• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9055.34 2.82
  • Altın: 2295.671 0.87
  • Dolar: 32.3229 0.22
  • Euro: 35.1342 0.08

“Kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür”

Başkan Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları’nın 4’üncü Olağan Kongresi’nin ardından göreve seçilen Şenay Önder ve yeni yönetimini makamında ağırladı.
“Kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder ve yeni yönetimini makamında ağırladı. 4’üncü Olağan Kongre sonrası seçilen Önder ve ekibine başarılar dileyen Karaosmanoğlu, “Şu bir gerçektir ki; 

AK Parti hükümetlerinin ve AK Partili belediyelerin başarısında kadınlarımız çok önemli rol oynamaktadır. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın peşinden inançla ve azimle koşan sizler inanıyorum ki aynı kararlılıkla koşmaya devam edeceksiniz” dedi.

“VATAN SİZLERE MİNNETTARDIR”

16 yıldır dağ, taş demeden yorulmadan, bıkmadan yolumuza devam ediyoruz diyerek konuklarını ağırlayan Başkan Karaosmanoğlu, “Vatan ve millet sevgisinin kadını – erkeği yoktur. Bizler bu yola, ülkemize daha iyi hizmet edebilmek, Türkiye’yi ve Türk milletini çok daha iyi konumda ve lider bir seviyede görmek için çıktık. Bu nedenle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık, çalışıyoruz.  Bu davaya gönül verenler her zaman omuz omuza bir olarak, hedefe kilitlenerek hareket etmiştir. Partimizin milletiyle el ele yürüyüşünde kadın kollarımızın katkısı ve duası çok büyüktür. Vatan sizlere minnettardır” diye konuştu.

İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET! VE BU GÜCÜ MİLLETİMİZDEN ALDIK

Genelde ve yerelde ürettiğimiz her proje sadece Türkiye’miz için değil, dünya Müslümanları ve bütün mazlum milletler için de bir umuttur ifadesini sarf eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ABD ve ortağı İsrail’in işgal altındaki Kudüs’le ilgili kararını hepiniz biliyoruz. Ama ne oldu? 21 Aralık'ta bütün dünya, Cumhurbaşkanımızın sözünü kabul etti ve dünya 5'ten de 1’den de büyüktür, dedi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu başarısını bütün dünya takdir ederken, bunu içeride hazmedemeyenler olabilir. Türkiye’nin bu başarısını bütün dünyanın mazlumları alkışlıyor. Bizler her zaman mazlumların yanında, halkının, milletinin yanında olduk. Ve ne dedik? İşimiz hizmet, gücümüz millet! Ve bu gücü milletimizden aldık” diye konuştu. 

“CUMHURBAŞKANIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ” 

Cumhurbaşkanımızın her konuda sizlere verdiği önem ve değer sizlere duyulan güvenin eseridir hatırlatması da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Bu, sizlerin üzerimize çok daha fazla sorumluluklar yüklüyor. İnşallah Ak Kadınlarımız 2019'da da, daha önceki seçimlerde gösterdikleri başarıyı gösterecek ve Türkiye’yi 2023 ve 2071 hedeflerine taşıyacaklardır. 2019 seçimleri çok önemli.

Bütün dünyanın gözü bu seçimlerde olacak. 2019 seçimlerinde var gücümüzle, yılmadan, yorulmadan, yoğun bir şekilde çalışacağız. Ziyaret edilmeyen ev, sıkılmayan el, girmediğimiz gönül bırakmayacağız. 16 yıllık bir parti geçmişimiz var. Tecrübelerimizi sahaya yansıtacağız ve bunun sonucunda da ipi hep birlikte göğüsleyeceğiz. 2019'da bütün seçimleri kazanarak hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine layık olacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

ziya4903.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim