• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.141 1.01
  • Dolar: 32.5708 0.11
  • Euro: 34.7831 0.14

Hüseyin Kurt, adayım dedi!

3 Aralık'ta yapılacak olan AK Parti Gebze kongresi için Genel Merkez tarafından İrfan Ayar aday gösterilse de Hüseyin Kurt, Genel Merkezin hatadan döneceğini dönmediği taktirde ikinci listenin olacağını açıkladı.
Hüseyin Kurt, adayım dedi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak “Gebze İlçe Başkanı adayı” olan Hüseyin Kurt, İrfan Ayar'ın aramızda anlaşırız sözüne karşılık vazgeçmediğini ve aday olacağını açıkladı. Konuşurken seçtiği cümlelere son derece özen gösteren Kurt şu ifadeleri kullandı:
İSTİŞARE EDİLMELİYDİ
Biz Reisin askerleriyiz. Bizim partimize ve davamıza karşı başkaldırımız yoktur. Reisin de dediği gibi AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderidir. Teşkilatlarda ve belediyelerde yenilenme var. Bu yenilenmelerinde en düzgün şekilde yapılması gerekiyor. Bizim bu partiye zarar verme amacımız yok. Bu yenilenmeler yapılırken çok güçlü teşkilatlar yapılması gerekir. Her kesimle istişare etmek gerekir. Hata olabilir.
İL BAŞKANIMIZLA DA GÖRÜŞTÜK
Gebze’deki süreci herkes takip etti. Teşkilatlardan yoğun bir talep geldi. Bizim makam mevki derdimiz yok. Bizim zaten koltuğumuz vardı. İl başkan yardımcılığından ayrıldım. Onu bıraktık da bu yola çıktık. Ancak yönetim kurulu üyeliğim devam ediyor. Arkadaşlarımızı yok saymadık. İstişarelerimizi yapıyoruz. İl başkanımızla da görüşüyoruz. Kendisine de sebepleri anlattık.
HATADAN GERİ DÖNÜLEBİLİR
Her insanın farklı bir duruşu vardır. Benim genel başkanım, cumhurbaşkanım mücadele ederken bazı şeyleri gözden kaçırabilir. Önemli olan kendisine doğru şekilde hatırlatmak. Bizim Gebze’deki amacımız çok güçlü bir teşkilat hazırlamak. Gönül bu şekilde olmasını istemezdi. Ancak daha önümüzde bir süreç var. Bir hatadan geri dönülebilir de.
İRFAN AYAR İLE SIKINTIMIZ…
Genel merkezin adayının karşısında seçim kazanmak çok kolay bir şey değil. Teşkilat mensubu, bir yere aday olduğunuz zaman sizin geçmişinize bakıyor. Sahada zaten bunlar karşınıza çıkıyor. Bizim İrfan Ayar’la herhangi bir sıkıntımız yok. Ancak ben öncelikle partimi düşünüyorum. Burada emek veren arkadaşlarımızın da hepsi aynı şeyi düşünüyor. Yoksa burada hiç kimse kafayı yemedi. Genel merkezin karşısına çıkıp aday çıkaracağım demek bu ortamda çok kolay bir şey değil.

huseyin-kurt-koksal-tatoglu.jpg
ÇOK SEBEBİ VAR
Neden aday olarak çıktığımızla ilgili tabi ki birçok sebep var. Ama her sebebi de basında anlatacak bir pozisyonda değiliz. Eğer bir seçim olur da genel merkezin adayı karşısında başka bir aday kazanırsa; belli ki burada bir hata yapılmış. Genel merkez yanlış bir ismi aday olarak göstermiştir. Diğer şekilde olursa bu da bizim yanıldığımızı gösterir.
KONGRE İPTAL OLUR MU?
Genel merkez Gebze’nin kongresini iptal eder mi etmez mi, ben bunu bilemem. Ancak değişecek gibi gözükmüyor. Genel merkez tutup da buraya atama da yapabilir. Ama biz bu davaya kuruluşundan beri emek veren insanlarız. Bu davadan rant elde eden değil, cebimizden dava için veren olduk. Bizi herkes tanıyor. Aslanı da kediye boğdurmamaya çalışacağız. Bu zamana kadar bu çok yapıldı. Partide liyakat ve sadakat olmazsa olmazdır.
FİKRİ IŞIK’LA DA GÖRÜŞTÜK
Farklı bir gelişme yaşanmazsa bizim adaylığımız kesin. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık’la aday olmadan önce görüştük. Fikir alış verişi yaptık.
Neticede onlar bizim siyasi büyüklerimiz. Bu demek değildir ki onları karşımıza aldık. Bu konu farklı bir durumdur. Gördüğümüz doğruları söyleyemedikten sonra siyaset yapmamızın bir anlamı yok.
BİZİM HAKKIMIZ
Gebze’de güçlü bir irade olmasını istiyoruz. Bunu yaparken de büyüklerimize başkaldırı yapmak istemiyoruz. Biz bu bölgeyi çok iyi bildiğimiz için bizim görüşlerimize de değer verilmesini istedik. Gebze bölgesinin dinamiklerini çok iyi biliyoruz. Bu kadarını talep etmek, görüşlerimize değer verilmesini istemek bizim hakkımız.
EN FAZLA ÇİFT LİSTE OLUR
Kongreye kadar gürültü çıkarmadan, tabana dönük bir çalışma yapacağız. Bu parti bizim partimiz, dava bizim davamız. En fazla kongrede çift listeli bir seçim yapılır. Kazananın da elini havaya kaldırırız. Biz kongreyi bayram havasında yapmak istiyoruz. Kim çıkarsa bizim başkanımız

Kaynak : enkocaeli

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim