• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9044.53 2.70
  • Altın: 2296.889 0.92
  • Dolar: 32.3247 0.23
  • Euro: 35.0593 -0.16

Kalacak Mı ? Ronaldinho’yu İstiyor Mu ?

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, başka kulüplerle görüştüğünü ancak şu anda Bursaspor’la anlaşması olduğunu söyledi. Güneş, Ronaldinho’yu istemediğini de ifade etti. Yeşil-beyazlı kulübün tekni...
Kalacak Mı ? Ronaldinho’yu İstiyor Mu ?

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, başka kulüplerle görüştüğünü ancak şu anda Bursaspor’la anlaşması olduğunu söyledi. Güneş, Ronaldinho’yu istemediğini de ifade etti.

Yeşil-beyazlı kulübün teknik patronu Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Takımın son durumu hakkında bilgi veren Güneş, "Ligde 26. maça çıkacağız. Sivas maçında kaybettiğimiz üç puan hem moral hem puan olarak bize değer kaybettirdi. Milli hafta sebebiyle iyi çalıştık. 10 oyuncumuz milli takımda, 3 oyuncumuz sakat. Az sayıda oyuncu ile çalıştık. Sivas maçında uzatmalarda gördüğümüz kırmızı kartlar nedeniyle Şener ve Şamil bizimle olmayacak. Milli takımdan gelenler bugün bize katılacak. Volkan ve Aziz’i hafif sakatlıkları var. Serdar ve Emre sakat geldiler. Bugün antrenmana katılacaklar. Daha önce sakatlığı olan Bakambu ve Belluschi idmana katıldı. Hazırlık maçında dün oynattık. Bekir de bileği döndüğü için sakatlığı belki 10-15 gün sürebilir. O da ciddi bir sakatlık gibi duruyor. Ama arkadaşlar iyi çalıştı. Civelli’nin bileğinde sakatlık vardı, kontrol amaçlı oynatmadık ama inşallah oynar" dedi.

"ZORLU BİR DÖNEME GİRİYORUZ"

Zorlu bir döneme girdiklerinin altını çizen deneyimli teknik adam, "Erciyes maçının zorluğunu biliyoruz. Erciyes maçı ile başlayacak üç maçımız da önemli. Erciyes, Gençlerbirliği kupa ve Fenerbahçe maçları var. Üç zor maç var. Bu ilk maçı güzel bir sonuçla bitirmek istiyoruz. Alacağımız puanlar hem teselli hem moral olacaktır. Rakibimiz de teknik direktör değişikliği yaptı, zor süreçten geçiyorlar. Onlar da yeni bir başlangıç yapmak istiyorlar. Rakibimizin gücü ne olursa olsun çıkabileceğimiz ne iyi kadro ile çakıp en iyi sonucu almak istiyoruz. İnşallah öyle olur. Sezon başından beri gelişim gösteren bir takımız. Şu an geldiğimiz nokta en iyi noktadır. Ama daha eksiklerimiz var. Ürettiklerimizin henüz sonuçsal değerini alamadık. Ama gelişim gösteriyoruz. Oyuncularımızın daha da üzerine koyacağını düşünüyorum. Şu an sezon başında konuştuğumuz yerin altındayız. Dolayısıyla yerimizden memnun değiliz. İlk 3’te olmamız zor görünüyor ama 4 içinde olacak güçteyiz" ifadelerini kullandı.

"RONALDİNHO BENİM GÜNDEMİMDE YOK"

Güneş, Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı’nın Ronaldinho ve Batalla’yı transfer etmek istediği yönündeki açıklamalarına da değinerek, "Benim gündemimde Ronaldinho hiç olmadı. Haberim de yok, gündemimde de yok. Ronaldinho’yu istemem. Bunlar kısır döngülerdir. Büyük kulübün hedefleri değildir. Başkan ve diğer yöneticiler ya da gazetelerin söylediği hiçbir oyuncuyla ilgili benim bilgim yoktur. O karar herkesin olabilir ama benim tavsiyem bu yapılmasın, alınmasın yani. Bursaspor o tip hamleler ile büyümez. Ürettikleri ile büyümeli ama gerekirse yararlı olacak oyuncular alınmalı. Teknik heyetin görüşü sorulmalı, kararı yönetim vermeli. İsmi geçen oyuncularla ilgili benim bilgim yok. Hiçbir oyuncunun gitmesini istemiyorum. Gitmesini istediğim oyuncular olursa söylerim. Yarın ben gidersem başkası gelir. Ama hiçbir oyuncu gitmemeli. Ancak Bursaspor’un geleceği için en az 6-7 oyuncu alınmalı" şeklinde konuştu.

"6 AY ÖNCE KONUŞTUĞUMUZ OYUNCULARLA İLGİLİ HALA ANLAŞMA OLMADI"

Bir basın mensubunun, Bursaspor’la devam edip etmeyeceğine yönelik sorduğu soruyu cevaplayan Güneş, "Bir hayal vardır, bir gerçek vardır. Ben şu an Bursaspor’un teknik direktörüyüm. Benim burada çalıştığım süre içinde ne katabileceğim önemlidir. Şu andaki hedefimiz sezon sonuna kadar her oyucunun gelişimi. Bir kadronun oluşması çok önemli ve bunun da süreklilik kazanması gerekiyor. İkinci, Bursaspor’un Avrupa’da olabilmesi için bir takım hamleler yapması gerekiyor. Yönetimi, teknik heyeti, oyuncuları, şehir desteği, taraftarı her şey iyi olmalı. Geçen hafta başkanla konuştuk. ’6 ay önce konuştuğunuz oyuncularla konuşun, onlarla anlaşın. Bizim gidip gitmememiz önemli olmaz’ dedim. Ben bunları söylüyorum. İşin içindeyim. Olmasam da söylerim. Ben olmasam da bu takım yürür. Oyuncu ve hoca gidip gelebilir. Başkan iyi niyetle çalışıyor. Saygı duyduğum bir insandır. Çok değer verdiğim bir insandır. Kulübün ekonomik sıkıntıları varsa, transfer yapamayacaksa açıklamakta yarar var. Yani elimizde oyuncular var, anlaşmalar var. 6 ay önce konuştuğumuz oyuncularla ilgili hala anlaşmalar olmadı. Anlaşmazsanız gezer, aklı başka yerlerde olur. Bu konular olursa sevinirim, olmazsa üzülürüm. Benim yapacak başka bir şeyim yok" değerlendirmesinde bulundu.

"EMEK VERDİĞİMİZ OYUNCULARI ORADA GÖRMEK MUTLULUKTUR"

Milli Takım’ın Hollanda maçında oynayan Bursasporlu oyuncuların performansının sorulmasına da yanıt veren Güneş, "Milli takıma giden oyuncuları tebrik ediyorum, yeni oyuncuların katılmasını da diliyorum. Oraya gitmek oyuncuların başarısı ve aynı zamanda Fatih Terim’in takdiridir. Onları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Hollanda maçında oyun kamuoyunun beklentisinin üstünde oldu. Teknik heyeti, oyuncuları kutluyorum. O takım bizim takımımız, oyuncular bizim oyuncularımız. Kendi takımımızda emek verdiğimiz oyuncuların orada oynaması da başarılı olması da bizi gururlandırır. Milli takım oyunu olarak, biz hücum değil savunma anlayışı ile başarılı olduk. Hücumda yeteneği olan özel oyuncularımızın savunma yapabileceğini gösterdiği bir maç oldu. Burak için de Gökhan için de. Adam kovalayacak, hem savunma hem hücum yapacak. Elbette gol atacağız ama bunu yaparken rakipten top alacaksınız ve top vermeyeceksiniz. Şimdi hücum etmek ve kazanmak zorundayız maçları. Daha hazır olmasalar bu günü ararlar oyuncularımız. Milli takıma geldim diye bırakmasınlar. Oyuncularımızın çalışması lazım. Oyuncularımız bu süreci hızlı değişim olarak yaşıyorlar. Burayı gördükten sonra buradaki beklentileri ve davranışları ne olacak. Bunun ekonomik, psikolojik ve sosyal tarafı var. Siz oyuncunuzu değerli kıldığınız zaman o değeri ona göstereceksiniz. Onlar da o değerlerini size sunacak. Büyümenin sancıları olacaktır, hazır olmalıyız" dedi.

"BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞTÜM ANCAK ŞU AN BURSASPOR’LA SÖZLEŞMEM VAR"

"Başta Kore olmak üzere çeşitli yabancı kulüplerden size teklif geldiği yönünde bilgiler var, görüşmeleriniz oldu mu?" şeklindeki soruya da açıklık getiren tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:

"Kulüpte böyle bir sıkıntı varmış gibi görüntü aldım. Başkan belki espri yaptı. 10 yıl 20 yıl dedi. 10 yılın garantisini bana verecekse ben hizmet ederim ama böyle bir garanti yok. Ben bir yıl anlaştığım zaman da burada her görev yaptığım buraya be katabilirim diye baktım. Ben ayrılırken ’iyi birisi’ densin yeterli. Hatalarım olacaktır ama bunun oranının düşük olmasını istiyorum. Diğer kulüplerle anlaşmam olacaksa söylerim. Ama buna şu an evet diyemem. Zorlukları bilerek geldim. Kendi gerçeklerimizi ve sorunlarımızı biliyoruz. Başka takımlarla ilgili konuşmalar var ama geçerliliği ve anlaşma yok. Bursaspor’da kalıp kalmayacağımı bilmiyorum. Geldiğimden beri herkes bana sahip çıktı. Ayrıldığım zaman da böyle bir hava bırakmak isterim. Kaldığım zaman da böyle kalmasını isterim. İş işten geçtikten sonra bir iş yapmanın anlamı yok. Onun için işi zamanında ve yerinde yapmak lazım. Her transfer için de hoca ile anlaşılacaksa geç kalınmamalı, hata yapılmalı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim