• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 1°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.154 0.08
  • Dolar: 32.3335 0.07
  • Euro: 35.1959 -0.01

İl başkanlarından keyifli toplantı

Her ay gerçekleştirilen il başkanları toplantısının 11’ncisi DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde gerçekleşti. Başkanlar, toplantı öncesinde langırt oynadı, ortaya renkli görüntüler çıktı
İl başkanlarından keyifli toplantı

EJDEROĞLU SON KEZ KATILDI

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından kentteki siyasi parti il başkanları birlik ve beraberlik için her ay bir araya gelmeye başlamıştı. Toplantıların 11’inci organizasyonu da dün Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’ün ev sahipliğinde Maşukiye Saklı Vadi Restaurant’ta gerçekleştirildi. 16 Nisan halk oylaması sonrasında yapılan ilk toplantı olma özelliği taşıyan organizasyona; AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu katıldı. Partisinde genel başkan yardımcılığı görevine getirilen Sinan Ejderoğlu’nun da son kez toplantıya katıldığı belirtildi. Haziran ayındaki toplantıya BBP İl Başkanı Serhat Duyar ev sahipliği yapacak.

il-baskanlari-(2).jpg

LANGIRT OYNADILAR

Toplantıda ilk olarak birlikte kahvaltı yapan il başkanları, ardından Saklı Vadi’yi gezdi. Başkanlar daha sonra 2 ayrı grup oluşturarak langırt oynadı. Oyunda bir grup olan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ile DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, karşı grup olan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü 7-1 yendi. Langırt kapışması sırasında Ceyhan, “AK Parti buradan bile gol atabiliyor” dedi. BBP İl Başkanı Serhat Duyar ise “İktidar gücünü kullanıyor” ifadelerini kullandı. İl başkanları daha sonra ise birlikte gündem değerlendirmesi yaptı. Bu ayki organizasyona ev sahipliği yapan DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, ilk olarak söz alarak, şunları söyledi: “İl başkanları değişse de bu toplantının değişmeyeceğini düşünüyorum. Bir referandumu geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle bitti. Sonuç milletimize hayırlı olsun.”

samimiydiler.jpg

“AKŞENER PARTİYE GELEBİLİR, AMA…”

Gündemde yer alana ‘Meral Akşener, DP’nin genel başkanı olabilir’ yönünde iddialara cevap veren Nazlıgül, “Genel Başkanımız her zaman partimizin çizgisinden kaymadan daha yukarıya taşıyacak olan varsa gelsin diyor. Ancak bizim genel başkan arayışımız yok. Bizde bir merkez sağ çatısı var. Meral Akşener ve ekibi gelerek partimizde yer alabilir. Ancak genel başkan olarak değil” dedi. Daha sonra söz alan BBP İl Başkanı Serhat Duyar ise “BBP İl Başkanı olarak bugün ilk kez katıldım. Cuma günü yeni il binamızın açılışını 7 il başkanımızın da katılımıyla gerçekleştirdik. Açılışımıza renk katan başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıya son kez katılan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, “Kocaeli’de siyaset yapmak gerçekten ayrıcalık. Partimizde başarılı arkadaşlarımız var. Buradaki il başkanları ile uyum sağlayacaklar eminim. Bu süreçten sonra da aynı katkıyı sağlayacağız” dedi.

vadiyi-gezdiler.jpg

“BİZİM PARTİMİZ ÇOK SESLİ”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay da kendisine yöneltilen parti içindeki bölünme söz konusu olup olmadığı yönündeki sorulara, “Parti tabanında bir sıkıntı yok. Bölünme söz konusu değil. Bizim partimiz çok sesli bir parti. Herkes kendi içerisinde görüşünü söyleyebilir ve eleştiri yapabilir. Biz aday çıkabiliriz ama bu yüzde 49’u temsil eden bir aday olmalı. Yüzde 49’un evet demesi gerekir. Kurultay şuan söz konusu değil. Erken genel seçim olacağını düşünmüyoruz” diyerek cevap verdi. DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu da, “Bu toplantı ilk kez yapıldığında biz davet edilmemiştik. DSP bu ülkeyi 3 kez yönetmiş bir parti. Kimse bunu yok sayamaz. DSP gümbür gümbür geliyor” dedi. AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan da 21 Mayıs’ta gerçekleştirecekler genel merkez olağanüstü kongresine değinerek, “Kurucu liderimiz 21 Mayıs’ta partimizin başına geçecek” ifadelerini kullandı.

il-baskanlari-(1).jpg

“MHP DEVLETİN YANINDADIR”

Başkan Ceyhan, “Bütün partilerde kongreler gerçekleştirecek. Hiç olmayan şeyler olacakmış gibi davranmanın alemi yok. Yanlış açıdan bakılmasın. AK Parti halk oylamasından istediği neticeyi almış ve yeni sisteme doğru yürüyor. Biz bir şey değişirken istişare ederiz. Eğer genel merkezimiz değişmesini uygun görüyorsa biz bunu kabul eder ve ne görev veriliyorsa onu yerine getiririz. Biz başkanlar olarak aynı şeyi düşünmüyoruz ama bu aynı olguda birleşmeyeceğimiz anlamına gelmez” dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 21 Mayıs’ta yapacakları il kongresi için, “Ertuğrul Gazi Türbesi’nde saygı nöbetinin tutulması devletin ecdadına olan düşkünlüğünü, Bakanın şehit oğlunun sünnet düğününde makam aracını tahsis etmesi devletin sıcak yüzünü vatandaşa gösterdiğinin bir göstergesidir. MHP olarak devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim