• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:44Güneş 06:16Öğle 13:09İkindi 16:52Akşam 19:52Yatsı 21:18
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9548.09 -1.36
  • Altın: 2496.893 0.53
  • Dolar: 32.4867 0.32
  • Euro: 34.5715 0.23

KAISİAD, Başkanları Ağırladı

Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) hafta sonu geleneksel kahvaltısını gerçekleştirdi. Kahvaltıdan önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve KAISİAD Başkanı Nasreddin
KAISİAD, Başkanları Ağırladı

Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) her ay geleneksel hale getirdiği üyeleriyle kahvaltı hafta sonu yapıldı. Darıca Bayramoğlu Basın İlan Tatil Köyü’ndeki programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak, Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD) Nasrettin Bavaş, kurucu başkan Ufuk Ekinci, dernek yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri katıldı. Yürüyüşten önce ise Bayramolu’nda sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Bayramoğlu’nda yapılacak yeni yatırımlarla ilgili dernek üyelerine bilgiler verdi.

BAVAŞ: “KAISİAD GEBZE’DE ÖRNEK OLDU”

Toplantıda ilk olarak Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nasrettin Bavaş bir konuşma yaparak, “2010 yılında kurulan derneğimiz kuruluşunun 5 yıl geride bıraktı. Bu süreçte dernek olarak çeşitli faaliyetler yaptık. Gebze’de örnek çalışmalar yaptık. Her yıl eğitime destek için öğrencilere burs veriyoruz. Eğitime çok önem veriyoruz. 3 yurtdışı gezisi ile 3 yurt içi gezisi yaptık. Güneydoğu ve Doğu Anadolu ile birlikte Karadeniz’e gezi düzenledik. Bu ülkenin her yeri bizim için aynı. Ülkemizin her toprağını seviyoruz. Türkiye’de yaşayan herkesle kardeşlik içinde olmalıyız.  Büyükşehir Belediyemizin Sarıkamış ve Darıca Belediyemizin de Ardahan ile kardeş şehir olması bizleri çok mutlu etti.” dedi.

KARABACAK: “GERİDE BIRAKTIĞIMIZ ŞEHİRLERE VEFA BORCUMUZ VAR”

Nasrettin Bavaş’ın ardından Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak bir konuşma yaptı. Başkan Karabacak, “Bizler doğduğumuz şehirleri bırakıp yaşantımızı sürdürdüğümüz şehirlerde yaşıyoruz. Kültürümüzü, dilimizle birlikte burada yaşamaya devam edeceğiz. Geride bıraktığımız şehirlerimiz bizden bir şeyler bekliyor. Oralara vefa borcumuz var. Darıca’da Türkiye’nin her tarafından vatandaşımız yaşıyor. Darıca’da çok güzel bir birliktelik var. Ülkemize ve birbirimize sahip çıkmamız lazım. Doyduğumuz şehirleri benimserken elbette doğduğumuz yerlere de sahip çıkmamız gerekiyor. İşadamları olarak sizler geride bıraktığınız şehirlere de yatırımlar yapmalısınız.” diye konuştu. 

KARAOSMANOĞLU: “TÜRKİYE’NİN GÜÇLÜ OLMASI İÇİN İŞADAMLARI ÇOK ÇALIŞMALI”

Programda son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir konuşma yaptı. İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada, “İşadamı olmak kolay bir şey değil. İnsan çalıştırmak, üretmek kolay değil. Ama biz Türkiye olarak zor şeyleri başarmayı seviyoruz. Ülke olarak artık kabuğumuzu kırdık. Eskiden dünya bankasından borç istiyorduk. Artık kimseye muhtaç değiliz. Bu ülkede yaşayan herkes benim kardeşimdir. İşadamı, tüccar ve esnafı gönülden seviyoruz. Ülke olarak artık üretiyor ve ürettiklerimizi satıyoruz. Ülke olarak güçlü olmalıyız. Bizim güçlü olmamızı istemeyenler terörü başımıza bela ederek zayıflamamızı, enerji kaybetmemizi istiyor. Bu yüzden çok çalışmak ve güçlü olmak lazım. Ekonomik ve siyasi olarak da güçlü olmalıyız. İstikrarlı olmalıyız. Sizler de işadamları olarak Türkiye’nin güçlü olması için çalışmalısınız. Bu açıdan işadamlarına büyü görevler düşüyor.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim