• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 20°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 8983.9 2.01
  • Altın: 2282.65 0.30
  • Dolar: 32.2607 0.18
  • Euro: 35.0338 -0.21

"Kabus Sona Erdi"

Kardemir Karabükspor, 13 hafta sonra galibiyet hasretini Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek giderdi. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, galibiyeti "Çok şükür 13 maçlık kabus sona erd...
Kabus Sona Erdi

Kardemir Karabükspor, 13 hafta sonra galibiyet hasretini Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ederek giderdi. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, galibiyeti "Çok şükür 13 maçlık kabus sona erdi diyorum ben" diye yorumladı.

Karşılaşma sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu. Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, 90 dakika içinde ilk devre 5, ikici devre 5 çok net pozisyonu olan bir takım olduklarını söyleyerek, “20. dakikada çıkarken kaptırdığımız bir top ve araya atıkları, ardından Mervan Çelik’in ceza sahası dışından vurduğu çok mükemmel bir şut. Bütün pozisyonları bu. Yine ikinci devre araya bir top attılar, Waterman çabuk çıkarak aldı. Çok ciddi bir rakiple, çok ciddi hücum oyuncularıyla oynayan bir takım. İstatistiklere baktığımızda top bizde, pozisyon bizde. Bunun sonucunda yinede bu kadar güzellikler sonuca yansımaz mı kuşkusuyla maçın sonuna kadar hissediyor insan. Ama çok şükür 2-1 de olsa maçı kazandık. Çok şükür 13 maçlık kabus sona erdi diyorum ben. Bundan sonrasıyla ilgili bir hesap yapma durumu ortaya çıkıyor. 3 puanı alınca yarın oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı ve Eskişehir maçı önem kazanıyor bizim için. 27 ve 20 puanlı iki takım. İstiyoruz ki ev sahibi kazansın, 21, 23, 27 diye bu haftaya girelim. Kazanma, ligin bitimine 7 hafta kala umudumu devam ettirme adına çok önemli bir üç puandı. Oyuncularıma ve taraftarıma çok teşekkür ediyorum. Taraftarımız bundan sonrasıyla ilgili 3 hafta biz nasıl oyuncularımıza, hakeme, rakibe sabırlı olun, dikkat edin, kart görmeyin gibi uyarılarda bulunuyorsak onlara da bulunuyoruz. Onlardan da ricam; ne olursa olsun ligin sonunu beklesinler, kime ne diyeceklerse demesinler. Ligin sonunda her şeyi söyleme özgürlüğüne sahipler. Ama evimizde oynayacağımız üç maçımız var, hepimizin sabırlı olması lazım. Bu takımın bu kapasitesi var. Buna ben değil, futbol camiası da inanıyor. Bugüne kadar hiç bir TV kanalında ve yorumcunun ağzından 18 puanla bu takım çıkamaz. Ligden düşer diye bir yorum duymadım. Futbol camiasının inandığı kadar bizim çevremizin de inanması lazım. Sonucu göreceğiz. Biz terk etmiş değiliz. Kendi ekibimiz olarak, oyuncularımız olarak kendi içimizde bu işi terk etmiş değiliz, kesinlikle terk etmeyeceğiz. Matematiksel olarak devam ettikçe devam edeceğiz. Çünkü biz inanıyoruz. Ligin başında Avrupa’da çok ciddi maç oynayan bir takım bu. Futbol bu, 13 maç futbol tarihinde çok enderdir bir camianın sürekli kaybetmesi. Umarım inşallah bu son olur ve kalan 7 maçın hepsini niye kazanmayalım. Maçı kazanma morali ile bunu söylemiyorum, kaybedince de bunu söylüyordum. Mücadele gücümüzü yitirmeden sonuna kadar son düdük ötene kadar Kardemir Karabükspor iddiasıyla bu işin içinde olacaktır. Bunu başarırsak meslek hayatım benim 30 sene oluyor bu sene, alacağım en büyük keyifin ve ödülün bunun olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

"35-36 PUAN BU LİGDE BIRAKABİLİR"

Kalan 7 maçta kaç puan hedefledikleri ve kaç puanla ligde kalacağı yönünde bir soruya ise Vural, “Bu sene ligden kaç puanla takımın düşeceğini kestirmek zor. Erciyes takımı kazandığı zaman bu düşecektir. Bu sene sanırım 35-36 puan ligde bile kalacak puan olabilir. Kalan 7 maçta 21 puana talibiz. Ben gibi diğer takımlar da talip. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremiyoruz. Türkiye liginde bu kadar net pozisyona giren takım var mı, kalede kaleci yok gol atamıyoruz. Çok şükür bugün iki gol de olsa maçı kazandık” şeklinde cevapladı.

“GENÇLERBİRLİĞİ CEPHESİ”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal da Karabük’te çok güzel anıları olduğunu ve Kardemir Karabükspor’un ligde var olması gereken bir takım olduğunu söyledi.

"İki taraf içinde vasat bir maç diyebilirim" diyen Bakkal, “O kadar çok tempolu maç değildi. Bizim özellikle El Kabir, Landel veya son dakikada Tosic’le çıkarken yakaladığımız pozisyonları gol yapabilsek farklı olurdu. Atanın kazanacağı bir maçtı. Penaltının içeride ya da dışarı da olduğunu bilmiyorum, onun hakem için yorumu seyrettikten sonra yapabilirim. Ama aslında tipik bir beraberlik maçıydı, Karabükspor kazandı. Tebrik ederim, inşallah bundan sonra devam eder” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim