• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 15°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

"Hdp Ve Mhp’nin İş Birliği Ortaya Çıktı"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP ve MHP’nin işbirliği içinde olduğunu belirterek, "HDP’nin kaldırdığı topu göğsünde durdurup AK Parti’ye saldıracaksın, böyle fırsatçılık olur mu?” dedi. Başbakan Ahmet Da...
Hdp Ve Mhp’nin İş Birliği Ortaya Çıktı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, HDP ve MHP’nin işbirliği içinde olduğunu belirterek, "HDP’nin kaldırdığı topu göğsünde durdurup AK Parti’ye saldıracaksın, böyle fırsatçılık olur mu?” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, günün üçüncü mitingi için Nevşehir’den sonra helikopterle Kırşehir’e geldi. Kırşehir’de Cacabey Meydanı’nda vatandaşlara seslenen Başbakan Davutoğlu, “Tuzak kuranların başına tuzağı çalar mıyız? Ahi dağıtan değil toparlayandır. 7 Haziran’a giderken iki parti var aslında, bir parçalayanlar, milletimizi etnik ve mezhep temelli parçalamaya çalışanlar. Diğer taraftan da toparlamaya çalışan Ahiliğin partisi AK Parti. Ahilik diye tohumdan çınar çıkarmaya çalışıyoruz. 2002’de demokrasimizi yıktılar 28 Şubatta. Eşi başörtülü diye memurlara ızdırap çektirdiler. 27 Mayıs’ta demokrasiyi yıktılar, 12 Eylül’de yıktılar. Yıkılan demokrasiyi yeniden yapan Ahilik partisi AK Parti. Onlar yıkarlar, biz inşa ederiz. Onlar dağıtırlar AK Parti toplar. 12 yıldır gece gündüz çalışarak dağılan eski Türkiye’yi toparladık. Her yere gittik. Bu millet kardeştir dedik. Onlar ise hep parçalamaya çalıştılar, biz toparlamaya geldik. Milli birlik ve beraberlik derken bunu yapıyoruz. Bu benim 44. mitingim. Allah güç verirse 81 vilayete gideceğim. Kılıçdaroğlu sahillerde dolaşıyor, dostlar alışverişte görsün diye Orta Anadolu’ya geliyor. HDP Eş Başkanı doğrudan güneydoğuda, MHP Orta Anadolu’da. Doğu ile batıyı toplayan AK Parti. Ahilik felsefesiyle bütün Türkiye’yi topluyoruz. Hakkari’de de varız, Edirne’de de. Tek tek geldiler bizi durduramadılar. Geziciler, darbe meraklıları ve paralelciler bir araya geldi" dedi.

Başbakan Davutoğlu, "Bugün ibretlik bir gün yaşıyoruz. Sabah HDP’nin Adana ve Mersin binalarına saldırı oldu. Duyar duymaz lanetledim. Sorumluların bulunması için talimat verdim. Kimsenin şiddet yapmaması için uyarıda bulundum. Şiddeti yaygınlaştırmaya çalıştılar, biz hikmetle davranmaya çalıştık. HDP’ye saldırınca gereken şekilde hemen lanetledik. İlkeli bir şekilde yaptık. Birden üç parti aynı dili kullandı. HDP’liler ortada suçlu kim belli değilken döndüler bunu AK Parti yaptı diye iftira attılar. Biz Van’da, Siirt’te, Ağrı’da saldırıya maruz kalırken, HDP’liler fırsat bilip AK Parti’yi suçlamaya başladılar. Hemen MHP’li bir genel başkan yardımcısı cevap verdi ‘Biz yokuz AK Parti’ var diye. HDP ve MHP’nin iş birliği ortaya çıktı. HDP’nin kaldırdığı topu göğsünde durdurup AK Parti’ye saldıracaksın, böyle fırsatçılık olur mu? CHP Genel Başkanı da ‘Muhtemelen bunun arkasında iktidar partisi vardır’ demiş. Belediye başkanı adayıydın gittin oy kullanamadın. Sandığa gideceğim diye başka yere gider, yürüyen merdivene ters biner, yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu ‘Bu saldırıların arkasında AK Parti var’ demiş. Yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu, suçluyu hemen nasıl buldun? Bir ses bombasının üzerinden bize saldırıyorlar. Üçü birden aynı yerden talimat almışçasına AK Parti’yi suçlamaları şunu gösteriyor. Karşımızda bir çete var. AK Parti ile yükselen yeni Türkiye’yi durdurmak istiyorlar” diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim