• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 10°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 8°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.15 0.75
  • Dolar: 32.3591 0.09
  • Euro: 34.9446 -0.34

İzmir'de Kan Donduran Cinayet!

İzmir Seferihisar'da yaşayan K.A., kendisine boşanma davası açan eşi Simge A.'ya pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. 2 çocuk annesi genç kadın, olay yerinde can verdi.
İzmir'de Kan Donduran Cinayet!

İzmir'in  Seferihisar ilçesinde, ikinci evliliğini yapan 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Simge A., şiddet gördüğü için boşanma davası açıp suç duyurusunda bulunduğu eşi 46 yaşındaki Kadir A. tarafından evinin önünde pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan Kadir A.'nın, Simge A.'nın şikayeti üzerine evden uzaklaştırma cezası aldığı, ayrıca çeşitli suçlar nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden kısa süre önce izinli çıktığı öğrenildi. Kadir A.'nın Simge A.'yı bir süre önce karnından bıçakladığı, genç kadının korktuğu için şikayetçi olmadığı belirtildi.

GENÇ KADININ YÜZÜ YİNE GÜLMEDİ

Olay, dün saat 23.00 sıralarında, Payamlı Mahallesi 5001 Sokak'ta meydana geldi. İlk evliliğinden 2 çocuk dünyaya getiren Simge A., şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Çocuklarının velayeti babalarına verilirken, Simge A., 8 ay önce, ailesinin karşı çıkmasına rağmen sevip, mutluluğu yakalayacağını düşündüğü Kadir A. ile dünya evine girdi. Huzurlu bir aile yaşantısının hayalini kuran genç kadının yüzü yine gülmedi. Simge A.'nın hayatı, ikinci evliliğinin ilk günlerinden itibaren gördüğü şiddet nedeniyle kabusa döndü. Bu süreçte karnından bıçaklanan Simge A., korktuğu için şikayetçi olamadı.

DAYANAMAYIP BOŞANMA DAVASI AÇTI

İlerleyen günlerde şiddet görmeye devam eden genç kadın, dayanamayıp boşanma davası açtı ve eşi hakkında şikayette bulundu. Bunun üzerine mahkeme, Kadir A.'ya uzaklaştırma cezası verdi ve çeşitli suçlardan arandığı tespit edilince de tutuklandı.

Evini ayıran Simge A.'nın eşi Kadir A., kısa süre önce hapis yattığı cezaevinden izinli çıktı. Bundan habersiz olan Simge A., evinin önünde Hakan Ç. adlı kişiyle sohbet ederken, Kadir A.'nın pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Kadir A., eşi Simge A. ve Hakan Ç.'yi vurduktan sonra 35 TVF 91 plakalı otomobille kaçtı.


OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Silah sesleri üzerine sokağa çıkan genç kadının komşuları jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, vücuduna çok sayıda saçma isabet eden Simge A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi, ayağından yaralanan Hakan Ç. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.  Jandarma katil zanlısının yakalanması için çalışma başlattı.

AİLESİ UYARMIŞ

Olay yerindeki incelemenin ardından Simge A.'nın cansız bedeni, otopsi için  İzmir  Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Acı haberle büyük üzüntü yaşayan Simge A.'nın ailesi, genç kadını Kadir A. ile evlenmemesi konusunda uyardıklarını belirtti. Ayrıca aile, Kadir A.'nın cezaevinden izinli olarak bırakılmasına da tepki gösterdi. Otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen Simge A.'nın  Seferihisar'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ANNE VE OĞLUNUN KATİL ZANLISI DA CEZAEVİ FİRARİSİYDİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde geçen hafta pazartesi, 55 yaşındaki  Emine Uysal ve oğlu 34 yaşındaki Harun Erdem'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede tutuklanan,  Uysal'ın kızı E.S.'nin eski kocası M.Y. de eşini bıçakladığı için girdiği cezaevinden firar ederek, dehşet saçmıştı.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim