• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9028.09 2.51
  • Altın: 2295.172 0.85
  • Dolar: 32.3273 0.23
  • Euro: 35.0468 -0.18

Kılıçdaroğlu ve Akşener Kocaeli'ye seslendi

Kılıçdaroğlu ve Akşener birlikte İzmit’ten halka seslendi. İzmit’te ilk kez iki siyasi parti lideri birlikte miting yaptı. İki genel başkan Kocaeli’den milli ittifaka oy istedi.
Kılıçdaroğlu ve Akşener Kocaeli'ye seslendi

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı İzmit’te miting gerçekleştirdi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İzmit Milli İrade Meydanı’nda (Eski Perşembe Pazarı Alanı) halka seslendi.  İlk kez ilimizde iki genel başkan birlikte miting yaptı. Miting alanı gelin gibi süslendi. Alanda hem CHP hem de İYİ Parti bayrakları asıldı. Bayraklar Milli İrade Meydanı içinde ve dışında yer aldı. Ayrıca yürüyüş yolu güzergahı boyunca devam etti. Alanın giriş çıkışlarında emniyet güçleri yoğun güvenlik önlemleri alındı.

BİN 200 POLİS GÖREV YAPTI 

Alanda toplamda bin 200 polis görev yaptı.  Polis ekipleri eski Perşembe Pazarı alanının girişinde oluşturulan arama noktalarında vatandaşları didik didik aradı. Adete kuş uçurtmayan emniyet vatandaşların yanındaki kalem, çakmak, bozuk paraları toplandı. Polisler alana girecek olan vatandaşları tek tek arayarak içeriye alındı. Alan içinde Mustafa Kemal Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener fotoğrafları yer alırken, ayrıca büyükşehir belediye başkan adayı ve 12 ilçe başkan adayının fotoğraarı da asıldı. Alanda vatandaşa 30 bin adet su ve 30 bin adet bayrak dağıtıldı.

MİLLET İTTİFAKI TAM KADRO

Mitinge CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Milletvekilleri Tahsin Tarhan, Haydar Akar, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman,  Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit belediyesi eski başkanları Hikmet Erenkaya ve Sefa Sirmen,  Millet İttifakı’nın ilçe belediye başkan adayları, CHP ve İYİ Parti’nin ilçe başkanları, yöneticileri, partililer ve on binlerce vatandaş katıldı.

ALANA ÖNCE AKŞENER GELDİ

Miting alanına önce Meral Akşener geldi. Akşener, Kılıçdaroğlu’nu sahne kenarında bekledi. Ardından Kemal Kılıçdaroğlu’nun da alana gelmesiyle sahneye birlikte çıktılar. Saat 15:00’te iki liderde sahnede halkı selamladı. Ardından ilk konuşmayı Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman yaptı. Kaman, “Bu ne güzel manzara, bu ne büyük kalabalık muhteşem Kocaeli. Sayın genel başkanlarım  bana görev verildiğinde şehri karış karış gezdim. Sorunları yerinde tespit ettim. 31 Mart akşamı Kocaeli’de kazanacağız. 31 Mart akşamı İYİ’ler kazanacak. Millet ittifakı kazanacak” diye konuştu.

TÜM BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ 

Genel başkanlardan önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu sözlerinde şu ifadelere yer verdi: “Hava serin ama güzel. Bugün Nevruz, Nevruz bayramınız kutlu olsun. Hep birlikte bu ülkeye demokrasi baharını getirmek için hep birlikte mücadele vereceğiz. Esnaf için, çiftçi için, çocuklar için mücadele vereceğiz. İYİ Parti ile bir işbirliğimiz var. Biz büyükşehir belediye başkan adayımıza güveniyoruz. Büyükşehir belediye başkanını seçmek buranın kaderini değiştirmek sizin elinizde. Kocaeli değince Leyla atakan geliyor. İzmit’i tüm Türkiye’ye tanıtan bir belediye başkanıydı. Erol Köse’de başarıyla gönlümüze taht kurdu. Sefa Sirmen, büyük hizmetleri olan Sefa Sirmen, onu da saygı ile anıyoruz. Hikmet  Erenkaya, aldığı bayrağı ileriyle taşıdı. Şimdi hep birlikte Serdar Kaman’ı seçeceğiz. Allah’ın izniyle onu hep birlikte başkanlık koltuğuna oturtacağız.

BÜTÜN DERTLERİ BİLİYORUM 

Kocaeli bütün dertlerinizi biliyoruz. İşsizlik, huzursuzluk, her şey var. Biz her evde bereket ve huzur olsun istiyoruz. Biz kavgadan uzak beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Öyle bir atmosfer yarattılar ki bu ülkenin yarısı terörist, yarısı vatansever. Biz belediye başkanı, meclis üyesi, muhtar seçeceğiz. Sanki savaşa gideceğiz. Kavgadan medet umuyorlar. Bunu neden yapıyorlar. Vatandaşın mutfağında ki yangın belli olmasın diye. Ne yaparsanız yapın, bu vatandaşın mutfağında yangın var. işsizlik 7 buçuk milyona ulaştı. Niye kavgadan medet umuyorlar. Memleketin yarısı terörist. İnsan kendi vatandaşına terörist der mi? onlara oy veremeyen herkes terörist. Onlar terörist değil. Bu anlayışı ret ediyor. Kınıyor ve lanetliyoruz."

KOCAELİ GERÇEKLERİ HAFIZANDA TUT 

Kocaelliler bu gerçekleri hafızanızda tutun, elinizi vicdanınıza koyun ona göre oy kullanın. Halkı soğana muhtaç ettiler. Şimdi adına varlık kuyruğu diyorlar. Varlık kuyruğu 2018’in sonunda olduysa, Türkiye ondan önce çok mu zengindi? AK Parti’ye oy verenlere sesleniyorum. Senin de elini vicdanına koyma zamanın. Bu gidiş doğru değil, bu gidiş işsizlik yarattı. Son bir yılda işsiz sayısı 1 milyon 11 bin kişi.  AK Parti’ye oy veren kardeşlerimin artık yeter lazım. Ben bu ülkede bütün baskılara rağmen demokrasimi güçlendireceğim deyin”

DOĞDUĞUM YERE HOŞ GELDİN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise şunları söyledi: “Sayın Kılıçdaroğlu doğduğum yere hoş geldin. Havası temiz insanı muhlis Kocaeli hoş geldin. Bugün Nevruz Bayramı, aynı zamanda yeni günün başlangıcı. Malum arkadaş doğduğum şehirde beni suçladı. Attı, tuttu gitti. Ben çiftçiye, CHP’lilere, İYİ Partililere, Saadet Partililerine terörist dediğini söyledim. Çok kızdı. Önce hapisle tehdit etti. Sonra 250 bin TL talep etti. Erdoğan olsa dükkan senin. Burada bana utanmadan bana, bize PKK’lı dedi. Ben Meral Akşener’im, Ömer Gürer’in kızıyım, ben Nihat Gürer’in kız kardeşiyim. Ben İzmit’te doğdum. İzmitli’yim.

OYLAR KAMAN VE HÜRRİYET’E 

Erdoğan İzmit’i sanayileşsizleterek size ihanet etmiştir.  31 Mart’ta İzmitli o kulağı çekecek inşallah. Sizler bu seçimde Kocaeli’de Serdar Kaman’ı seçeceksiniz. Ve o kulağı çeleceksiniz. İzmit’te Leyla Atakan’ın izinden giden Fatma Kaplan kızımızı seçeceksiniz. Kulağını çekeceksiniz. 31 Mart’ın sonu bahar olacak. İnşallah Türkiye hep birlikte Kocaeli hep birlikte İYİ olacak. Tek başına Kocaelispor taraftarı tek başına Erdoğan’ın kulağını haşırt diye çekecek. Belediye başkan adaylarımıza bir sözüm  var. Adaletli olacaklar, kimseyi ayırmayacaklar, çalmayacaklar, çırpmayacaklar. Cebinden nüfus cüzdanını çıkaran herhangi bir kardeşimin torpile ihtiyacı olmayacak

Kılıçdaroğlu ve Akşener Kocaeli'ye seslendi ile ilgili görsel sonucu

Kılıçdaroğlu ve Akşener Kocaeli'ye seslendi ile ilgili görsel sonucu

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim