• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 8978.78 1.95
  • Altın: 2298.9 1.01
  • Dolar: 32.3237 0.23
  • Euro: 35.0681 -0.11

Karaosmanoğlu: “Sonuçlar bana göre sürpriz değil

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Karaosmanoğlu, “Ana muhalefet iktidara hazır değil. CHP şu an yerlerde” dedi
Karaosmanoğlu: “Sonuçlar bana göre sürpriz değil

HALKIN İÇİNDEYİM

Seçim sonuçlarına yönelik açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ben Kocaeli halkına teşekkür ediyorum. Seçimlere çok yoğun bir katılım oldu. Bütün okullara gittim. Okullarda çok güzel bir hava vardı. Ben onun için bunu bir demokrasi bayramı olarak görüyorum. Sonuçlar bana göre sürpriz değil. Benim beklediğim sonuçlar çıktı. Bende halkın içindeyim. Milletvekilliği seçiminden daha çok cumhurbaşkanlığı seçiminin 1’inci turda, yüzde 58 civarı bir sonuçla sonuçlanması güç getirmiştir” dedi.

BİZ ONLARA GÜVENDİK

“Yeni kurulacak meclis çok daha özgüvenli olacaktır” diyen Karaosmanoğlu, “Seçilenler ülkesine güvenecek çünkü bizde onlara güvendik. Türkiye kalkınmaya devam edecek. Dolar düşecek. Benim hayalim bu. Belki biraz duygusal bakıyorum ama doların yere serilmesini arzu ediyorum. Faizlerin ve enasyonun düşmesi gerekiyor. İnşallah işsizlik oranını da düşüreceğiz. Bunlar olacak ki bizde yerel yönetimler olarak vatandaşa hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı. TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUK Hazırlanan projelerin büyük çoğunluğunun bittiğini dile getiren Karaosmanoğlu, “Projelerimizin yüzde 85 ile yüzde 90’ını bitirmek üzereyiz. Özellikle sosyal projelere ağırlık vereceğiz. Sağlıklı insanlar, mutlu aileler oluşturacağız. Gençleri başıboş bırakmayacağız. Gençleri geleceğe özgüvenle hazırlayacağız. Kadınımızın sağlığı için çalışıyoruz. 55 bin hanım kardeşimiz spor yapıyor şu anda. Çevre konusunda zaten Türkiye’ye örnek olduk. Kocaeli yaşanabilir bir şehir haline geldi” dedi. TÜRKİYE’YE ŞANS OLMALI “İnsanlar yaptığımız projelere de bakıyor ama en önemli çekim gücümüz Cumhurbaşkanımız” diyen Karaosmanoğlu, “Cumhurbaşkanımız gece gündüz demeden çalışıyor. Samimi, içten, aldatmadan çalışıyor. Başkalarına çamur atmadan çalışıyor. Muhalefet açısından üzüntülüyüm. Güçlü bir muhalefet, Türkiye’nin şansı olurdu. Muhalefet son birkaç yıldır sadece Erdoğan’a saldırıyor. Yerelde de böyle oluyor biraz ama yerelde daha akıllı gidiyoruz. Yerelde anlaşıyoruz muhalefetle. Ana muhalefet Türkiye’ye şans olmalı” diye konuştu.

BAŞARI HALKIMIZIN BAŞARISIDIR

Son olarak Karaosmanoğlu, “Ana muhalefet iktidara hazır değil. Mesela Cumhurbaşkanlığında genel başkan aday olmadı. Onun aday olması gerekirdi aslında. O aday olsa daha iyi noktada olurdu. CHP şu an yerlerde ama Muharrem İnce ondan çok daha yüksek oy alıyor. Bizler gelecekteki yerel seçimlerde daha çok özgüvenle hareket edeceğiz. Halkımızla özdeşleşeceğiz. Halkımızın hizmetinde olacağız. Biz halkımızı seviyoruz. Başarı halkımızın başarısıdır. Başarı teşkilatlarımızın başarısıdır. Hangi okula gittiysem müthiş bir enerji gördüm” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim