• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 21°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9036.33 2.61
  • Altın: 2299.138 1.03
  • Dolar: 32.3144 0.19
  • Euro: 35.0436 -0.20

Kadıköy’de Dev Pankart

Fenerbahçe, ligin 23. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar, üzerinde ingilizce ’This is Kadıköy’ yazılı dev bir pankart açarak görsel şölen ol...
Kadıköy’de Dev Pankart

Fenerbahçe, ligin 23. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk ediyor. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar, üzerinde ingilizce ’This is Kadıköy’ yazılı dev bir pankart açarak görsel şölen oluşturdu.

Spor Toto Süper Lig’in 23. haftası derbi mücadelesine sahne oluyor. 51 puanla lider konumda bulunan Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetiyor.

DEV PANKART AÇILDI

Karşılaşma öncesi sarı-lacivertli taraftarlar, üzerinde Kanarya’nın Aslan’a tekme atması simgelenen ve ‘This is Kadıköy’ (İşte Kadıköy) yazılı dev pankart açtı. ‘Burası Kadıköy, buradan çıkış yok’ tezahüratlarında bulunan Fenerbahçeli taraftarlar, ’Herkes haddini bilecek ve Fenerbahçe Cumhuriyeti’ yazılı dev bayraklar açarak görsel şölen oluşturdu.

BAYAN TARAFTARLARA ÇİÇEK DAĞITTILAR

Karşılaşma öncesi ısınmak için sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolcular taraftarlara, yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçe futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bayan taraftarlara çiçek verdi.

380. RANDEVU

İki ekip bu karşılaşma ile birlikte 380. kez karşı karşıya geliyor. 106 yıllık rekabette daha önce oynanan 379 maçın 143’ünü Fenerbahçe kazanırken, 122 karşılaşma ise Galatasaray’ın üstünlüğü ile sonuçlandı. 114 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı. Sarı-lacivertli ekip bu karşılaşmalarda rakip fileleri 527 kez havalandırırken, Galatasaray ise, 480 kez gol sevinci yaşadı.

SON YILLARIN DERBİ PERFORMANSI

Galatasaray, 2011-2012 sezonundan bu yana oynadığı derbi maçlarda sadece üç mağlubiyet aldı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Süper Final ve TFF Süper Kupa maçlarında 21 kez karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, bu maçların 12’sinden galibiyet ile ayrılırken, 3 maçta mağlup oldu, 6 maç ise eşitlikle sona erdi.

21 MAÇTA 21 KIRMIZI KART

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan resmi ve özel son 21 maçta ise hakemler, toplam 21 kez kırmızı kartına başvurdu. Sezon başında oynanan Süper Kupa maçında sahadan atılan oyuncu olmazken, daha önceki beş maçta altı futbolcu saha dışında kalmıştı.

FENERBAHÇE FARKI İNDİRMEK İSTİYOR

Zorlu mücadelede lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, taraftarı önünde sahadan galibiyet ile ayrılarak puan farkını 1’e indirmek istiyor. Rakibine karşı Kadıköy’de 15 yılı aşkın süredir mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

ASLAN’IN 5 BİN 555 GÜNLÜK HASRETİ

Kadıköy’de 5 bin 555 gündür galip gelemeyen konuk ekip Galatasaray ise, galibiyet hasretine son vererek, ezeli rakibi karşısında puan farkını 7’ye çıkarmak istiyor. Sarı-kırmızılılarda ameliyat olan ve sezonu kapattığı açıklanan Felipe Melo’nun yanı sıra sakatlığı tam olarak geçmeyen Semih Kaya dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim