• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 8977 1.93
  • Altın: 2296.158 0.90
  • Dolar: 32.3236 0.23
  • Euro: 35.0675 -0.12

Hdp’ye Aday Eleştiri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek, “İstanbul’da gösterdikleri adaylar, Güneydoğu’da gösterdikleri adaylarla yan yana gelemezler, çünkü hepsi farklı dünyalar...
Hdp’ye Aday Eleştiri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı eleştirerek, “İstanbul’da gösterdikleri adaylar, Güneydoğu’da gösterdikleri adaylarla yan yana gelemezler, çünkü hepsi farklı dünyaların insanları" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun İstanbul mitinglerinde ikinci durağı Güngören oldu. Güngören Meydanı’nda vatandaşa seslenen Davutoğlu, “7 Haziran’da bir kader seçimine gidiyoruz. Son 13 yıllık istikrarın davamı ya da Türkiye’nin önüne tuzaklar kurmak isteyenlere boyun eğmek. Bu iki tercihten biri önümüzde. 7 Haziran’da milli iradeye tekrar destek verecek misin Güngören?” diye konuştu.

“AĞUSTOS AYINDA İLK MİLLİ OTOMOBİLİMİZİN PROTOTİP ÜRETİMİ BAŞLIYOR”

Başbakan Davutoğlu, Türkiye’nin kendi uçağını, piyade tüfeğini yaptığını hatırlatarak, “İnşallah Ağustos ayında ilk milli otomobilimizin prototip üretimi başlıyor. Türkiye her yerde dünya liderliğine oynayacak. Bizim vizyonumuz bu. Bütün bunları kim yaptı. Onlar konuşur Ak Parti yapar. Şimdi ikinci yarı başlıyor. İkinci yarıda inşallah 17 bin kilometre duble yolları otoyollara çevireceğiz. Hızla trenleri süper hızlı trenlere çevireceğiz. İstanbul - Ankara arası 3.5 saate indi, şimdi 1.5 saate inecek inşallah. Havalimanlarını her yere yayıyoruz” şeklinde konuştu.

Merter’i dünyanın sayılı tekstil ve moda merkezlerinden biri haline getireceklerini söyleyen Davutoğlu, Tozkoparan’da da kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

“CHP, HDP VE MHP ORTAK BİR AKILLA AK PARTİ’Yİ DURDURMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Konuşmasında muhalefet partilerini eleştiren Davutoğlu, şunları söyledi;

“Birileri çıkmış engelleriz diyorlar. CHP, HDP, MHP birbirleri ile herhangi bir ihtilafa düşmeden, ortak bir akılla, kendilerince ortak bir tuzakla bir üst akılla AK Parti’yi durdurmaya çalışıyorlar. MHP HDP’ye destek veriyor. HDP’liler ‘MHP koalisyonda yer alırsa çözüm süreci devam eder’ diyor. MHP de ‘HDP barajı geçerse memnun oluruz’ diyor. Hepsi bir hedefe kilitlenmiş Ak Parti’yi durdurmak. CHP ‘diyaneti kapatalım’ diyor. HDP de ‘diyaneti kapatalım’ diyor. Biz bunlara izin verir miyiz?”

“İSTANBUL ADAYLARI İLE GÜNEYDOĞU ADAYLARI YAN YANA GELEMEZ”

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı da sert bir dille eleştiren Davutoğlu, “Selahattin Eyyubi’den geleneği gelen Kürt kardeşlerimizi bu tarih cahilleri temsil edebilir mi. Bir HDP Milletvekili diyor ki ‘başörtüsü kadınları aşağılayan bir ritüeldir’ Bunlara bir ders verecek miyiz? Tüm bu yapılanlardan sonra HDP genel Başkanı Güneydoğu’da yeni yeni ezan-ı Muhammedi’yi keşfetmiş. Daha biz onlara bir çok şey öğreteceğiz. Millet onlara tarihi de inancı da öğretecek. İstanbul’da gösterdikleri adaylar, Güneydoğu’da gösterdikleri adaylarla yan yana gelemezler çünkü hepsi farklı dünyaların insanları. İstanbul’a gelip burada demokrasiden bahsediyorlar ama Doğu ve Güneydoğu’ya gittiklerinde kan akan muslukları billboardlara çiziyorlar. Bu şiddet tellallarına bir ders verecek miyiz? Bu ülkede Türkler, Kürtler, Sünniler ve aleviler kardeştir diyecek miyiz” ifadelerini kulandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim