• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2507.659 0.95
  • Dolar: 32.5763 0.08
  • Euro: 34.7738 0.12

Kaleciye Saldırmak İstemişti: İşte Cezası !

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden B.B. Erzurumspor ile Kahramanmaraş Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada sahaya girip rakip takımın kalecisine saldırmak isteyen taraftara 1 yıl süreyle...
Kaleciye Saldırmak İstemişti: İşte Cezası !

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden B.B. Erzurumspor ile Kahramanmaraş Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada sahaya girip rakip takımın kalecisine saldırmak isteyen taraftara 1 yıl süreyle spor müsabakalarından men ve 5’er bin TL para cezası verildi.

Spor Toto 3. Lig. 3 Grup’ta şampiyonluk mücadelesi için yarışan B.B. Erzurumspor ile Kahramanmaraş Belediyespor arasında oynanan karşılaşmasının son dakikasında ilginç bir olay yaşandı. 2-2’lik beraberliğin yaşandığı ve B.B. Erzurumspor’un, rakip takım kalesine yüklendiği dakikalarda, "Kahramanmaraş Belediyespor’un kalecisine sinirlendim" diyerek sahaya giren bir taraftar, ev sahibi ekibin yüzde yüzlük gol pozisyonunun kesilmesine neden oldu. B.B. Erzurumspor yönetimi, sahaya giren taraftardan şikayetçi oldu ve "en ağır şekilde cezalandırılsın" talebinde bulundu.

Kahramanmaraş Belediyespor’un kalecisi Ramazan’a saldırmak için sahaya girmek isteyen Hakan Çaycu ve Hakan Akkuş isimli taraftarlar engellenirken, Yunus Bozkurt ise tellerin üzerinden atlayıp, güvenlik engellerini aşarak ceza alanına kadar girdi. Bu esnada gol vuruşu yapmaya hazırlanan Erzurumsporlu Salih’in önüne çıkan taraftar takımını mutlak bir golden ederken, maçın hakemi Hüseyin Sabancı da oyunu durdurdu.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ, KULÜP ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay sonrasında tribünleri dolduran 22 bin kişi, sahaya girerek oyunun durmasına neden olan taraftara tepki gösterdiler. B.B. Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın da, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile protokol tribününde bir araya gelerek, şahıslardan şikayetçi olacaklarını ve en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi. Olay sonrası gözaltına alınan 3 taraftar Gürcükapı Polis Merkezi’ne götürüldü. B.B. Erzurumspor’un Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Şenpolat, Gürcükapı Polis Merkezi’ne giderek 3 kişiden de şikayetçi oldu ve bu kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi. Şenpolat, "TFF tarafından kulübümüze gelebilecek her türlü cezanın ve kulübümüzün uğrayacağı maddi ve manevi zararından da bahse konu 3 kişiden tahsil edilmesini talep ediyoruz. Şahıslardan şikayetçiyiz ve kesinlikle uzlaşma kabul etmiyoruz" diyerek, şikayet dilekçesini sundu.

SAVCILIKTAN JET CEZA: "1 YIL MAÇLARDAN MEN"

B.B. Erzurumspor yönetiminin şikayetini inceleyen Spor Savcılığı’nın sahaya giren Yunus Bozkurt ile sahaya girmeye çalışan arkadaşları; Hakan Çaycu ve Hakan Akkuş’a 1 yıl süreyle spor müsabakalarından men cezası verdiği öğrenildi. Ayrıca 3 futbol holiganının en üst sınır olan 5’er bin TL para cezasıyla cezalandırılacakları da öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim