• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.672 0.70
  • Dolar: 32.3501 0.07
  • Euro: 34.8436 1.53

İstanbul Emniyeti’nden Şehit Ve Gazi Ailelerine Yemek

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümünde şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine yemek verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü...
İstanbul Emniyeti’nden Şehit Ve Gazi Ailelerine Yemek

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümünde şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine yemek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, polis teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi. Yapılan etkinlikler çerçevesinde ilk önce Edirne Kapı Şehitliğinde tören düzenlendi. Yapılan törende şehitlik anıtının önüne çelenk bırakılmasının, İstiklal Marşı ve dualar okunmasının ardından İl Emniyet Müdürü Selami Altınok ve eşi Gülhan Altınok şehit polislerin mezarlıklarını gezerek karanfil bıraktılar.

İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, emniyet müdürleri ve şehit ile gazi aileleri katılımıyla burada gerçekleştirilen törenin ardından Eyüp Sultan Camiine geçilerek burada şehitler adına mevlit okundu. Ardından burada kurbanlar kesilerek şehit ile gazi aileleri için akşam yemeğinin verildiği Zeytinburnu’ndaki Polis Evinde geçildi.

Zeytinburnu Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde (PEKOM) verilen yemeğe, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Bölge Adliyeleri Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ile Emniyet müdürleri ve şehit ile gazi aileleri katıldı. Yemekte İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Sultanahmet’teki Turizm Şube Müdürlüğü’ne düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden polis memuru Kenan Kurt’un ailesinin masasına oturdu.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, şehit aileleri için verilen akşam yemeğinde konuştu.

Bütün şehitlere Allah’tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Altınok, “Bu memleketin ve milletin bağımsızlığının, dirliğinin, diriliğinin ve bu topraklarda yaşamanın bir bedeli var. Bu bedeli her zaman gerek bizim teşkilatımız, gerek silahlı kuvvetlerimiz bu bedele hep razı oldu bundan sonra da ödemeye devam edeceğiz. Bu coğrafyada bizim bağımsız olarak bayrağımızın gölgesinde onurlu, şerefimizle yaşayabilmemiz noktasında önümüze hepimizin malumu çok büyük engeller konulmuş. Anadolu toprağında Türk’ün ve bu coğrafyada yaşayan kardeşliğin yaşanan birlikteliğin devam etmemesi için, insanlarımızı birbirine düşürebilmek için, birlik ve beraberlik içinde daha müreffeh, daha gelişmiş bir ülkede yaşamamamız için gerek içerde gerek dışarıda hepimizin malumu bir sürü düşmanla uğraşmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Bu mücadeleye devam edeceklerini belirten Altınok, “Şehitlerimizi baş tacı yapacağız. Şehitlerimizin bize bırakmış olduğu emanetleri her seferinde söylüyorum hiçbir zaman kendilerini yalnız hissetmeyecekler. Onların yeri geldiğinde kardeşleri, yeri geldiğinde anneleri, yeri geldiğinde babaları, yeri geldiğinde evlatları olacağız. Onlar kendilerini hiçbir zaman sahipsiz hiçbir zaman itilmiş hiçbir zaman kenarda kalmış hissetmeyecekler. Bu bizim görev yaptığımız sürece yaşadığımız sürece Türk milleti hiçbir zaman yapmadı, bu saatten sonra da hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacaktır. Türkiye Devletinin Cumhurbaşkanına, en alt kademede görev yapan bütün insanlara bütün görevleri şehitlerimizi ve şehit ailelerimizindir” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim