• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 3°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 2°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2244.828 0.02
  • Dolar: 32.333 0.07
  • Euro: 35.1639 -0.12

"Hedef Gelecek"

Çayırova Belediyesi’nin gençlik projeleri içerisinde yerini alan “Hedef Gelecek” projesi öğrencileri ilk dönemin son seminerini Çayırova’da gerçekleştirdi.
"Hedef Gelecek"

İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşbirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nünün de katkılarıyla gerçekleştirilen “Hedef Gelecek”  gençlik projesi 3 yıl gibi kapsamlı bir süre içerisinde devam edecek. 6 dönem olarak belirlenen eğitim programı, ilk dönem gezi ve seminerlerini gerçekleştirerek başarılı bir şekilde sonlandı.

“Hedef Gelecek”  Projesi Öğrencileri Kamp İçin Gün Sayıyor

Çayırova Belediyesi’nin 2016- 2017 eğitim- öğretim yılında hayata geçirdiği,“Hedef Gelecek” gençlik projesi titiz bir çalışmanın sonucunda seçilen 25 öğrenciyle ilk adımlarını atmıştı.  “Hedef Gelecek” projesiyle;  içinde bulunduğu yaşamın her noktasında okulunda, evinde, mahallesinde sosyal sorumluluk bilincine sahip, eğitim, kültür, sanat ve spor çalışmalarında her zaman aktif, öngörüsü yüksek, dinamik, hızlı karar alabilen, aldığı kararların arkasında durabilen ve liderlik vasfını taşıyabilecek gençlerin yetişmesini amaçlayan Çayırova Belediyesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nin uzman eğitim  kadrosunun yoğun çalışmaları neticesinde oluşturulan eğitim programıyla, bir hafta Medeniyet Üniversitesi, bir hafta Çayırova ve bir hafta da tarihi, kültürel gezilerle dolu dolu bir eğitim programını başarıyla tamamlamıştır. İlk dönemin son semineri ise Doç. Dr. Mehmet Lütfi Arslan ve Yrd. Doç. Dr Bilal Çankır tarafından Çayırova’da gerçekleştirildi. Hayat ve kariyer planlaması, hedef ve gelecek üzerine bir seminer gerçekleştiren “Hedef  Gelecek” öğrencileri, kişisel ve akademik gelişimlerini destekleyen programla özgüvenlerinin arttığının, potansiyellerinin, niteliklerinin, bakış açılarının değiştiğinin ve vizyonlarının genişlediğinin altını çizdi. Hem öğrenciler eğitim aldıkları hocalarına hem de bu imkanı onlara sunan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkürlerini ilettiler. İlk dönemi biten “Hedef Gelecek” projesi ufak bir aradan sonra kamp programıyla kaldığı yerden devam edecek. Hem eğlenip, hep öğrenip hem de gezecek olan katılımcılar, seçkin hocalar, uzman rehberler ve güvenli ortamlarda gerçekleştirecekleri eğitim kampı için gün sayıyor.

Demirci; “ Hedef Gelecek” Projesiyle Geleceğin Genç Liderlerini Yetiştiriyoruz

Tarihine, kökenine vakıf, ahlak ve maneviyatı sağlam, güçlü nesiller yetişsin istiyoruz diyerek sözlerine başlayan Demirci; “ Sanata ve spora hayatında yer veren, aynı zamanda dünyada neler olup bittiğiyle ilgili fikirleri olan, vatan millet bilincine sahip gençlerle medeniyetimizin yükselmesini arzuluyoruz. Okullarında farklı özellikleriyle öne çıkmış 25 lise ikinci sınıf öğrencisiyle yürütmekte olduğumuz projeyle, kişisel gelişim, liderlik eğitimleri, spor, yabancı dil, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve kültürel geziler, kamplar, üniversite ve saha çalışmaları, atölye çalışmaları ve benzeri programları içeren uzun vadeli “Hedef Gelecek”  ile  geleceğin genç liderlerini yetiştiriyoruz. Projeyle katkı sunduğumuz gençlerimizin en seçkin makamlarda, mevkilerde vatana millete faydalı, parmakla gösterilen bireyler olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim