• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2509.343 1.02
  • Dolar: 32.5709 0.09
  • Euro: 34.7709 0.12

Hedef 13 vekil

AK Parti, 24 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için milletvekili adaylarını Ankara’da tanıttıktan sonra ikinci tanıtımı da Uluslararası Fuar alanında binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.
Hedef 13 vekil

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile birlikte 13 milletvekili adayı tek tek sahneye çıkarak kendini tanıttı. Aday tanıtım toplantısına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ile birlikte mevcut milletvekilleri, İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve partinin tüm kademelerindeki yöneticileri katıldı. 

 

BOMBA ARAMASI YAPILDI

Uluslararası Fuar alanında yapılan tanıtım toplantısında iki ayrı salon hazırlandı. Bir salonda tanıtım için hazırlanırken, diğer bir salon da iftar için hazırlandı. Saat 17.00’den itibaren hazır olan iki salonda önce polis ekipleri polis köpeği eşliğinde bomba araması yaptı. Aramanın ardından fuarın önünde bekleyen partililer tek tek aranarak salona alındı. Salonun açılmasının ardından partililer, adaylar ve aday adayları tek tek salona geldi. 

 

MERAK EDİLEN İSİMLER GELDİ

AK Parti’de yapılan tanıtım toplantısına İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, aday adaylarını tek tek arayarak toplantıya davet etti. Aday adaylarının önemli bir bölümü aday tanıtım toplantısına katılırken en merak edilen iki isim de tanıtım toplantısında yar aldı. Aday adayı olmak için görevinden istifa eden eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve eski İl Başkanı Mahmut Civelek, tanıtım toplantısına katıldı. 

 

ÖNEMLİ İSİMLER VARDI

Ankara’da aday tanıtım toplantısına katılmayan ve 10’uncu sırada yer alan Osman Tüfenkçi Kocaeli’deki aday tanıtım toplantısına katıldı. Tanıtım toplantısında son günlerde AK Parti’nin hiçbir önemli programlarında yerini alan eski Kadın Kolları Genel Başkanı Sibel Gönül’de yerini aldı. Ayrıca milletvekili adayı gösterilmeyen MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’de tanıtıma katıldı. Aygün’e partililer büyük ilgi gösterdi. 



 

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Vekili Abdullah Eryarsoy, “Biz 13 milletvekiline talimiz. Aday listemiz Kocaeli’ye hayırlı olsun. Listemiz açıklandıktan sonra tüm adaylarımız Kocaeli’nin adaylarıdır. 108 aday adayı olan arkadaşımıza şükranlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde kalan 28 günde Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacak ve sandıkları patlatacağız. Asrın seçimlerine çok az kaldı. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak 13’te 13 yaparız. 

 

NEDEN 13 OLMASIN

Asrın seçimi için çok çalışmak yetmez. Gecemizi gündüzümüze katmalıyız. Hepinizin desteğine, varlığına ihtiyacımız var. Aday adaylarımızla heyecanını kaybetmeden çalışacaklarına inanıyorum” dedi. Demokrasinin çok büyük nimet olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Demokrasi çok büyük nimet. Dünyanın birçok ülkesinde bu yok. Sandık bile yok. Kocaeli’de 13 belediye başkanı var ve 13’ünü de aldık. Ben 13 milletvekiline de talibim. Neden olmasın. 

 

AK YOLDAŞLARIMIZ

108 milletvekili aday adayımız vardı. Şimdi çok büyük bölümü burada. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Bu ülke ve ümmet için elimizden gelen ne varsa onu yapacağız. Bunun için buradayız. Adaylarımızı hepimiz tanıyoruz. Onlar bizim ak arkadaşlarımız ve ak yoldaşlarımızdır. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizin de yolları açık olsun” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim