• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.672 0.70
  • Dolar: 32.3501 0.07
  • Euro: 34.8436 1.53

“İstanbul, New York Dahil En Temiz Kentlerin Başında Geliyor”

AK Parti Esenler İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “İstanbul dünyanın bir çok kentinden, New York dahil temiz kentlerin baş...
“İstanbul, New York Dahil En Temiz Kentlerin Başında Geliyor”

AK Parti Esenler İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “İstanbul dünyanın bir çok kentinden, New York dahil temiz kentlerin başında geliyor” dedi.

AK Parti Esenler İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine, AK Parti 2’inci Bölge milletvekili adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti İstanbul İlçe Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul İlçe Belediye Başkanları ve partililer katıldı. Açılış öncesi vatandaşlarla bir araya gelen partililer vatandaşlara karanfil dağıttı.

Başkan Topbaş’a özel ilgi gösteren vatandaşlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Esenler Dörtyol Meydan’da gerçekleşen programda coşkulu bir kalabalık partililere destek için bir araya geldi.

"İSTANBUL NEW YORK DAHİL EN TEMİZ KENTLERDEN"

Seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Başkan Topbaş, Esenlerde vatandaşlarla buluşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Başkan Topbaş,”3’üncü kez İstanbul tarihinde olmayan bir yetkiyi bize lütfettiniz. Büyük destek verdiniz. İstanbul dünyanın bir çok kentinden New York dahil temiz kentlerin başında geliyor” dedi

Muhalefete yüklenen Başkan Topbaş, “5 buçuk milyar doları Suriye’den, Irak’tan ve diğer bölgelerden gelen insanlar için harcayabiliyorken geçmişte 1 milyon dolar için Lüksemburg’un kapılarına gittiler. Bu seçimlerde izler yurttaş olarak değerlendirmenizi yaparken herksin geçmişine, evveline bakınız. Bunlar ne söylediler ne yaptılar. Hep endişeye dayalı, korkuya dayalı siyaset yaptılar. Bugün Türkiye’nin bir itibarı varsa Türkiye bir noktaya geldiyse, partimizin kuruluşu sırasında taşranın Anadolu’nun ayak sesleri deyip, böyle değerlendirdikleri bu hareketi durdurmalarına, engellemelerine fırsat vermeyiniz” diye konuştu.

Esenler’de yapılan hizmetlere değinen Topbaş, “Bakınız böyle bir meydan mı vardı burada. Trafiği alta aldık alttan trafik gidiyor. Üstte bir araya geldik. Bir meydandan dahi yoksun bir Esenler, adeta kaderine terk edilmiş bir Esenler vardı. Bugün gerçekten İstanbul’un diğer ilçeleri ile yarışabilen bir Esenler ortaya çıktı. Gelecekte buradan Metroya bindiğiniz zaman Kartal’a mı gideceksiniz? Taksim’e mi gideceksiniz? Kabataş’a mı gideceksiniz? İstanbul’un hangi noktasına isterseniz buradan gidebileceksiniz” ifadelerini kullandı.

"BİZ BU MİLLETİN ÖZÜNDEN GELEN İNSANLARIZ"

Hatırlar mısınız 2009 seçimlerinde Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Belediye Başkan adayı iken televizyonda, “Bu iş tamam” diyerek açıklamalarda bulunduğunu hatırlatan Başkan Kadir Topbaş, “Hatta genel başkan yardımcısından bir tanesi “biz sonuç alamazsak siyaseti bırakırım” dedi. Saat 03.00’te de ben televizyonun karşısına çıktım dedim ki aynen şu; “Söz adamı bağlar, adam olanı bağlar” dedim. Söz yere düşmez biz böyle biliriz. Ama birileri sözünün kıymetli olmadığını farkında notere gidiyor. Noter olsa ne yazar eğer sen sözünde durmuyorsan. Sözü namus bilmiyorsan, söz yere düşüyorsa noter tasdiki hiçbir şey ifade etmez. Medyanın kayıtlarında vardır. Ne söz verdilerse öncelikle onu yerine getirsinler. Sözlerinin arkasında dursunlar. ‘Siyaseti bırakırım’ diyenlerin ‘evet böyle bir şey yaptım’ deyip siyasetten çekilmesi lazım. Biz Anadolu insanıyız. Biz bu milletin özünden gelen insanlarız. Biz sözün ne olduğunu biliriz onun için. Biz sizi siz de bizi biliyorsunuz. Çok şey söylemeye hacet yok diyor sizleri Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim