• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9109.99 0.33
  • Altın: 2325.622 0.82
  • Dolar: 32.3666 0.14
  • Euro: 35.0423 0.00

İha’ya 3 Ödül Birden

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 56 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlara, ödülleri düzenlenen törenle verildi. Törende İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödüle layık gör...
İha’ya 3 Ödül Birden

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin (TGC) 56 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlara, ödülleri düzenlenen törenle verildi. Törende İhlas Haber Ajansı (İHA) 3 ödüle layık görüldü.

Türkiye’nin en yaygın meslek örgütü sayılan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1959 yılından bu yana sürdürdüğü Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlar The Marmara Otel’de düzenlenen gecede sahiplerine teslim edildi. Törene medya, iş ve üniversite dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Törende, İhlas Haber Ajansı (İHA), cemiyetin 2015 geleneksel “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri”ne “en iyi görüntü” ve “en iyi fotoğraf” dalında 3 ödül birden kazandı. Fotoğraf dalında İHA İstihbarat Muhabiri Sadık Kahraman, 19 Şubat’ta servis edilen “Yaralı adam yerde can çekişirken…” konulu eseriyle ‘En iyi fotoğraf’ ödülünü kazandı. Aynı kategoride Refik Fidan’ın çektiği ve 20 Temmuz 2014 tarihinde servis edilen ‘Vatandaşlar dolmuş durağına sığındı’ konulu fotoğraf da ‘övgüye değer’ bulunurken, ajans adına üçüncü ödüle ise ‘Televizyon-Radyo’ kategorisinde layık görüldü. ‘TV Kamera Çalışması’ dalında İHA İstihbarat Muhabiri Doğan Can Cesur’un kayda aldığı ve 23 Eylül 2014 tarihinde servise konulan ‘Fırtına çıkar, iskele çöker, kamera yakalar’ başlıklı görüntüsüyle değer buldu.

Sadık Kahraman’ın, 19 Şubat’ta servis edilen “Yaralı adam yerde can çekişirken…” konulu fotoğrafa verilen ödülü anlamlı kılan en çarpıcı özelliği ise, yaşanan trafik kazasında çekilen ve tarafların yargıya taşıdığı fotoğrafın ödüle değer görülmesi oldu. Sadık Kahraman ödülünü TGC Balotaj Kurulu Başkanı Başkanı Muammer Tuncer’den alırken, Refik Fidan’a TGS Genel Başkanı Uğur Güç’den, Doğan Can Cesur ise ödülünü DİSK Basın İş Sendikası Başkanı Faruk Eren’den aldı.

Gecede konuşan TGC Genel Başkanı Turgay Olcayto, “Göreceksiniz ki tanıklık edeceksiniz ki gazeteci arkadaşlarım en zor durumda bile önemli haberlere imza atıyorlar. Bunların pek çoğuna bugün tanıklık edeceksiniz. Onlara bu açıdan teşekkür etmek istiyorum. Onlarla gurur duyuyorum” dedi.

Gecede ödül alan Sadık Kahraman yaptığı konuşmada, “Beni bu ödüle layık gören jüriye teşekkür ediyorum. Ödül alan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Bu ödülü çok sevdiğim eşime ve bana uğur getiren oğluma armağan etmek istiyorum” diye konuştu.

"ÖDÜLÜ ŞAHSIMA DEĞİL, İHA EKİBİNE VERİLEN BİR ÖDÜL OLARAK KABUL EDİYORUM"

Gecede ödüle layık görülen Doğan Can Cesur yaptığı konuşmasında, “Biz polis muhabirliğini bu sıkıntılar ve problemler içerisinde yapmak durumunda kalıyoruz. Girdiğim tehlike içerisinde gösterdiğimiz cesaretten dolayı polis muhabirleri gerçekten çok farklı durumdalar. Çünkü bizim herhangi bir güvenliğimiz olmadığı halde, tabir-i caizse deli cesaretimizle kendimizi tehlikeye atabiliyoruz. Bu ekip içerisindekilerin hepsinin habere, fotoğrafa ve görüntüye katkısı vardır. Bu ödülü şahsıma değil, İHA ekibine verilen bir ödül olarak kabul ediyorum. Bu ekip içerisinde İstanbul hayatımda bana desteklerini esirgemeyen, doğru yolu gösteren ve beni her daim yönlendiren İHA muhabiri Erhan Yılmaz’a hepinizden bir alkış istiyorum” diye konuştu.

Gece hatıra fotoğrafının çekimi ve verilen kokteyle sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim