• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Kaflı'dan Son Çağrı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Av. Cemalettin Kaflı, seçimlere bir gün kala yazılı açıklama yaptı. Kaflı yaptığı açıklamada seçmene çağrıda bulunurken, açıklamasında çarpıcı ifadelere yer verdi.
Kaflı'dan Son Çağrı!

BÜYÜK HİZMETLERE İMZA ATTIK

Milletvekili Adayı Kaflı yaptığı yazılı açıklamada şu sözlere yer verdi; “Bizler ‘Her şey Türkiye İçin’ diyerek yola çıktık. Milletimizin destekleriyle oylarıyla; ‘Durmak yok, yola devam’ diyerek hep birlikte büyük hizmetlere imza attık.Ülkemiz bölünmüş yollardan denizaltı tünellerine,şehir hastanelerinden sağlık sisteminin birleştirilmesine, demokratik açılımlardan Cumhurbaşkanını halkın seçmesine, kendi uydumuzu imal etmekten milli tankımızı imal etmeye, IMF’ye yapılan borcun ödenmesinden  Türk lirasından 6 sıfır atmaya, şahsiyetli dış politikadan dünya meseleleri hakkında söz söylemeye..Çocuklar, gençler, kadınlar,engelliler,yaşlılar,emekliler, işçiler, memurlar,çiftçiler..hasılı milletimizin her bir ferdi için ülkemiz için 12 yıl önce hayal dahi edilemeyecek yüzlerce başarıya imza attık.”

TÜRKİYE’NİN GELECEK DAVASINA SAHİP ÇIKIN

“7 Haziran seçimleri vesilesiyle, sizden Türkiye’nin gelecek davasına kuvvetle sahip çıkmanı bekliyoruz. Sizleri 7 Haziran’da son sözü millet olarak söylemek üzere sandığa bekliyoruz. Zira sizlerin sandıkta söyleyeceği son söz her şeyden daha önemli.Kararınızla herkesin hukukunun güvencede olduğu bir ülke hedefiyle Türkiye’yi daha ileriye birlikte taşıyacağız.”

BİR YANDA KAOS VAR BİR YANDA MİLLİ İRADW

“Bir yanda eski Türkiye var; bir yanda Yeni Türkiye. Bir yanda vesayet var; bir yanda milli irade. Bir yanda üstünlerin hukukunu gözetenler var; bir yanda hukukun üstünlüğünü savunanlar.

 

Bir yanda kaos ve kriz var; bir yanda güven ve istikrar. Bir yanda milletin emeğini yok edenler var, bir yanda milletin refahını yükseltenler. Bir yanda millete tepeden bakanlar var, bir yanda millete hizmet edenler.Bir yanda içine kapanık, karanlık bir ülke isteyenler var; bir yanda dünyada öncü bir Türkiye inşa edenler. Bir yanda vesayetin, statükonun bekçileri var; bir yanda Ak Parti.”

HEDEF 2023

“Tercih senin. Karar senin. 2023 yılında Cumhuriyetimiz’in 100. yılına erişmiş olacağız.Hedefimiz 100.yılımızı büyük başarılarla taçlandırmak.Türkiye’yi dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına sokmak.Her alanda öncü ve lider bir Türkiye’ye ulaşmak.””

SİZLERİ ÖNCE SANDIĞA DAVET EDİYORUM

“7 Haziran’da sandığa gittiğinde Yeni Türkiye’ye sen de güç ver. Yeni Türkiye’yi layık olduğu hedeflere birlikte taşıyalım.78 milyonun bir ve beraber, barış, kardeşlik ve dayanışma içinde yaşadığı Türkiye’yi birlikte inşa edelim. Sizleri öncelikle sandığa davet ediyor, Türkiye’nin itibar ve gücüne yapacağın katkıyı son derece önemsiyor ve bu uzun yolda  kararınızın bir daha istikrardan yana olacağına güveniyorum. Yeni Türkiye yolu’nda hep birlikte yürümek dileğiyle.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim