• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2505.281 0.85
  • Dolar: 32.5822 0.10
  • Euro: 34.794 0.10

Hamzaoğlu’ndan İstifa Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, istifanın eşiğinden döndüğüne ilişkin çıkan haberleri yalanladı.Sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Ham...
Hamzaoğlu’ndan İstifa Açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, istifanın eşiğinden döndüğüne ilişkin çıkan haberleri yalanladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, istifa ettiği yönündeki haberleri değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam, “İstifa ile ilgili bir durum söz konusu değil. Allah göstermesin ama kötü gidişatta biz oturur en iyi kararı aramızda veririz. Ben çalıştığım her yerde yarın ayrılacakmış gibi ama 10-15 yıl ayrılmayacakmış gibi çalışmalarımı sürdürürüm. Hep uzun vadeli düşünürüm ama her an biteceğine de hazırlıklıyız. Ayrılık bile olsa doğru işleri yapmak çok önemli. İnşallah uzun yıllar çalışırım. Elbet bir gün ayrılacağız. O gün geriye baktığımızda iyi şeyler yaptığımızı görmek isteriz” dedi.

"HİÇBİR MAÇ KOLAY OLMAYACAK"

Spor Toto Süper Lig’de yarın oynayacakları Kardemir Karabükspor maçını da değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, “Karabükspor maçı kolay olmayacak. Bundan sonraki hiçbir maç olay olmayacak. Bir beraber ve coşkulu bir şekilde oynadığımız sürece kazanamayacağımız maç yok. İnşallah devamını getiririz. Kasımpaşa maçının devre arasında skor 2-0 iken hiç tereddüt etmedim. Sabırsızlıkla devre arası olsun diye bekledim. Hücumdayken savunma duruşumuzda sıkıntı vardı. Kenardan bağırdığında oyuncu bunu hissedemiyor. Konuşunca sorunlar çözüldü” diye konuştu.

“MAÇ SADECE HÜCUM EDEREK KAZANILMAZ”

Ligin 25. haftasında oynadıkları Kasımpaşa maçı hakkında da görüşlerini aktaran Hamzaoğlu, “Kasımpaşa maçında 3 puandan daha fazlasını kazandık. Hem karakterli hem de Galatasaray’a yakışan oyuncular yetiştiriyorlar altyapımızda. İnşallah altyapımızdan da kadromuza gelecek yıllarda oyuncular geleceğini umuyoruz. İlk yarıda galibiyete ulaşmak için acele ettik. Devre arasında bunu konuştuk. Maç sadece hücum ederek kazanılmaz. Savunma da yapmak lazım. Oyunu elimizde tutmamız gerektiğini konuştuk. Oyuncularımız da bunu sahada çok iyi uyguladılar. 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmak da takımımızın gücünü göstermiş oldu" şeklinde konuştu.

“İLK YILIMDA ŞAMPİYON OLMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR”

Ligin son haftalarında her maçın zorlu geçeceğine dikkat çeken Hamzaoğlu, “Fikstür avantajına inanmıyorum. Belki kağıt üzerinde avantaj-dezavantaj olabilir ama sahada her maç zorlu geçecek. Ligin sonu yaklaştıkça stres kendini daha fazla hissettirecek. Mümkün oldukça sakin olmaya ve sahadaki işimizi yapmaya çalışacağız. Futbolculukta ve antrenörlükte başarılı olmaktan ziyade bu sezon ilk yılımda şampiyon olmak beni heyecanlandırıyor. İnşallah bunu başarırım. Hem futbolcuyken hem antrenörken şampiyon olmak çok da önemli değil ama şampiyon olmak önemli" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim