• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.83 0.71
  • Dolar: 32.3249 0.24
  • Euro: 34.8612 1.00

Kılıçdaroğlu İçin Eleştiri Dozu Yüksek İfadeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘altın klozet’ tartışmalarıyla ilgili Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Eğer sen dürüstsen namusluysan gelirsin, burayı incelersin. Bunun yalanı bir değil. Bu, sayın Ba...
Kılıçdaroğlu İçin Eleştiri Dozu Yüksek İfadeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘altın klozet’ tartışmalarıyla ilgili Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, “Eğer sen dürüstsen namusluysan gelirsin, burayı incelersin. Bunun yalanı bir değil. Bu, sayın Baykal’ı da böyle aldattı. Kaset genel başkanı” dedi.

“Cumhurbaşkanı İskenderunlularla buluşuyor” etkinliği için helikopterle geldiği Hatay’ın İskenderun ilçesindeki Anıt Alanı’nda vatandaşlara seslenen Erdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı makamının ‘taraflı’ olduğunu söyleyenlere yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Doğru, tarafım. Ben milletimin tarafıyım. Partilere eşit mesafedeyim ama benim de gönlümde bir aslan yatıyor tabi. O da benim en tabii hakkım. Milletime doğruları anlatmak görevim benim. Ufku klozet kapağının ötesine geçemeyenler memleketin yönetimine talip. Bunların kılavuzu karga fakat kargaya da hakaret” dedi.

“ESKİ TÜRKİYE TÜRKÜSÜ ÇIĞIRIYORLAR”

Türkiye’de siyasi partilerin uçlara savrulduğu çok az seçimlerin yaşandığını anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bakıyoruz ki hiçbir parti olması gereken yerde durmuyor. Savrulmuşlar. Hepsi bir yere doğru gidiyor. Fakat, millet olduğu yerde duruyor. Milli iradeyi savuramıyorlar. Milli irade pazar günü de zaten o bulunduğu yerden kararını verecek. Bunlar, ya Kandil’le, ya Pensilvanya ile aynı hizaya dizilmiş. Bir de eşbaşkan var ya, onun sazı eşliğinde eski Türkiye türküsü çığırıyorlar” diye konuştu.

“BATI, DEMOKRASİDE İKİYÜZLÜDÜR”

Sözde Ermeni Soykırımı’nı desteklemediği için partisinden ihraç edilen Belçika’daki Türk asıllı milletvekili Mahinur Özdemir’i destekleyen Erdoğan, şöyle devam etti:

“Sözde Ermeni soykırımıyla ilgili partisinin kararına uymadı diye partiden ihraç ettiler. Kaldı ki Belçika devletinin böyle de bir kararı yok, sadece partinin var. Hani siz özgürlüklerden yanaydınız? Milletin seçtiği milletvekiline nasıl olur da böyle bir şeyi dayatabilirsiniz? Ama batı bu işte. Batı demokraside ikiyüzlüdür. Açık söylüyorum, Mısır’da Mursi olayında da ortaya koydular. Hani batı sizde idam yasaktı? Türkiye’de de yasak.Yasak olunca niye buna her türlü yaptırımı uygulamıyorsunuz? Başka ülkeler olunca uyguluyorsunuz?”

“NE OLDU BU? KASET GENEL BAŞKANI”

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde altın kaplama klozet kapakları olduğunu iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu Külliye’ye davet ettiğini anımsatarak, Kılıçdaroğlu’nun daha sonra ‘Ben orayı kastetmedim’ dediğini hatırlattı. Kılıçdaroğlu’nun ‘çarkçı’ olduğunu söyleyen Erdoğan, “Eğer sen dürüstsen, namusluysan burayı gelir incelersin. Eğer altın kaplı klozet varsa ben bu makamı bırakacağım dedim. Ama bulamayacaksan, sen CHP’nin başından defolup gitmeye hazır mısın? Yapamaz. Bunun yalanı bir değil. Bu, sayın Baykal’ı da böyle aldattı. Baykal’la görüştü, çıktı. Gazeteciler ‘aday mısınız’ diye sordu. ‘Hayır aday değilim’ dedi. Sonra ne oldu bu? Kaset genel başkanı” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran Pazar günü milli iradenin kararını vereceğini dile getirdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim