• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:31Güneş 06:06Öğle 13:07İkindi 16:54Akşam 19:59Yatsı 21:28
    • 18°C Kocaeli
    • 20°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9645.02 -0.50
  • Altın: 2429.254 -0.19
  • Dolar: 32.552 0.19
  • Euro: 34.8813 0.59

’’Herkese Başarılar Diliyorum’’

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze görevinden istif...
’’Herkese Başarılar Diliyorum’’

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, bu sene deplasmanda oynadıkları en iyi maçlardan biri olduğunu söyleyerek, “Özellikle ikinci devre çok baskı kurarak son dakikaya kadar gol atabilirdik. Çünkü baya yüklendik. Tabii aralarda birkaç kontra atak yedik. Bize verilen penaltı bana biraz hafif geldi. Son haftalarda biraz fazla penaltı aldığımız için bu durumu olabilir olarak görüyorum” dedi.

“MAÇTAN SONRA ALDIĞIM BİR KARARLA İSTİFA EDİYORUM”

Arveladze, hedefledikleri puanları toplayamadıklarını belirterek, "Maçtan sonra aldığım bir kararla istifa ediyorum. Ligin ikinci yarısında iyi gitmedik. Daha fazla puan bekliyorduk. İlk yarıda 23 puan topladık. Ama ikinci devrede inanılmaz puan kayıpları yaşadık. Bütün camiaya teşekkür ediyorum. Son 3 senede bana çok yardımcı oldular. İşe her gün mutlu gittim, bu benim için çok önemli. Teşekkür ederek herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.

TORKU KONYASPOR CEPHESİ

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçta yaşanan olayı değerlendirerek, “Bugün maçın biraz daha önüne geçen ve ender rastlanan olaylardan biri ile karşı karşıya kaldık. Olmamasını dilerdim aslında. Bu pozisyonun hem olumlu hem de olumsuz tarafı var. Ama olumlu tarafından bakmak gerekiyor. Olumlu tarafından bakınca da bunu söylemeyi bir borç olarak biliyorum. Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arvaladze’nin şahsımda bütün kulübünü kutluyorum. Çünkü bizim ülkemizde her şey ne olursa olsun kazanmaya yöneliktir. Böyle bir ortamdayken böyle bir karar verip tekrar maçın normal haline gelmesini sağlaması taktire şayandı. Hem kendisini hem de Kasımpaşalıları kutluyorum” şeklinde konuştu.

Acil 3 puana ihtiyaçları oldukları bir maça çıktıklarını ifade eden Kocaman, “Maçın hemen başından itibaren rakip kaleye direkt toplarla gitmeye çalıştık. Bunun sonucunda da öne geçmeyi ve eşitliği bozmayı sağlayacak bir takım pozisyonlar yakaladık. Fakat bunları başaramadık. Bu olmasını istemediğim talihsiz olaya kadar. Ondan sonra tekrar kazanma iç güdüsü ile devam ettik. Penaltı pozisyonu ile bence 1-0 öne geçtik demek lazım. Bence 1-1’i gol olarak görmemek gerekiyor. İkinci yarı öne geçtikten sonra maçın 15-20 dakikalık bölümünde bizi ve seyirciyi rahatlatacak ikinci golü aradık. Fakat başaramadık. Ondan sonra doğal seyrine doğru döndü. Uzun ve yüksek toplarla kalemize doğru gelmeye başladılar. Biraz heyecan içinde geçti ama sonuç olarak kazandık ve çok mutluyuz. Bu önümüzdeki maçları etkileyecek maçlardan bir tanesiydi. Özellikle psikolojik sınır var. Bu psikolojik sınırın üzerine taşımaya aday maçlardan birisiydi. Bu anlamda kazanmak mutluluk verici” açıklamasında bulundu.

Hakemleri de eleştiren Aykut Kocaman, “Mete Kalkavan ve hakemliği ile ilgili düşünmek de gerekiyor. Evet dik olması ve tavizsiz gibi görünmesi güzel ama tavizsizlik tek yanlı olmamalı. Herkese karşı olmalı. Oyuna karşı olmalı. Eşit şekilde olmalı. Bugün biraz eşitlik konusunda görevimi yapıyorum dedi. Ama eşitlik konusundaki en azından bizim tarafımızdan görünen eşitlik düşüncesine uygun hareket etmediğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim