• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9118.67 0.43
  • Altın: 2324.75 0.78
  • Dolar: 32.3712 0.12
  • Euro: 34.9966 -0.12

Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin temeli dualarla atıldı!

Gebze Ticaret Odası (GTO) Dilovası’nda yaptırdığı Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin temel atma töreninin bugün gerçekleştirdi.
Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin temeli dualarla atıldı!

Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, eski Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatanda katıldı.

 

Temel atma töreni öncesi kahvaltıda Halk Eğitim ve Kültür Merkezine ilişkin ayrıntılar paylaşıldı. Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail yaptığı konuşmada, “Oda olarak bölgemizin ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacak projelere arkadaşlarımızla birlikte imza atmaya çalışıyoruz. Halk Eğitim ve Kültür Merkezi projesi bizlere Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve eski Dilovası Kaymakamımız Hulisi Şahinden geldi. Daha sonra projeyi belediye başkanımız Ali Toltar ile birlikte olgunlaştırdık. En başından beri belediye bizlere çok destek verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde aynı şekilde. İnşallah Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin açılışında da hep bir arada olacağız ”dedi.

 

ÇİLER,“DİLOVALILARA GÜVENİYORUM”

”Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren Dilovası Halkı ile bir ara da olduk ”diye konuşan Nail Çiler,” Bu bölgede irtibat bürosu açtık. Dilovası içerisinde hiçbir banka yoktu. Tek bir bankada vardı. Oda gümrüğün içerisindeydi. Arkadaşlarımız ile bir araya gelerek bankalarla görüştük. Bankaları burada tutmak sizlerin işi.Hesap açıp bankalarla aktif çalışmak gerek. Onlar devamlılık esastır ilkesinden devam edecek. Ben Dilovalılara güveniyorum. Özellikle bu bölgenin halkı gelen nimeti geri çevirmez” şeklinde konuştu.

 

TOLTAR EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKÜR ETTİ!

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı selamlama konuşmasında,” Bugün burada Gebze Ticaret Odası tarafından yapımı devam eden Halk Eğitim ve Toplum Sağlığı Merkezi binamızın temel atma törenine hoş geldiniz. Bir şehiri inşa etmek halkın gönlüne girmektir. Bizlerin tek ideali hakka hizmet, halka hizmettir. Allah nasip etti. Halkımız destek verdi. Burada üç buçuk yıldır güzel insanlarımıza hizmet veriyoruz. İlçemizi yakın bir gelecekte cazibe merkezi haline getireceğiz. Temelini atacağımız bu proje inşallah ilçemize ciddi bir değer katacak. Halk Eğitim Merkezi, Toplum Sağlık Merkezi, muhtarlıklar binası ve konferans salonlarıyla hayata geçecek olan bu eser için emeğe geçenlere teşekkür ederim ”dedi.

 

 

ŞAHİN,“HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Eski Dilovası Kaymakamı Hulisi Şahin ise yaptığı konuşmada, ”Bugün benim için duygu yüklü bir gün üç buçuk yılım geçti Dilovası’nda. Koşarak ağırlıklı eğitim hizmetleriyle gelişmeye yönelik geçen üç buçuk sene burada masaları dolduran değerli insanlarla hizmet odaklı bir anım var. Halk Eğitim ve Kültür Merkezi Dilovası bölgesine şimdiden hayırlı uğurlu olsun ”diye söyledi.

Selamlama konuşmalarının ardından yapılacak olan Halk Eğitim ve Kültür Merkezinin hayırlara vesile olması temennisi ile dua edildi, kurban kesildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim