• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 14°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2307.076 1.37
  • Dolar: 32.3066 0.24
  • Euro: 35.0417 -0.12

Kılıçdaroğlu Da Koalisyona Karşı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Diyorlar ki ’koalisyon olursa şöyle olur, tek başına iktidar olmazsa böyle olur’. Evet haklısınız, zaten CHP de tek başına iktidar istiyor. Adam gibi yöneteceğiz...
Kılıçdaroğlu Da Koalisyona Karşı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Diyorlar ki ’koalisyon olursa şöyle olur, tek başına iktidar olmazsa böyle olur’. Evet haklısınız, zaten CHP de tek başına iktidar istiyor. Adam gibi yöneteceğiz bu ülkeyi” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Ankara’nın Gölbaşı ilçesini ziyaret etti. Toplanan kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu, dört yıl için yetki istediğini anlatarak, “Hepimize görev düşüyor. Adım adım geziyorum. Öyle büyük mitingler, küçük mitingler hepsini yapıyorum. Nerede vatandaş varsa Kılıçdaroğlu orada. Herkes bunu böyle bilsin. Diyorlar ki koalisyon olursa şöyle olur; tek başına iktidar olmazsa böyle olur. Evet haklısınız zaten CHP de tek başına iktidar istiyor. Adam gibi yöneteceğiz bu ülkeyi. İstikrar edebiyatı artık yapmıyorlar. İstikrar bozulurmuş, memlekette istikrar mı kaldı. 17 milyon yoksulun olduğu ülkede istikrar mı olur. Aradan kaç ay geçti bir Hazine Müsteşarını bile tayin edemiyorlar. Tam bir bozguna uğradılar. Aşağıya doğru gidiyorlar. Yukarıya giden, halka güven veren tek parti CHP’dir. Siz o anketleri falan bir kenara bırakın. Her vatandaşıma söylüyorum, refahı tabana yayacağım. Hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak” diye konuştu.

“TÜRKİYE KAZANSIN İSTİYORUM, HORTUMCULAR KAYBETSİN İSTİYORUM”

Siyasette kavgaya yer vermeyeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Siyasette vatandaşın derdi neyse ben onunla ilgileneceğim ve her vatandaşım şunu çok iyi bilsin; konuşuyorlar akşama kadar konuşuyorlar. Yoksulluğu nasıl bitireceğiz diyorlar mı? İşsizliği nasıl bitireceğiz diyorlar mı? 8 milyon emekli bin liranın altında aylık alıyor, emekliye en azından Ramazan Bayramında Kurban Bayramında rahat bir nefes aldıracağız diyorlar mı? Diyemiyorlar. Çünkü Davutoğlu Erdoğan için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır. Devletin nasıl yönetildiğini onlar bilmezler. Ben bilirim. Vergilerin nasıl toplandığını onlar bilmezler. Ben bilirim. Bütçenin nasıl yapılacağını onlar bilmezler. Ben bilirim. Diyorlar ya ‘Kılıçdaroğlu bu işleri nasıl yapacak.’ Söz Kılıçdaroğlu sözü, ben sabahın 6’sında oğluma telefon edip ‘evladım paraları sıfırla’ demeyeceğim. Onların bilmediği ama benim bildiğim bir şey daha var. Onlar kul hakkı yerler, ben kul hakkı yemem. Ben namusumla çalışırım. Benim Saray merakım yok. Köşeyi dönme merakım yok. Benim bir merakım var. Bu güzel ülkede hiçbir çocuk yatağa aç girmesin. Esnaf kazansın istiyorum, çiftçi kazansın istiyorum, emekli kazansın istiyorum, Türkiye kazansın istiyorum, hortumcular kaybetsin istiyorum.”

“ONLARIN AMACI BİZ NAMAZDA NASIL GÖTÜRÜRÜZ”

Esnafa seslenen Kılıçdaroğlu, “Eğer bu esnaf kardeşlerim iki ay prim ödemesinler. Hastalandığı zaman hastaneye kabul etmiyorlar. Ben esnaf kardeşime söylüyorum; CHP iktidarında seni bu zulümden kurtaracağım. Sen gideceksin istediğin gibi tedavi olacaksın. Sana onu reva görüyorlar. Bende sana helal kazanç istiyorum. Helalinden kazan, helalinden evine git. Çoluk çocuğunla huzur içinde yaşa diyorum. Onların amacı emeklinin derdi değil, esnafın derdi, çiftçinin derdi, emeklinin derdi değil. Onların amacı biz namazda nasıl götürürüz. Onların derdi o. 8 Haziran’da buna fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim