• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 24°C Kocaeli
    • 22°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 8988.92 2.07
  • Altın: 2296.158 0.90
  • Dolar: 32.3236 0.23
  • Euro: 35.0675 -0.12

"Hepimiz Ak Parti İçin Çalışacağız"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, vatandaşların seçime kısa süre kala çok çalışmaları gerektiğini belirterek, "Seçime 3.5 gün kaldı, kalan günlerde herkesi Ak Parti’ye yönlendireceğiz. Bunu sadece,...
Hepimiz Ak Parti İçin Çalışacağız

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, vatandaşların seçime kısa süre kala çok çalışmaları gerektiğini belirterek, "Seçime 3.5 gün kaldı, kalan günlerde herkesi Ak Parti’ye yönlendireceğiz. Bunu sadece, hizmet almak için değil, Türkiye’nin geleceği için isteyeceğiz" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, seçim çalışmalarını Ordu’nun Gülyalı ilçesinde sürdürdü. Gülyalı ilçesinde bulunan bir düğün salonunda vatandaşlarla buluşan Kurtulmuş, seçime 3 gün kaldığını belirterek Gülyalılılar’dan kapı kapı dolaşıp, hizmetin devamı için AK Parti’ye çalışmalarını söyledi. Muhalefete yüklenen Kurtulmuş, koalisyon ihtimalinin ülkeye zarar verebileceğini, Milli Savunma Bakanı’nın HDP’li olması durumunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin istikametinin başka kuvvetler tarafından yönlendirilebileceğini belirtti. Ordu’ya yapılacak projelere değinen Kurtulmuş, projelerin hayata geçmesi ile istihdamın artacağını vurguladı.

"MİLLİ SAVUNMA BAKANI HDP’Lİ OLURSA NASIL OLUR"

Seçime kısa bir süre kaldığını ve yapılan hizmetleri değerlendiren Kurtulmuş, Gülyalılılardan destek istedi. Koalisyon ihtimalinin gerçekleşmesi durumunda oluşabilecek sıkıntıları değerlendiren Kurtulmuş, "Ordu semalarında uçan uçakları daha önce hayal etseniz dahi edemezdiniz. Allah’a şükür bunların hepsi gerçekleşti. Seçime 3.5 gün kaldı. Kalan günlerde herkesi AK Parti’ye yönlendireceğiz. Bunu sadece, hizmet almak için değil, Türkiye’nin geleceği için isteyeceğiz. Seçim süreci boyunca bizim avantajımız şuydu: Biz hep yaptıklarımızı anlattık. Biz kampanya boyunca hizmetleri açmaktan yorulduk. Muhalefet ise, bir şeyler söylediler. Kampanyanın başından bu yana bir şey söyleyemiyorlar. Alttan topluyorlar üstten topluyorlar. AK Parti’yi iktidardan indiremiyorlar. CHP olarak AK Parti’yi iktidardan indiremiyoruz. MHP olarak AK Parti’yi iktidardan indiremiyoruz. Böyle olunca HDP yüzde 10 barajını aşsın da AK Parti’nin 30-40 milletvekili azalsın, böylece bize de iktidar düşer diye hesap ediyorlar. Bu durumda biz kapı kapı dolaşıp CHP’li kardeşlerimize şunu anlatacağız: AK Parti iktidar olmasın, peki, iktidar alternatifiniz nedir. Nasıl hükümet kuracaksınız. HDP, MHP, CHP ortak mı koalisyon kuracaksınız. CHP’li kardeşim sen HDP ile koalisyon kurmaya hazır mısın diye soracağız. Bunlar da başarılı olamazsanız şu soruyu sorun. Milli Savun Bakanı HDP’li olursa Türkiye nasıl bir Türkiye olur. Milli Savunma Bakanı HDP’li olursa Türk Silahlı Kuvvetleri’nin istikameti bizle değil başka kuvvetlerin istikameti ile hareket eder. Bunları CHP’li kardeşlerimize sorun, sakın ha AK Parti’yi iktidardan ederiz hayallerinin peşinden koşmayın, böyle bir şeyin olmayacağını söyleyin" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim