• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9692.61 1.76
  • Altın: 2490.431 0.26
  • Dolar: 32.5901 0.11
  • Euro: 34.8531 0.26

İşte Ordu-giresun Havaalanı’nda Son Durum

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı’nın üst yapı hizmetlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, ”Havaalanı Mayıs ayı sonunda uçuşlara açılacak” dedi.Ordu-Giresun Havaalanı’nın...
İşte Ordu-giresun Havaalanı’nda Son Durum

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu-Giresun Havaalanı’nın üst yapı hizmetlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, ”Havaalanı Mayıs ayı sonunda uçuşlara açılacak” dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı’nın tüm üst yapı hizmetlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, havaalanının uluslararası uçuşlara da müsaade edecek şekilde son derece geniş kapasitesi olan ve Türkiye’nin prestij projesi olduğunu vurguladı. Vali Balkanlıoğlu, ”Havalimanının açılışı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından gerçekleştirilecek. Ancak, programlar tam netleşmedi. Mayıs ayı içerisinde açılış yapılmasını bekliyoruz. Mayıs ayının sonunda havalimanının uçuşlara müsaade edebileceği söyleniyor. Hatta uluslararası aktivasyon da alınmış durumda. Dolayısıyla çok kısa sürede iniş kalkışa müsaade edilecek. Artık tamamen bitti sayılır. Pist bitti, üst yapıda ufak tefek eksiklikler ve teknik donanımın montajı aşamasında” diye konuştu.

“ORDU’DA TURİZM PATLAMASI YAŞANACAK”

“İnsanlar gidecekleri destinasyonlara kısa sürede ulaşmak istiyorlar. Saatlerce otobüsle havalimanı ve oteller arası yolculuk, insanların istemediği ve turizmde caydırıcı bir unsur” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Karadeniz gerçekten güzel bir bölge. Ordu da Karadeniz’in özeti. Karadeniz de güzellik namına ne varsa fazlasıyla Ordu’da var. Şelaleler, göller, nefis ormanlar, derin vadiler, yüksek tepeler ve hakikaten milyonlarca yılda oluşan hiç bozulmayan sahil yolu bizim için sevindirici. Ordu’da yol sahilden geçmiyor arka taraftan tünellerden geçiyor. Milyonlarca yılda oluşan o koylar muhteşemliliğiyle duruyor. İnsanlar artık denize değil, yayla turizmine rağbet ediyorlar. Buralarda rahatlamak, o nefis cennet görüntüsünü dünyada yaşamak istiyorlar. Buna da daha çok Ortadoğu’da hakikaten hasret olan bölgelerdeki insanlar rağbet ediyor. Arap turist, ağırlıklı olarak Rize ve Trabzon’a seyahate geliyor. Biz pastayı paylaşmak değil de pastayı büyütmek istiyoruz. Bu nedenle tanıtım atağına geçtik. Güzel bölgemizi her yönüyle ve hiç bozulmamış doğasıyla pazarlamak istiyoruz. Havalimanı da buna en büyük katkıyı sağlayacak. Havalimanının uluslararası uçuşlara müsaade ediyor olması ve havalimanının da Ordu’ya çok yakın bir mesafede olması, bu güzelliklerin hemen yanı başında olması, bize büyük avantaj sağlayacak. Zaten bu konuda tur operatörleri, Arap turizm şirketleri ve iş adamları sürekli bir temas halinde havalimanının bitmesini bekliyorlar. Ordu’da turizm patlayacak, öyle ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim