• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2322.672 0.70
  • Dolar: 32.3501 0.07
  • Euro: 34.8436 1.53

İpi Kim Göğüsleyecek ?

Spor Toto Süper Lig’de heyecan, sezonun bitmesine 7 hafta kala tavan yapmış durumda.Zirvede el değişimi her hafta farklı bir tabloya sahne oluyor. Alınan puanların, averajların, beraberliklerin bile z...
İpi Kim Göğüsleyecek ?

Spor Toto Süper Lig’de heyecan, sezonun bitmesine 7 hafta kala tavan yapmış durumda.

Zirvede el değişimi her hafta farklı bir tabloya sahne oluyor. Alınan puanların, averajların, beraberliklerin bile zirveye etken olduğu şampiyonluk yarışında özellikle 3 puan kaybı yaşayacak takım, bu yarıştan daha da uzaklaşacak. Maç fazlasıyla, puan kaybıyla, alınan beraberlikle, kazanılan 3 puanla sürekli el değiştiren zirve, Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş üçlüsünü nefes nefese bir mücadeleye sürüklüyor.

ZİRVENİN YENİ SAHİBİ AVANTAJLI

Zirvenin bu haftaki sahibi Fenerbahçe, Galatasaray’ın Trabzon’da 3 puan bırakmasıyla daha da iştahlandı. Şampiyonluk yarışına 7 maç kala bu karşılaşmalardan 4 tanesini dışarıda oynayacak olan sarı-lacivertliler, 59 puanla 58’er puanlı Beşiktaş ve Galatasaray’dan bir adım daha önde, zirvede yer alıyor.

Fenerbahçe’nin kalan 7 maçı şu şekilde:

Eskişehirspor (Deplasman)

Balıkesirspor

Sivasspor (Deplasman)

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor

Mersin İdmanyurdu (Deplasman)

Başakşehir (Deplasman)

Kasımpaşa

FİKSTÜRDE ZORLU 4 DEPLASMAN

Fenerbahçe’nin fikstüründeki tek zorluk kalan 7 maçın 4’ünü deplasmanda oynayacak olması. Özellikle her takım için zor anlar yaşatan Eskişehirspor deplasmanı, Fenerbahçe’ye korku dolu anlar yaşatabilir. Bir diğer zorlu deplasmanlardan Sivas ise 30. haftada İsmail Kartal ve öğrencilerinin en zorlanacağı maçlardan biri olarak gözüküyor. Özellikle bu 7 hafta içerisinde evinde oynayacağı karşılaşmalara 3 puan gözüyle bakan sarı-lacivertlilerin, bu fikstürde en zor rakibi ise 33. haftada deplasmanda karşılaşacağı İstanbul Başakşehir.

...

BEŞİKTAŞ

58 puanla Fenerbahçe’nin ardından puan tablosunda ikinci sırada yer alan Beşiktaş’ın fikstüründe zorlu Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanları yer alıyor. Bu iki maçın hikayesi, siyah-beyazlıları şampiyonluk yarışında yüzde yüz etkileyecek olması nedeniyle tabiri caizse diğer maçları önemsiz kılıyor. Beşiktaş’ın Trabzonspor ve Galatasaray deplasmanlarından yara alması durumunda ise şampiyonluk ümitleri tamamen tükenecek. Siyah-beyazlıların bu sezonki istatistiklerine bakıldığında ise deplasmanlarda alınan puanlar en olumlu yönleri olarak gözüküyor.

Beşiktaş’ın kalan 7 maçı şu şekilde:

Karabükspor

Trabzonspor (Deplasman)

Gaziantepspor

Akhisar Belediyespor (Deplasman)

Konyaspor

Galatasaray (Deplasman)

Gençlerbirliği

...

GALATASARAY

Geçen hafta sonu Trabzonspor’a mağlup olarak zirveyi 1 puan farkla rakiplerinden Fenerbahçe’ye kaptıran Galatasaray, Beşiktaş’ın averaj üstünlüğüyle de üçüncü sıraya kadar geriledi. Fenerbahçe ve Beşiktaş’a göre bir nevi fikstür avantajına sahip gözüken Hamzaoğlu ve öğrencilerinin en kritik maçı ise ligin bitimine 1 hafta kala oynanacak olan Beşiktaş derbisi. Sarı-kırmızılılar kalan bu 7 haftada ise 3 deplasman maçı oynayacak. Geri kalan 4 maç ise TT Arena’nın çimlerinde oynanacak. Aslan’ın fikstürdeki avantajının en büyük nedeni ise rakiplerinden Çaykur Rizespor hariç, hiçbirinin ligde düşme potasında olmaması. Ligde işini rolantiye almış takımlarla mücadele edecek Galatasaray’da en olumlu durum ise sakat futbolcuların takıma dönmüş olması ve tam kadro çalışmalara başlanması olarak göze çarpıyor.

Galatasaray’ın kalan 7 maçı şu şekilde:

Gaziantepspor

Akhisar Belediyespor (Deplasman)

Konyaspor

Mersin İdmanyurdu (Deplasman)

Gençlerbirliği

Beşiktaş

Rizespor (Deplasman)

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim