• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9577.66 -1.06
  • Altın: 2472.554 -0.46
  • Dolar: 32.4469 0.12
  • Euro: 34.4874 -0.09

Kılıçdaroğlu’ndan ’’4 Yıl’’ Vurgusu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “4 yılda yoksulluğu toprağa gömeceğim. 4 yılda hiç kimse ben yoksulum demeyecek. 4 yılda refahı tabana yayacağım. İşsizlikle mücadele edeceğim. 4 yılda huzurlu bir toplum oluş...
Kılıçdaroğlu’ndan ’’4 Yıl’’ Vurgusu

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “4 yılda yoksulluğu toprağa gömeceğim. 4 yılda hiç kimse ben yoksulum demeyecek. 4 yılda refahı tabana yayacağım. İşsizlikle mücadele edeceğim. 4 yılda huzurlu bir toplum oluşturacağım diyen bir parti var” dedi.

Balıkesir’in miting gerçekleştiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Edremit Körfezi ziyareti kapsamında Ayvalık ilçesindeki mitingle tamamladı. Ayvalık Cumhuriyet Meydanı’nda seçim otobüsü üzerinden seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, CHP iktidarının hiç durmadan çalışacağını söyledi.

’’YOKSULLUĞU TOPRAĞA GÖMECEĞİM’’

Kılıçdaroğlu, “17 milyon yoksulumuz var. Dönüm şu soruyu sormak gerekiyor; 13 yılda bu tablo bizim arzu ettiğimiz, biçim beğendiğimiz, 21’nci yüzyılın Türkiye’sine yakışan bir tablo mu? O zaman şunu söyleyeceğiz; Arkadaş sen geçmişte x partisine oy vermiştin, gel şimdi. Birisi çıkmış, ben 4 yılda Türkiye’nin kaderini değiştireceğim diyor. 4 yılda yoksulluğu toprağa gömeceğim. 4 yılda hiç kimse ben yoksulum demeyecek. 4 yılda refahı tabana yayacağım. İşsizlikle mücadele edeceğim. 4 yılda huzurlu bir toplum oluşturacağım diyen bir parti var. 13 yıl duran bir parti var, gel şu CHP’ye 4 yıl kredi verelim de, seçmeni al ve sandığa getir. Refahı tabana yaymaktan bahsedeyim. Asgari ücret düşük. Asgari ücret CHP iktidarında bin 500 TL olacak dedik. Maliye Bakanı, ‘Vay efendim, asgari ücreti bin 500 TL’ye çıkartmak, işçiye zulümdür’ diyor. Bende ona diyorum ki, sen her ay 14 bin TL maaş alıyorsun, zulüm değil de işçiye gelince mi bin 500 TL zulüm oluyor? Size bir hesap yapayım. 5 kişilik bir aile düşünün ve günde her öğün 1’er tane simit yesinler ve 1’er tane de çay içsinler. 1 öğün 10 TL, 3 öğün 30 TL. ay 30 gün, çarparsanız 900 TL. Asgari ücret kaç TL? 949 TL. 5 kişilik aile 900 TL’ye 1 çay 1 simit yiyor. Geriye kalıyor 49 TL. Bu vicdansızlara soruyorum; Yahu 49 TL ile bu adam ev kirası mı, mutfak masrafı mı ödesin? Otobüs parası mı ödesin? Çocuğunun okul masrafını mı ödesin? Emin olun, ben bu büyümeye vicdansız büyüme diyorum. Bu büyümeyi yapan insanlarda da vicdan yoktur. Siyaset, halka hizmet etme aracı olacak. Bizim güvenliğimizi, akşamları rahat uyumamızı sağlayan polis kardeşlerimiz var. Onlara da bir iki sözüm var. Lütfen ama lütfen, CHP bile iktidarda olsa, iktidarın polisi olmayın. Halkın polisi olun. Gencecik çocuklarımıza sert davranmayın. Onlar delikanlı. Onlar gençler. Onlar bizim çocuklarımız. Taşkınlık yapabilirler, bağırabilirler, slogan atabilirler, yürüyebilirler. Onları anlayışla karşılamalıyız. Onlar, kişisel çıkar peşinde koşan çocuklarımız değil. Onların bütün amacı, daha güzel bir Türkiye” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’nin Balıkesir milletvekili adaylarını miting alanındakilere tanıttı. Belediye Başkanı Rahmi Gençer de, Kılıçdaroğlu’nun yanında halkı selamladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından, gece saatlerinde Ankara’ya gitmek üzere yola çıktı.

İHA)

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim