• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 -1.25
  • Altın: 2244.727 0.02
  • Dolar: 32.3302 0.08
  • Euro: 35.1556 -0.14

HEDEF 100 BİN KİŞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Mayıs Cuma günü Perşembe Pazarı alanında gerçekleştireceği toplu açılış göreniyle ilgili konuşan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 100 bin kişiyle karşılamayı hedeflediklerini söyledi.
HEDEF 100 BİN KİŞİ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il binasında bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Ceyhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Mayıs Cuma günü ilimize yapacağı ziyaretlerle ilgili detayları aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli Üniversitesi ziyareti ve Dubai Port açılışından sonra Perşembe Pazarı alanına gelerek toplu açılış törenini gerçekleştireceğini ifade eden Ceyhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Perşembe Pazarı alanında 100 bin kişiyle karşılamayı hedeflediklerini söyledi.

2 BİN 227 KİŞİ

5 hafta boyunca verilen parti içi eğitimlere 2 bin 227 teşkilat mensubunun katıldığını aktaran İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “5 hafta süren teşkilat akademimizi Bakanımız Fikri Işık’ın katılımıyla tamamladık. Toplamda 2 bin 227 teşkilat mensubumuzun katılımıyla bu eğitimleri tamamladık. Özellikle ideal teşkilatçılığı ana konu olarak icra ettik. İkinci kısımda da müzakereye açılacak olan yeni anayasa, başkanlık ve hükümet modellerini icra ettik. Son olarak da hükümet icraatlarımızı konuştuk” ifadelerini kullandı.

OLAĞANÜSTÜ SÜREÇ

AK Parti’nin olağanüstü bir süreç yaşadığını aktaran Ceyhan, “AK Parti’de geçen hafta olağanüstü bir süreç yaşandı. Genel başkanımız ve sayın başbakanımız gerekli görüşmeleri ve değerlendirmeleri yaptıktan sonra büyük bir dava adamlığı göstererek partideki genel başkanlık ve başbakanlık vazifesini devredeceğini ifade etti. Öncelikle Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ediyoruz. 22 Mayıs’ta AK Parti teşkilatları ortaya çıkacak olan delege iradesiyle birlikte güçlü bir kongreyi yapacak” dedi.

DNA’LARINA İŞLEMİŞ

CHP’lileri eleştiren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Darbeyi ağızlarından düşürmeyen CHP genel başkanının, il başkanının ve milletvekillerinin, hala zihinlerinden darbeyi atamadığını görüyoruz. Halkın iradesiyle iktidar olamayacağını anlayan CHP tekrarda vesayet ve darbe cümlelerini her gün dile getiriyorlar. Artık çöplüğe gitmiş jargondan vazgeçmelerini tavsiye ediyorum. Hele Cumhurbaşkanımızı hakkında diktatör söylemlerini, Milli Şef döneminden kalma DNA’larına işlenmiş bir söylem olduğunu düşünüyorum. Kendi genel başkanlarını kaset darbesiyle koltuğundan indirdiklerini de unutuyorlar” şeklinde konuştu.

ALTINDA BİR ŞEY ARANMAMALI

AK Parti İl binası önüne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişinin duyurusunun asılmasının yanlış yorumlandığını ifade eden Ceyhan, “Ön taraftaki alanımız bizim duyuru alanımızdır. Biz ön taraftaki alanımızda benden önceki dönemlerde de bu alanı duyuru alanı olarak kullandık.

Cumhurbaşkanımızın geldiği süreçten sonra da bu alanı kongre daveti olarak kullanacağız. Bu alanı bayramlarda da kullandık. Orası bizim imaj alanımızdır. Yanlış bir algı yönetimi yapıldı. O alana Cumhurbaşkanımızın gelişinin duyurusunu asmanın altında farklı bir anlam çıkarılmamalıdır. Biz vefayı ve muhabbeti esas alan bir partiyiz” dedi.

ÜÇ YERE GELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize yapacağı ziyaretle ilgili bilgiler aktaran Ceyhan, “13 Mayıs’ta dünya liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilimize geliyor. 13:30’da Kocaeli Üniversitesi’ne gelecek. Ardından Dubai Port Limanı’nın açılış programı gerçekleştirilecek. Daha sonra ise Perşembe Pazarı alanında saat 17:30’da toplu açılış töreni gerçekleştirilecek. Toplam 1 buçuk milyar liralık yatırımın açılışı gerçekleştirilecek. Son süreçte yapılmış olan hizmetlerin toplu açılış süreci olarak. Hedefimiz Cumhurbaşkanımızı 100 bin kişiyle Perşembe Pazarı alanında karşılamak” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim