• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8794.28 0.87
  • Altın: 2238.118 -0.28
  • Dolar: 32.3387 0.08
  • Euro: 35.0865 -0.35

Işık: Yine 13-0 yapacağız

Delege Buluşması programında konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Bizim bu şehre minnet ve şükran borcumuz var. Bu şehir AK Parti’ye her seçimde daha güçlü destek veriyor. Yine seçimlerde 13-0 yapacağız, ben buna yürekten inanıyorum” dedi
Işık: Yine 13-0 yapacağız

AK Parti İl Teşkilatı, 25 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan ve Başbakan Binali Yıldırım’ında katılması beklenen 6’ıncı Olağan İl Kongresi öncesi Antikkapı Restoranda düzenlenen ‘Delege Buluşmasında’ bir araya geldi. Programa Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Milletvekillerinden, Zeki Aygün, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Cemil Yaman, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, eski Orman Bakanı Osman Pepe, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilçe belediye başkanları, il delegeleri ve partililer katılım sağladı.

 

‘DOLU DOLU 3 YILI GERİDE BIRAKTIK’

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Şemsetin Ceyhan, “Hepinizin bildiği gibi üç sene önce il başkanı olarak bu kutlu görevi olarak şahsım ve il yönetimimiz olarak aldık. Kongreden 10 gün önce ismimiz belli olmuştu. O zaman böylesine güzel bir birlikteliği organize edememiştik. Hamd olsun 6’ıncı olağan kongre öncesi sizler ile istişare etme fırsatı yakaladık. Üç yıldır il başkanı olarak partimize hizmet ediyoruz. O gün görevi teslim aldığımızda 7 Haziran seçimlerine hazırlanmıştık. Her ne kadar Kocaeli’nde başarılı görünsek te ülke genelinde istediğimiz sonucu alamamıştık. 1 Kasım seçimlerine hep birlikte odaklanarak bu seçimlerinde partimiz ve ülkemiz için güzel bir sonuç aldık. 1 Kasım’ın ardından rahatladık derken o hain FETÖ saldırısı hep birlikte göğüsledik. Hemen akabinde halk oylamasını bütün ekibimiz ile güçlü bir çalışma ile batıda ki en yüksek oyu alma kabiliyetini alma başarısı gösterdik. Dolu dolu bir üç yılı hep birlikte geri de bıraktık” dedi.

‘İNANCIM TAM’

Devamında Ceyhan, “Daha sonra mahalle ve ardından ilçe kongrelerimizi büyük bir coşku ile tamamladık. Sıra il kongrelerine geldi. Büyükşehirlerin il kongrelerinin gecikeceğini görünce kadın ve gençlik kolları kongrelerimiz yaptık. Ve il gençlik kollarımızın kongremizi sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile gençlerimizin dinamikliği ile gerçekleştirdik. Ve sıra artık il kongremize  geldi. Yapılan istişarelerin ardından bu kutlu görevin yeniden şahsıma verildi. Ben bu anlamda beni bu kutlu göreve layık gören başta sayın Cumhurbaşkanımıza, ve ne zaman başımız sıkışsa yol gösteren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ milletvekillerimize abimiz Büyükşehir Belediye Başkanımızı İbrahim Karaosmanoğlu’nda ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Başbakanımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonunda  gerçekleştireceğimiz kongremize de katılım konusunda en ufak bir sorun olmayacağına inancım tamdır” şeklinde konuştu. 

 

‘AK PARTİ’YE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE YAPACAĞIZ’

Ceyhan’ın ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “ Bu güzel toplantımızın bereketli olmasını diliyorum. Biz Belediye Başkanları olarak sizin gibi güzel insanlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Yaptığımız tüm hizmetleri siz değerli kardeşlerimizin destekleri yaptık. Başta Genel Başkanımız, Başkomutanımız olmak üzere ülkemizi toparladı, büyük badireler atlatarak vatanımızı güzel bir noktaya getirdi. Bu yüzden durmak yok yola devam. İl Başkanımızın da dediği gibi il kongremizi AK Partiye yakışır gibi yapacağız. Milletimizin güvenine en güzel şekilde layık olacağız” dedi.

‘BİZİM BU OYUNU BOZMAMIZ LAZIM’

Karaosmanoğlu’nun ardından konuşan AK Parti Milletvekili Zeki Aygün “  16 yıldır bir arada mücadele ettiğimiz arkadaşlarımızla bu güzel organizasyonda bir ara gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti artık bir dava partisi haline geldi. Biz artık iktidar yarışı yapmayacağız, biz artık küresel güçler ile ekonomi savaşı vereceğiz. Biz bunu Allah’ın izni ile başaracağız. Bizi dağıtmak için kardeşliğimizi bozmaya çalışıyorlar. Bizim bu oyunu bozmamız lazım” dedi.

‘ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ’

Son olarak programın kapanış konuşmasını yapan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık “ Yeni bir kongrenin öncesinde bu güzel ortamda bizlerin buluşmasına vesile olan il başkanımıza teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz. Bölgemiz zor zamanlardan geçiyor. Maalesef bazı güç odakları bölgenin bölünüp parçalanmasını istiyor. Kedileri için parçaları birleştirmek isterken bizleri ise parçalayarak bölmek istiyorlar. ABD’de 52 eyalet bir araya gelip devlet oluyor, söz konusu bizim coğrafyamız olunca var olan devletleri parçalayarak istikrarsız hale getirmek istiyorlar. Son 100 yıldır bu bölgede akan kan, göz yaşı yetmedi mi? DEAŞ bitti ama hala terör örgütlerini beslemeye devam ediyorlar. Savunma Bakanlığım döneminde ABD’li yetkililer bana bizzat DEAŞ bitince bölgeden çekileceğini söylüyordu. Şimdi neden bu bölgede ki terör örgütlerine verdiğiniz silahları geri almıyorsunuz? ABD şuanda PYD-PKK ile ilişkilerini bitirmesi gerekiyor” diye konuştu.

‘HALKIN DUASINDAN UZAK KALMAMAK GEREKİYOR’

Devamında Işık, “Türkiye 15 yıl önce bazı ülkelerin himmetine muhtaçken artık savunma sanayinde çok önemli bir noktaya geldik. Artık Türkiye başkalarına muhtaç bir ülke değildir. Değerli arkadaşlarım bunlar sizin eserlerinizdir. Bu başarılar sizin yaptığınız çalışmaların sonucudur. Elbette bir aile içinde görüş farklılıkları olabilir. Ama sorunları çözmek için samimiyetle bir ara gelmek Allah’ın yardımını gerektiriyor. Partimiz çok şükür bunu başararak iyi bir noktalara geldi. Daha düne kadar ayar vermeye çalışanların nasıl ayarlarının bozulduğu ortadadır. Bu kutlu yürüyüşte Hakkın rızasından ayrılmamak, halkın duasında uzak kalmamak gerekiyor” dedi.

‘YÜZDE 60’A ÇIKARACAĞIMIZA İNANIYORUM’

Son olarak Işık, “Ankara’da Kocaeli Milletvekili olmanın ayrıcalığı çok başka. Aynı zamanda hükümette de Kocaeli’nden Bakan olmanın ayrıcalığı da bambaşka. İl Gençlik Kollarımızın ve diğer kongrelerimizde ki coşku hepimizi çok mutlu etti. Ankara’ya döndüğümüzde Kocaeli’nin teşkilatçılıkta kendi farkını ortaya koyduğunu görüyoruz. Kocaeli eskiden CHP’nin kalesi olarak görünüyordu. Şimdi ise tüm belediyelerimizi aldık.  İnşallah bundan sonra 2019’da başarımızı oy oranımızı yükseltmenin gayreti içinde olacağız. Bizim bu şehre minnet ve şükran borcumuz var. Bu şehir AK Parti’ye her seçimde daha güçlü destek veriyor. Yine seçimlerde 13-0 yapacağız, ben buna yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 56 olan oy oranımızı da yüzde 60’ın üstüne çıkaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.    

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim