• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9139.12 0.65
  • Altın: 2324.276 0.76
  • Dolar: 32.361 0.09
  • Euro: 34.9529 -0.38

’Herkes Hesap Verecek, Kimse Kaçamaz’

Galatasaray Başkan Adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde yaptıkları her şeyin hesabını vereceklerini belirterek, "Geçmişteki yönetimler de yaptıkları şeylerin hesaplarını verecek. Kimse bir y...
’Herkes Hesap Verecek, Kimse Kaçamaz’

Galatasaray Başkan Adayı Turgay Kıran, yönetime gelmeleri halinde yaptıkları her şeyin hesabını vereceklerini belirterek, "Geçmişteki yönetimler de yaptıkları şeylerin hesaplarını verecek. Kimse bir yere kaçamaz" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün 16-23 Mayıs tarihlerinde yapılacak olağan seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylığını açıklayan isimlerden Turgay Kıran, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Göreve gelmeleri halinde sarı-kırmızılı takımda çok ciddi değişiklikler olacağını belirten Kıran, "Çünkü bugüne kadar olan statüko değişecek. Artık Galatasaraylıların idare ettiği, Galatasaray’ın oy birliği ile seçtiği insanlar gelecek ve biat kültürüne karşı olan insanların mücadelesi başlayacak. Dolayısı ile biz Galatasaray’da çok farklı işler yapmayı planlıyoruz" diye konuştu.

"İLK HEDEFİMİZ BORCUN ÖDENMESİ"

Kıran, listesinde yedi ekonomistin bulunduğunu ifade ederek, "Galatasaray’ın geleceğindeki gerek sıcak para gerekse borçların nasıl ertelenip nasıl yeniden yapılandırılacağı konusunda ciddi bir çalışma yapıyorlar. Zaten bu çalışmalar daha evvel de vardı ama artık sonuna geldiler. Bizim Galatasaray’ı ekonomik açıdan rahatlatacak orta ve uzun vadede çalışmalarımız var. Bir tanesini hemen söyleyeyim. Gayrimenkul yatırım ortaklığı kurmayı düşünüyoruz. Buradaki kendi arazilerimizi, devletin bize tahsis edeceği arazileri değerlendirip uluslararası fonlarla tekrar Galatarasay’da yapılanmasını sağlayacağız. Galatasaray’ın gelen bütçeleri ile borç ödemesini sağlayacağız. İlk hedefimiz borcun ödenmesi" açıklamasını yaptı.

"GALATASARAY’I EKONOMİK AÇIDAN RAHATLATACAĞIZ"

Ekonomik anlamda farklı enstrümanlara sahip olduklarını vurgulayan Kıran, "Bunlarla Galatasaray’ı çok kısa zamanda ekonomik açıdan rahatlatacağız. İdari açıdan da çok ciddi fazla bir kadro var. Galatasaray’da o kadroyu tenkizata uğratıp, idare edilebilir bir duruma getirdikten sonra sportif başarıların devamını sağlayacağız. Bir kere geçmişte Galatasaray’ı sıkıntıya sokan her olayın üstüne gideceğiz. Bir komisyon kuruyoruz. Bu komisyon nerede sıkıntı varsa orayı inceleyecek. Bu arkadaşlarımız bu sıkıntıyı neden yaptıklarını bize anlatmak zorunda kalacaklar. Geçmişte yaptık, oldu bitti yok. Herkes hesabını verecek. Biz de yaptıklarımızın hesabını vereceğiz. Geçmişteki yönetimler de yaptıkları şeylerin hesaplarını verecekler. Kimse bir yere kaçamaz" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY’DA İLETİŞİM SORUNU VAR"

Kıran, sarı-kırmızılı takımda iletişim sorunu olduğunu dile getirerek, "İletişim sorununu da halletmek için yönetimimize üç tane iletişimden çok iyi anlayan arkadaş bulunuyor. Onlarla beraber Galatasaray’da iletişimi sağlayacağız. Şu anda 8 bin üyemiz var. Sadece bazı basının, bazen de kayığa binmiş basının haberleri ile bilgileniyorlar. Biz direkt ve doğru basın ile haber olarak yapılan haberle onlara da bilgi ileteceğiz. Onlara doğrunun ve yanlışın ne olduğunu anlatmaya çalışacağız. Galatasaray’da iletişimi revize etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"3 SENEDE 120 MİLYON EURO…"

Galatasaray’ın özellikle futboldaki büyümesinin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kıran, "Takımımız çok hızlı bir şekilde gidiyor. Ona destek olmamız gerekir. Destek olurken de yine projeler üretmemiz gerekir. Ünal Aysal devrinde 3 senede Galatasaray 120 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş. Yazık, Galatasaray’ın zaten parası yok ve 120 milyon Euro bonservis parası ödüyorsunuz. Biz Hamza hocamızı sevgi, saygı ile izliyoruz. Kendi bünyemizden gelen bir kardeşimiz. Hamza Hoca’nın bu seneki eksiklerini göreceğiz. Çünkü bu sene şampiyon olacak bu takım. Ama birkaç eksiğin var olduğunu herkes biliyor. Onun üzerine idari direktör olarak Bülent Ünder’i getireceğiz" açıklamasında bulundu.

"REFORMİST BİR GALATASARAY GELECEK"

Kıran, altyapıyı ayıracaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Çünkü altyapı bundan sonra kulübe para getirecek bir yer olacak. Devletle beraber Diyarbakır’da, Tekirdağ’da, Antalya’da ve çeşitli bölgelerde Galatasaray Altyapı Okulları kuracağız. O akademileri sadece yerli futbolcular değil, Afrika ve Brezilya’dan gelecek oyuncularla oyuncu yetiştirme merkezi haline getireceğiz. Önümüzdeki 5 sene içinde onları sadece Galatasaray’a değil, yurtdışına da ihraç etmeye çalışacağız. Basketbol ve voleybolda eski amatör ruhumuza kavuşmak istiyoruz. Çünkü bu kadar kaybedilen paralarla işlerin yürümediğini gördük. Canı gönülden Galatasaray’a bağlı genç oyuncularımızla yola devam edeceğiz. Galatasaray amatör 9 branşta mücadele ediyor. Halbuki olimpiyatlarda 22-23 branşta mücadele ediyorsunuz. Biz de Olimpiyat Komitesi ile oturup Galatasaray’ın bütün olimpiyat branşlarında oyuncu yetiştirmesi için çalışmalarımızı yapacağız. Galatasaraylıları çok büyük değişiklikler bekliyor. Biz de bu değişiklikleri hazırladık. Genel kuruldan da olur alacağımıza inanıyoruz. Dolayısıyla reformist bir Galatasaray gelecek demektir."

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim