• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2306.744 1.36
  • Dolar: 32.3171 0.23
  • Euro: 35.0321 -0.07

Hamza Şayir projelerini açıkladı

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, 54 maddelik seçim beyannamesini önceki gün çok sayıda vatandaşın katıldığı coşkulu bir beyanname tanıtım programı ile açıkladı.
Hamza Şayir projelerini açıkladı

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'in beyanname tanıtım programı Dilovası Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleşti. Programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ercan Oğuz, AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, belediye meclis üyeler, meclis üyesi adayları, STK Başkanları ve çok sayıda Dilovalı vatandaş katıldı.  

31 MART'TA YENİ BİR ZAFER DAHA KUTLAYACAĞIZ

Programda 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak açılış konuşması yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, "10 yıldır Dilovası'nı yöneten Ak kadrolar Dilovası'nda güzel projelere imza attı. İnşallah Hamza Kardeşimizle birlikte 1 Nisan'dan sonra da açıklayacağı projelerin tamamını yaparak bizleri gururlandıracaktır. Sizlerden takipçisi ve destekçisi olmanızı istiyorum. İnşallah 31 Mart akşamı hep birlikte yeni bir zaferi kutlayacağız Beyannamenin Dilovası halkına hayırlı olmasını istiyorum."dedi.

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(12).jpeg

HER ZAMAN HAMZA ŞAYİR'İN YANINDA OLACAĞIZ

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "2014'te halkımızın takdiri ile geldiğimiz görevimizde her zaman halkımızın yanında onların iyi gününde kötü gününde yanlarında olmaya ve halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmeye çalıştık. Süreç içersinde eksiklerimiz hatalarımız oldu. Ancak her zaman daha güzel bir Dilovası için çalıştık. İnşallah 1 Nisan'dan sonra da Hamza kardeşimiz kaldığımız yerden bayrağı daha da yukarılara taşıyarak. 5 yıl boyunca bu güzel halka en iyi hizmeti yapacaktır. Biz her zaman onun yanında olacağız. Onun başarısı ve Dilovası'nın gelişmesi için destekçisi olacağız."dedi.

DİLOVASI NE İSTİYORSA SÖZ VERİYORUM YAPACAĞIZ

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, "Bu kapıya kadar yığılan ayakta dinleyen arkadaşlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Biz samimiyetle söylüyoruz; Dilovamız bizim yüreğimizin en içinde yer etti. Önümüzdeki dönem de Dilovası'nda yaşamanızdan mutlu olmanız için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacağız. Beyannamede eksik görürseniz onu da yapacağız. Dilovası'nın hak ettiği ne hizmet varsa, Dilovası ne istiyorsa söz veriyorum yapacağız. Hamza kardeşimin arkasındayız. Dilovası'nın sorunları ancak hükümet desteği ve Büyükşehir gücüyle çözülür. Sorunların hepsini biliyoruz. Kömürcüler OSB konusunda Cemil Yaman vekilimiz uğraşıyor. Çevre Bakanımız konuyu biliyor. Bir ilçe belediye başkanı her şeyi tek başına başaramaz. Büyükşehir'de bizi Dilovası'nda Hamza kardeşimizi desteklerseniz bu sorunları hep birlikte çözeceğiz. Allah'ın izniyle bu seçim bitmiş. Salon onu gösteriyor." ifadelerine yer verdi.

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(11).jpeg
31 MART'TA KİM ADAM, KİM MADAM GÖRECEĞİZ

Dilovası'nı çok iyi biliyorum. Dilovası'nı severim. Anadolu'nun örf ve adetlerini uygulayan, Dilovası insanın misafirperverliğini, sıcakkanlığını ve samimiyetini yaşamış birisiyim. Allah hepsinden razı olsun. Şimdi önümüzde önemli bir yerel seçim var. Biz Cumhur İttifakı olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tahir Büyükakın ve Dilovası Belediye Başkan adayımız Hamza Şayir'e sonuna kadar destek olacağız ve projelerinin takipçisi olacağız. Hamza Şayirîn Dilovası'nda seçim alması için her türlü bedeli ödemeye hazırız. Değil elimizi taşın altına koymaya gerekirse biz başımızı koyacağız. Ne olursa olsun Dilovası'nda Cumhur İttifakı kazanacaktır. Kimse MHP üzerinden de kirli siyaset yapmasın. İnşallah 31 Mart'ta kimin adam kimin madam olduğunu herkes görecektir. Zillet İttifakı’nın kirli pazarlıklarını, şahsi menfaatlerini sandığa gömeceğiz."dedi.

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(9).jpeg

YALANCILARA DİLOVASI'NI TESLİM ETMEYELİM

Programda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise; “1 Nisan sabahında güneş Dilovası'nda bir başka güzel doğacak. Bizim  derdimiz ve davamız Dilovası'dır, Kocaeli'dir, Türkiye’dir. Dilovası'ndan güçlü bir destek vermeye hazır mısınız? Yalancılara, talancılara Dilovası'nı teslim etmeyelim. Yaklaşık 23 günümüz kaldı. Kapı kapı dolaşalım. Sıkmadık el girilmedik gönül bırakmayalım. İnşallah hep birlikte 31 Mart akşamı yeni bir zaferi yaşayacağız.” dedi.

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(10).jpeg

KOCAELİ 13-0 OLACAK

Eryarsoy ise, “AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, "Kocaeli'de Büyükşehir'i kim kazanacak diye bir tartışma yok. Peki Dilovası'nda kim belediye başkanı olacak diyorlardı. Bu akşam buradaki tablo gösteriyor ki Hamza Şayir,'de Dilovası Belediye Başkanımız olacak inşallah. Seçime sayılı günler kaldı. Uyumayacağız. Daha çok çalışacağız. Dilovası ile birlikte Kocaeli yine 13-0 olacak. Bizim bundan şüphemiz yok."dedi.

DİLOVASI'NA DEĞER KATACAK PROJELER

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 yürüyüşümüze, 2051 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda Dilovamız için gerekli çalışmaları planladık. Hazırlamış olduğumuz hizmet odaklı projeler, toplumumuzun tüm katmanlarına dokunacak şekilde hazırlandı. Bu projeler ilçemizin gelişmesi için büyük hamleler olacaktır inşallah. Gelecek 5 yılda Dilovamızı şekillendirecek olan seçim beyannamemizde çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, yaşlılarımız kısacası Dilovası'na değer katacak ve tüm Dilovası kendine ait bir değer bulacaktır."dedi.

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(5).jpeg

DİLOVASI GELECEĞE İMZA ATSIN

Konuşmasına devam eden Şayir, "Adaylığımın açıklandığı ilk günden bu yana hep şunu söylüyorum. İlçemiz hizmet alacaksa arkasında güçlü hükümetimiz, bakanlıklarımızı ve Büyükşehir belediyemizi almak zorundadır. Bu güçlü yapıları alması lazım ki Dilovası hak ettiği hizmeti alsın. Dilovası şahlansın. Geleceğe imza atsın diyoruz. Yola çıkarken halkımızdan Dilovası'nda önemli bir değişim yaşatacak ve daha güzel Dilovası'nı ortaya çıkartacak olan 54 projemizi iyi incelemelerini istiyorum. Ve bir kez daha söylüyorum. Yapamayacağım hiçbir taahhüdüm olmayacak. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana projelerimizin hayata geçmesi için canla başla çalışacağım.

BAŞARAMAYACAKSINIZ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN

Dilovası halkı 2004'ten önceki Dilovası'nı çok iyi biliyorsunuz. Şimdi geçmişe özlem duyanlar var. Bizler geçmiş Dilovası'nı çok iyi biliyoruz. İnşallah Dilovası'nı eski Dilovası'na geri götürülmesine izin vermeyeceğiz. Bizi bizlerin arasına nifak tohumları ekerek yenmek istiyorlar. Biz kocaman ve hep birlikte bir aileyiz. Kimse bizim aramıza nifak tohumları ekemeyecek. Vekilimizle, Belediye Başkanımızla, İlçe Başkanımızla kol kolayız. Başaramayacaksınız boşuna uğraşmayın."dedi.

Şayir, konuşmasının ardından proje sunumuna geçen projelerini tek tek açıkladı.

 

İşte Şayir'in proje başlıkları;

1. DİLOVASI KENT MEYDANI

2. DİLOVASI MİLLET BAHÇESİ

3. TAVAŞNCIL HARİKALAR SAHİLİ

4. HASTANE İTFAİYE BAĞLANTI YOLU

5. TAVŞANCIL YEŞİL VADİ 2. ETAP

6. KAPALI SEMT PAZARI

7. TARİHİ VE KÜLTÜR MİRASI TAVŞANCIL

8. İMAR SORUNU OLMAYAN BİR DİLOVASI  

9. MİMARSİNAN MAH. ÇEVRE YOLU MESİRE ALANI

10. KAYAPINAR MAHALLESİ MESİRE ALANI

11. 12 MAHALLEYE 12 PARK

12. KADIN, GENÇLİK VE EL SANATLARI MERKEZİ

13. DİLİSKELESİ OKSİJEN SEYİR TEPESİ

14. TOPLU KONUT PROJELERİ

15. TAVŞANCIL SAHİLİ SOSYAL TESİSİ

16. CADDELERİN YENİLENMESİ

17. KURBAN KESİM ALANI VE MEZBAHANE

18. DİLOVASI TIR PARKI

19. ÇERKEŞLİ MAHALLESİ SOSYAL TESİSİ

20. KÖSELER MAHALLE KONAĞI

21. TEPECİK MAHALLE KONAĞI

22. TEPECİK SPOR ALANI

23. KENT MESİRE VE PİKNİK ALANI

24. DEMİRCİLER MAH. SOSYAL TESİS VE HALI SAHA

25. DEMİRCİLER ESKİ OKUL ALANINA PARK

26. ORHANGAZİ MEZARLIK İÇİNE CAMİ VE TAZİYE EVİ

27. TAVŞANCIL BUTİK OTEL

28. TAVŞANCIL'A YÜZME HAVUZU

29. DİLOVASI KATLI OTOPARKI

30. DİLİSKELESİ MAH. KÜLTÜR MERKEZİ VE SİNEMA SALONU

31. BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI

32. DİLOVASI'NA YENİ ANAOKULU

33. ÇOCUK KÖYÜ

34. TAVŞANCIL SEYİR TEPESİ

35. KREŞ EVİ

36. KÖSELER ATIŞ POLİGONU VE FUTBOL SAHASI

37. KÖSELER MAHALLESİ MESİRE ALANI

38. KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM FAALİYETLERİ

39. TAVŞANCIL DENİZ SPORLARI

40. ASRİ MEZARLIK

41. AİLE DANIŞMANLIK MERKEZİ

42. BAŞKAN İÇİMİZDE PROJESİ

43. KARİYER VE İSTİHDAM MERKEZİ

44. ROBOTİK VE KODLAMA SINIFI

45. DİLOVASI EĞİTİM VAKFI

46. GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

47. TRAFİK EĞİTİM PARKI

48. DİLOVASI DEVLET HASTANESİ'NİN STATÜSÜNÜN DEĞİŞTİRİLMESİ

49. EKMEĞİMİ PAYLAŞIYORUM PROJESİ

50. HAYVAN BARINAĞI VE BESLENME NOKTALARI

51. ÇOCUK VE GENÇLİK MECLİSİ

52. DİLOVASI KENT KONSEYİ

53. SIFIR ATIK PROJESİ

54 MESLEK VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ

hamza-sayir-projelerini-acikladi-(6).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(2).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(4).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(13).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(3).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(1).jpeghamza-sayir-projelerini-acikladi-(8).jpeg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim