• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2511.683 1.11
  • Dolar: 32.5751 0.10
  • Euro: 34.7761 0.15

Hedef Yeniden Milli Takım

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, yeniden milli takıma seçilmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında evinde oynayacağ...
Hedef Yeniden Milli Takım

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, yeniden milli takıma seçilmek için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına 4 günlük aranın ardından başladı. Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde, teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılarda Gekas ve Güray özel izinli olduğu için idmana katılmazken, kaleci Oğuz Dağlaroğlu ise dinlendirildi.

Akhisar Belediyespor Kaptanı Bilal Kısa, antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"TRABZONSPOR KARŞISINDA BEKLEMEDİĞİMİZ BİR MAĞLUBİYET ALDIK"

Trabzonspor karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Bilal Kısa, "Çünkü ondan önceki hafta içeride çok iyi oynayıp hem de farklı bir skorla Karabük maçından iyi bir galibiyetle ayrılmıştık. Belki maçın başında Güray girdiği bir pozisyonu gol yapsa çok farklı olabilirdi. Maça çok fazla konsantre değildik açıkçası. Orta saha ve defans bölgesinde çok yumuşak kaldık. Neticede çok pozisyon verdik. Neticesinde de zaten maçı 2-0 kaybettik" dedi.

"KAZANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ YOK"

Bilal Kısa, milli takım arasında olduklarını hatırlatarak, "10 günlük bir süre var. İyi antrenman yapıp Gaziantep maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazandığımız zaman, tamamen alt taraftan kurtulup üst tarafa doğru bir yükselişe geçeceğimizi umut ediyorum. Bu hafta mutlaka kazanmamız gerekiyor. İyi bir sonuçla döndüğümüz zaman önümüze daha güzel ve aydınlık bir şekilde bakacağız" diye konuştu.

"AVRUPA KUPALARINDAN UZAKLAŞTIK"

Avrupa kupalarından uzak kaldıklarını ifade eden Kısa, "Lig 3 sezon önce çıktığımızda çok zorluydu, bu sene baktığınızda biraz daha baraj düşük. Çünkü bütün takımlar birbirine denk, artık son 3 veya 4 senedir ligde şu takım seni yener, şu takım sana yenilir diyemiyoruz. Bizim açımızdan lige iyi başladık ama sonrasında inanılmaz bir düşüş yaşadık. Yeni hocamız geldiği dönemde burada Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında 2-0 galipken 2-2 berabere kaldık. Bu maçları alsaydık bugün Avrupa kupalarına daha yakın olabilirdik. Ya da bu hafta Trabzonspor maçını kazansaydık daha farklı olabilirdi. Şu an Avrupa kupalarından biraz uzaklaşmış gibi görünüyoruz. İlk hedefimiz bu hafta galibiyetle ayrılıp, o hedefe biraz yaklaşmak. Sezon sonuna 9 tane maçımız var. Bu hafta maçı kazanıp tamamen alt taraflardan kurtulmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"MİLLİ TAKIMA GİTMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Kısa, milli takıma çağrılmaması konusunda sorulan bir soruya ise, "Tabii ki bu konuda fazla bir şey söyleyemem. Bu hocanın takdiri, her futbolcu gibi bekliyorsun. Bu sene devamlı gittim, bu maçta tercih etmedi. Milli takımımız adına çok zorlu ve kazanmamız gereken bir maç var. Televizyon başından dua edeceğiz. Ben yine milli takıma gitmek için çalışmaya devam edeceğim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim