• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9716.77 -0.05
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Hamza Hoca İşi Sıkı Tutuyor

Zirve yarışında rakiplerinden bir adım önde olan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine kalan 3 haftada rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunuyor.Spor Toto Süper Lig’d...
Hamza Hoca İşi Sıkı Tutuyor

Zirve yarışında rakiplerinden bir adım önde olan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine kalan 3 haftada rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’de son 3 haftaya girilirken, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 3’e çıkaran sarı-kırmızılı takımda moraller yerinde. Ligin 32. haftasında yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray, rakibini mağlup ederek liderlik avantajını sürdürmek istiyor.

88. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları maçla birlikte lig tarihinde 88. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 87 maçta Galatasaray, sahadan 46 kez galibiyet ile ayrılırken, ev sahibi ekip 22 kez 3 puan sevinci yaşadı. 19 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadelede Emre Çolak ve Stancu’nun karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

HAMZAOĞLU’NDAN ‘REHAVET’ UYARISI

Kalan haftalarda taraftarı önünde Gençlerbirliği ve Beşiktaş’a karşı mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, ligin son haftasında ise Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak. Şampiyonluk yarışında son 3 haftayı kayıpsız geçerek ligi zirvede tamamlamayı hedefleyen Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun oyuncularına rehavete kapılmamaları yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

“RAKİPLERE DEĞİL, 3 PUANA ODAKLANIN”

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın zirve yarışında yara aldığı haftada en yakın takipçisi ile puan farkını 3’e çıkaran sarı-kırmızılılarda oyuncuların morali de bir hayli yükseldi. Rakiplerin puanlarına bakmaksızın kalan maçlarda 3 puana odaklanmaları gerektiğini ifade eden tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu’nun sarı kart sınırında bulunan oyuncuları da derbi öncesi kart görmemeleri yönünde uyardığı bildirildi.

6 FUTBOLCUYA KART UYARISI

Galatasaray’da ligin 32. haftasında oynanacak Gençlerbirliği maçı öncesi Burak Yılmaz, Semih Kaya, Umut Bulut, Hamit Altıntop ve Yekta Kurtuluş sarı kart sınırında bulunuyor. 33. haftada Türk Telekom Arena’da oynanacak Beşiktaş derbisi öncesi kadroda kart cezalısı bulunmasını istemeyen Hamzaoğlu, oyuncularına bu karşılaşmada kart görmemeleri yönünde uyarılarda bulunuyor.

KALE SİNAN BOLAT’A EMANET

Mersin İdmanyurdu maçının son dakikalarında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Gençlerbirliği maçında takımdan ayrı kalacak olan Muslera’nın yerine sarı-kırmızılıların kalesini Sinan Bolat koruyacak. Bu sezon Galatasaray’ın kalesini 7 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Şampiyonlar Ligi olmak üzere 8 resmi maçta koruyan Bolat, bu karşılaşmalarda kalesinde 12 gol gördü. Yalnızca bir mücadelede kalesini gole kapatan Sinan Bolat, bu sezon ligdeki ilk karşılaşmasına çıkacak.

DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA’DA

Yarın Türk Telekom Arena Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadelede Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya’nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk olacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim