• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2305.115 1.28
  • Dolar: 32.3153 0.27
  • Euro: 35.0737 0.00

"Kılıçdaroğlu 4 İşlemden Başka Bir Şey Bilmiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Şentop, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirerek, "Kılıçdaroğlu magazin siyaseti yapıyor. 4 işlemden başka bir şey bilmiy...
Kılıçdaroğlu 4 İşlemden Başka Bir Şey Bilmiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Şentop, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirerek, "Kılıçdaroğlu magazin siyaseti yapıyor. 4 işlemden başka bir şey bilmiyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Mustafa Şentop, Mardin Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Burada İstanbul’da yaşayan Mardinli vatandaşlarla bir araya gelen Şentop, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 7 Haziran akşamı muhalefet parti liderlerinin değişim yönünde bir karar vermek zorunda kalacaklarını belirten Şentop, "Türkiye’nin iyi çalışan, hesabı yapan, ciddi şekilde iktidar partisinin icraatlarını eleştiren, değerlendiren ve öneriler sunan bir muhalefete ihtiyacı var. Bakın Kılıçdaroğlu Merkez Bankası ile ilgili konuşuyor. Ne diyor? ’Cumhurbaşkanı niye Merkez Bankası başkanı ile konuştu. Niye ona bunu söyledi’. Ne bu şimdi. Bu magazin dedikodusudur. Peki Kılıçdaroğlu ne düşünüyor faizlerle ilgili artsın mı azalsın mı? Var mı buna ilişkin açıklaması. Bunu bilen yok, çünkü buna ilişkin bir açıklaması, bir görüşü yok. O sadece magazin siyaseti yapıyor" diye konuştu.

"4 İŞLEMDEN BAŞKA Bİ RŞEY BİLMİYOR

Kılıçdaroğlu’nun ekonomiden anlamadığını savunan Şentop, "Kılıçdaroğlu ’hesabı kitabı biliyorum’ diyor ama ufak hesap yapıyor. 4 işlemden başka bir şey bilmiyor. Bir yıl önce Portekiz’e gitmişti. Orada ’Türkiye ekonomisi çok kötü, batıyor’ şeklinde bir konuşma yapıyor. Ama konuşmasını bitirmeden Portekiz Ekonomi Bakanı Kılıçdaroğlu’na itiraz ediyor. ’Biz Türkiye modelini örnek alıyoruz’ diyor. Kılıçdaroğlu o tarihten sonra Avrupa’ya da gitmedi. Pişman oldu" şeklinde konuştu.

AK Parti’nin arka arkaya üç dönem seçim kazandığını hatırlatan Şentop, "Geçmişte Demokrat Parti de üç dönem kazanmış. Ancak ikinci ve üçüncü dönemde oyları düşmüştü. AK Parti ise üç dönem oylarını arttırarak iktidar oldu. 4’üncü dönemde de oyunu arttırarak kazanacaktır" diye konuştu.

"YÜZDE 60-65"

AK Parti’nin potansiyel oyunun aldığı oydan daha fazla olduğunu söyleyen Şentop, "Soruyoruz hangi partiye oy veriyorsunuz. Yüzde 50 civarında AK Parti deniyor. Peki Türkiye’yi hangi parti yönetsin diye sorduğumuzda yüzde 60-65 AK Parti çıkıyor. Bu ne demek. Oyunu başka partiye verdiği halde Türkiye’yi AK Parti’nin yönetmesini isteyen insanlar var demek. Ben bizzat bu insanları gördüm. Bir arkadaş dedi ki; ’Ben CHP’ye veriyorum oyumu ama AK Parti kazansın istiyorum’. ’Neden?’ diye sorduğumda ise ‘Kılıçdaroğlu ve ekibi Türkiye’yi yönetemez’ dedi. ’AK Parti ile CHP çok kritik bir şekilde yarışsalar ne yaparsın’ dedim. O da, ‘O zaman oyumu AK Parti’ye veririm. Ama şimdi benim oyum olmasa da AK Parti kazanacak. Onun için oyumu CHP’ye veriyorum’ dedi. Bizim bu seçimlerdeki en önemli hedeflerimizden birisi de gönlü bizde olan ancak oy vermeyen seçmenlerin de bize oy vermesini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim