• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 25°C Rize
  • BIST: 9764.17 0.43
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Işık; Hükümet için AK Partiden başka parti yok

AK Parti İl İstişare kurulu toplantısında konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “1 Kasım seçimlerinde yeni bir hükümetin kurulması için AK Parti’den başka parti yok” dedi.
Işık; Hükümet için AK Partiden başka parti yok

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından  yapılan İl İstişare Kurulu toplantısı dün  Antikkapı Restoran’da kahvaltılı programda bir araya geldiler. İstişare toplantısına;  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İl Başkanı Şemseddin Ceyhan, AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek, eski milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, Eyüp Ayar,  il yöneticileri, partililer ve yaklaşık 100 kişi geniş katılım gösterdi.

 

“KAYIPLARIMIZI GERİ ALACAĞIZ”

Yapılan kahvaltının ardından açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Şemseddin Ceyhan, “ İlk günkü aşkla ‘Haydi Bismillah’ diyerek bir araya geldik. Kurucu iradenin ne olduğunu en iyi bilen kardeşlerinizdeniz. 7 Haziran seçimlerinden sonra bir çalışma başlatarak partililerimizi evlerinde iş yerlerinde ziyaretler ettik. 7 Haziran seçimlerini hep beraber geçirdik fakat tek başına parti olmayı tevekkül edilmedi. Bizlerde kendi içimde Türkiye de ki 9, Kocaeli de ki 5 puanlık kaybı araştırmaya devam ediyoruz” dedi.

 

“1 KASIM İÇİN STARTI VERDİK”

Sözlerine devam eden Ceyhan, “1 Kasım da partimizi Kocaeli de nasıl daha iyi bir yere getireceğiz onun istişaresini yapacağız. Ne yaparsak oylarımızı yüzde 10 arttırırız ve kaybettiğimiz 7’nci vekilimizi nasıl geri alabiliriz onu burada istişare edeceğiz. 1 Kasım çalışmaları için çalışma startı verdik. Bu istişarelerden çıkan sonuçlardan mahalle bazlı çalışmalara geçtik. Bunun özü şudur; bizim her mahallede üyelerimiz var. Her mahallede hizmet etmiş bir çok arkadaşımız var” dedi.

 

“7 VEKİLLE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

1 Kasım seçimlerinden itibaren 7 milletvekiliyle kaldığımız yerden devam edeceğiz diyen Ceyhan, “Bu çalışmalara mahallelerdeki müşahitlerimizin ve seçimlerde görev alacak 4’er kişilik heyetimizle çalışmalar yapalım dedik. Geriye kalan 28 günde hep birlikte uyumadan eksik kalan ,7 Haziran seçimlerinde yarım kalan işimizi 1 kasımda bitirip en az 7 milletvekiliyle  kaldığımız yerden devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

 

“OLUMSUZLUKLARA BAKMADAN İLERİYE BAKACAĞIZ”

Ceyhan’ın ardından sözü alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “ Şuandan itibaren Kocaeli de asfaltı suyu yolu olmayan tek bir köyümüz kalmadı. Tek başına iktidar kaldığımız sürece biz yerel hizmetleri en güzel şekilde yine devam ettiririz.  Burada hepimize  sorumluluklar düşüyor. Bu ülkenin öz evlatları olarak geçmişte dedelerimiz canlarını veri. Bizde biraz rahatımızı bölerek ne yapabiliriz diye düşünmeliyiz. Olumsuzluklara bakmadan ileriye bakacağız” dedi.

 

“7 HAZİRAN SEÇİMLERİNİN TEKRARI OLACAK”

Son olarak sözü alan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise, “Kazanımlarımızı kalıcı kılmak bizim için çok önemlidir.  Dünyanınız gittiği yönde yeni bir sıçrama yapmaz olmazsa olmazımızdır. Artık bugün Türkiye temel anlamda kendi ihtiyaçlarını karşılayan bir hale gelmiştir.  Türkiye her alanda kendine yeter olmayı kendine hedef ve ihracı arttırmayı da kendine ikinci hedef olarak görmüştür. 1 Kasımda 7 haziran seçimlerinin tekrarı olacak. 1 Kasım seçimlerinde tekrardan bir hükümet kurulacak ve bu hükümetin kurulması içinde AK Parti dışında başka parti yok. AK Partiyi diğer partilerden ayrı kılan özelliği bir arkadaşımız resmi görevdeyken parti için çalışıp ta görevini tamamladıktan sonra partinin tersine çalışan kimse yok. Bizler çalışmalarımızı yaparken her zaman birebir siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu. Toplantının geri kalan kısmı basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim