saatlerinde yeniden artması bekleniyor.
 
Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler, gidiş yolculuklarını 4-5 güne yayınca trafik yoğunluğu fazla hissedilmedi. Ancak, 28 Eylül pazartesi günü mesai ve okulların açılacak olması nedeniyle tatile çıkanlar bayramın son iki gününde dönüş için yollara düştü. Başta Akdeniz ve Ege bölgesi olmak üzere tatil bölgelerinin yanı sıra Anadolu'nun dört yanındaki kentlerden dönüşe geçen tatilciler, dün saat 15.00'den itibaren TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde büyük yoğunluğa neden oldu.
 
TEM'in İzmit geçişindeki Bekirdere Rampası başlangıcında, buraya kadar 3 şerit olan yolun bir anda 2 şeride düşmesi nedeniyle Sapanca'ya doğru kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Sürücüler dün akşam saatlerinde araçları ile Adapazarı, Sapanca ve İzmit Uzunçiftlik turnikelerinden D-100 karayoluna yönlendirildi. Yoğun trafik TEM'in tünel ve viyadüklerin bulunduğu Bekirpaşa Rampası ile Gültepe geçişinden sonra biraz rahatlamasına rağmen Körfez- Hereke arası, Dilovası Rampası ve Gebze arasında zaman zaman trafik durma noktasına geldi.
 
SABAHA KADAR DEVAM ETTİ
 
İstanbul yönüne akın akın gelen araç trafiği sabaha kadar devam ederken, saat 08.00'de bile özellikle İzmit- Dilovası arasındaki bazı noktalarda araçların adım adım yol alabildiği görüldü. Bazı araç sürücüleri, normalde İzmir'den çıkıp 6-7 saatte rahatlıkla ulaşabildikleri Kocaeli'ne 12-13 saatte gelebildiklerini söyledi.
 
Trafikteki yoğunluğun ilerleyen saatlerde daha da yoğunlaşabileceği ve bunun gece ilerleyen saatlere kadar devam etmesinin beklendiği kaydedildi. 
 
OTOGARDA KAOS! OTOBÜSLERDEN İNİP YÜRÜYORLAR 
 
Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçiren vatandaşlar, 9 günlük tatilin son gününde İstanbul'a dönünce Büyük İstanbul Otogarı'nda kilometrelerce otobüs kuyruğu oluştu. Otobüslerin içinde beklemekten sıkılan vatandaşlar ise çareyi valizleriyle yürümekte buldu.
 
Kurban Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönmek isteyen vatandaşlar Büyük İstanbul Otogarı'nda kilometrelerce otobüs kuyruğu oluşmasına neden oldu. 9 günlük bayram tatilini İstanbul dışında geçiren vatandaşlar otogarda oluşan kilometrelerce otobüs kuyruğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Beklemekten sıkılan bazı vatandaşlar otobüslerden inerek valizleriyle yürümeye başladı.
 
Valizleriyle uzun süre yürümek zorunda kalan vatandaşlar ise duruma isyan etti. 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim