• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2492.18 0.33
  • Dolar: 32.552 0.01
  • Euro: 34.7034 0.00

Kılıçdaroğlu: "Kızlarınızı Okutun"

Aydınlı kız çocuklarına burs vermek için düzenlenen gecede konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kız çocuklarının eğitimi en önemli şeydir. İki kız çocuğu sahibi olarak söylüyorum. Bütün anne...
Kılıçdaroğlu: Kızlarınızı Okutun

Aydınlı kız çocuklarına burs vermek için düzenlenen gecede konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kız çocuklarının eğitimi en önemli şeydir. İki kız çocuğu sahibi olarak söylüyorum. Bütün anneler babalar lütfen çocuklarını okutsunlar” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ege Aydınlılar Derneği’nin İzmir’de okuyan Aydınlı kız öğrencilere burs vermek amacıyla düzenlediği yemeğe katıldı. Yemekte konuşan Kılıçdaroğlu ortak amaçların olması gerektiğini ve çocukların okuması çerçevesinde birleşilmesine dikkat çekerek, “Aydınlı kız çocuklarının okumasına destek vermesi gerektiği bana iletildi. Kız çocuklarının eğitimi en önemli şeydir. İki kız çocuğu sahibi olarak söylüyorum. Bütün anneler babalar çocuklarını okutsunlar. Hepimiz bir yerlerden bir yerlere geldik. Aydın’dan kopup gelip üniversite okuyanlara yardım etmek için düzenlenen gece için buraya geldim. Daha fazla katkı yapmamız gerekiyor. Eğer bir kız çocuğumuz okutuyorsak bu guru vericidir. İster Aydınlı olsun ister olmasın bu ülkede yaşayan bütün yurttaşların maddi katkı yapmalarını istiyorum. Ben Çağdaş Yaşam Derneği’ne de burs veren yurttaşım orada da bir kız çocuğu okutuyorum. Bir yurttaş olarak bunu yapıyorum. Aydın’ı çok iyi biliyoruz. Tarihini, kültürünü en önemlisi efelerini daha da önemlisi topuklu efelerini de biliyoruz. Bu geceye katılmak onur ve gurur meselesidir. Çocuklara yapılan her katkı bizim için çok önemlidir. Umuyorum ki yapacağımız katkı her gün daha da artarak devam eder” diye konuştu.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter de Aydınlılar Derneği’nin adına Kılıçdaroğlu’na dernek rozeti taktı.

“EGE SADECE ZEYBEK OYNARKEN DİZ ÇÖKER”

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ise “Ege’nin her ili kendisini İzmir hisseder. İzmir’in nesi var, Manisa’nın sesi var derler. Aydınlılar İzmir’e nefes alıp verirler. Anadolu’nun illerinden gelenler kökenlerini unutmazlar ama İzmir kimliğini de unutmazlar. Bu yüzden Ege insanı sadece zeybek oynarken diz çöker. Gençlerini okutacaksa da kendi güç birliği içinde bunu yapar”diye konuştu.

İZMİR’DEKİ STK’LARLA BİR ARAYA GELDİ

Kılıçdaroğlu dernek yemeğinin öncesinde İzmir’deki sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi. 34 federasyonun oluşturduğu İzmir Konferedasyonu tarafından Kaya Termal Otel’de düzenlenen görüşmeye, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra TBMM Meclis Başkanvekili Güldal Mumcu, CHP İzmir milletvekilleri Aytun Çıray, Erdal Aksünger, Mustafa Balbay, Hülya Güven, CHP Parti Meclis Üyesi Elfin Tataroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, parti meclis ile STK üyeleri katıldı.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda Kılıçdaroğlu, sadece İzmir’i değil Türkiye’yi konuştuklarını ve üyelerin CHP’den beklentilerini aldıklarını ifade etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim