• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9050 2.76
  • Altın: 2298.879 1.01
  • Dolar: 32.3126 0.20
  • Euro: 35.0755 -0.08

Kılıçdaroğlu’nu Fena Köşeye Sıkıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars’ta halka -Et Balık Kurumu’nu Et Süt Kurumu’na döndürme- vaadinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, "Bu kurumun adı 2013 yılında Et ve Süt Kurumu olarak başbakanlığım döneminde...
Kılıçdaroğlu’nu Fena Köşeye Sıkıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kars’ta halka -Et Balık Kurumu’nu Et Süt Kurumu’na döndürme- vaadinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’nu, "Bu kurumun adı 2013 yılında Et ve Süt Kurumu olarak başbakanlığım döneminde değişti zaten. Türkiye sana gülüyor" dedi.

Kars’ta halka hitap eden Recep Tayyip Erdoğan, MİT TIR’larıyla gönderilen yardımlardan ötürü Bayırbucak Türkmenlerinin kendilerine teşekkür ettiğini açıkladı ve CHP ile MHP’yi eleştirdi. Erdoğan, “Bu ülkede Suriye’deki Türkmen kardeşlerimize yardım götüren TIR’ları durdurarak ihanet edenler oldu. Bizler bunların yakasına yapışarak adalet önüne çıkardık. Bunun için Türkmen kardeşlerimiz bize teşekkür ediyor, ’bizi yalnız bırakmadınız’ diyor. MHP’nin Türkmen milletvekili de bize teşekkür ediyor. MHP’nin başındaki zat ise yardım üzerinden bizi karalamaya çalışıyor. Sorsanız milliyetçi ama aslında Esed milliyetçisi, bu milletin milliyetçisi değil. Ey Bahçeli sen bu milletin milliyetçisi olana kadar bu millet sana itibar etmeyecek, bunu bilesin" ifadelerini kullandı.

Bayırbucak Türkmenlerine yardımlar giderken, CHP’nin de onları bombalayan Esed’le bir araya geldiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı, "Ana muhalefetin başındaki kişi de benzer şeyleri söylüyor. Neymiş, Türkmenlere gizli gizli yardım götürüyormuşuz, yardım gizli gizli gider miymiş? Ana muhalefetin Genel Başkanı da Esed’in, Kandil’in ağzıyla konuşuyor. Ey Kılıçdaroğlu bu milletin çıkarlarına hizmet etmeyi öğrenene kadar bu millet sana oy vermez" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU’NUN GAFLARI

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalanlarını düzeltmekten bıktım” diyen Erdoğan, konuyu şöyle açtı:

"Dün buradaydı Kılıçdaroğlu. ’Et Balık Kurumu’nu Et Süt Kurumu’na döndüreceğiz’ dedi. Bu kurumun adı 2013 yılında Et ve Süt Kurumu olarak başbakanlığım döneminde değişti zaten. Görev alanını da buna göre yeniden düzenledik. (Elindeki nüshayı göstererek) Şu anda size gösterdiğim Resmi Gazetedir. Bu kararı özellikle burada göstereyim istedim ki, sizi nasıl aldatma gayreti içine giriyorlar bunu bilin. Siyasetçi bu denli yalancı olur mu. ’Et kombinası kuracağız’ Kars’a diyor. Kardeşlerim, 2015 yılında yani bu yıl kombina inşaatına başlanacak. Günlük 750 büyük baş kesim kapasiteli kombinayla ilgili 15 gün içinde ihaleyle çıkılıyor."

"TÜRKİYE SANA GÜLÜYOR"

’Altın kaplama klozet’ polemiğine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğer ’Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda altın klozet varsa gel gör, ben cumhurbaşkanlığını bırakacağım’ dedim. Yoksa sen böyle bir şey ispat edemezsen CHP’nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Bu CHP’nin başına gelirken de yalan söyledi. Sayın Baykal’ı ziyaret etti. Gazeteciler ‘Aday olacak mısın?’ dedi. ’Hayır’ dedi, ertesi gün aday oldu. Bu kaset genel başkanıdır. Yapmayacağın şeyleri söylüyorsun onu anladık, ama neden ben yapacağım diye ortaya çıkıyorsun? Haberin olsun dün Kars sana nasıl güldüyse Türkiye de gülüyor. Yaşadığı ülkeye bu kadar yabancı siyasetçiye devlet teslim edilir mi? " dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim